Window Shopping Melalui Internet

Selamat hari Isnin! Musim panas belum berakhir, tetapi ia terasa seperti mula meremang kepada saya. Saya telah banyak bergaul dengan kuda saya selama beberapa bulan yang lalu, terima kasih kepada cabaran yang saya temui.

Tetapi terima kasih kepada cabaran itu, saya boleh mengatakan bahawa saya benar-benar menikmati berada di sekeliling kuda saya dengan lebih baik. Hampir sama seperti Plezant seronok mencari beg pengantin lelaki saya untuk mencari lobak merah yang hilang.

Dan sementara saya akan sedih apabila musim panas secara rasmi berakhir, saya juga salah seorang daripada orang yang benar-benar taksub dengan semua perkara jatuh, dan apa-apa yang berkaitan dengan labu! Dan saya telah membuat banyak labu sejak kebelakangan ini, cuba memulakan video untuk saluran YouTube saya serta menghias musim luruh saya!

Tidakkah mereka comel?

Dan saya telah melakukan sedikit membeli-belah dengan tujuan akhir-akhir ini. Dan apa yang saya maksudkan dengan itu ialah, saya membeli-belah secara minima, tetapi saya juga telah melakukan sedikit lagi window shopping. Adakah anda pernah kedai tingkap? SAYA SUKA membeli-belah! Saya tahu, itu bukan rahsia. Tetapi keseronokan mendapat tawaran hebat adalah apa yang benar-benar membuatkan saya teruja. Dan inilah 10 perkara yang saya suka kebelakangan ini…..

Ya ampun! Bukankah ini mug yang paling comel? Hanya sesuai untuk menghirup sedikit koko panas dan berpelukan di bawah selimut hangat. comel ni cawan kopi memegang 16oz dan merupakan Mug Gaya unggun api seramik, dan ia selamat untuk mesin basuh pinggan mangkuk.

Sejak kebelakangan ini saya telah mencuba pelbagai keju, sapuan dan keropok. Sebenarnya buah juga. Saya telah makan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran. Saya seperti kuda saya, dan saya suka meragut. Dan mempunyai sesuatu seperti ini papan charcuterie akan menjadikan persembahan keju dan buah-buahan tersebut kelihatan menakjubkan. Ia bersaiz 15.5″ kali 10″, dan mempunyai 2 lekukan di bahagian tepi supaya anda boleh menyusun keropok, atau apa sahaja yang anda suka. Ia juga akan menjadi hadiah yang hebat!

Saya telah memburu baju lengan panjang yang sempurna untuk menunggang untuk masa yang lama, lama sekarang. Dan t-shirt ini adalah apa yang saya cari selama ini! Ia adalah bahan ‘teknologi’, aka poliester. Sedikit itu bermakna ia tidak melekat pada anda semasa anda sibuk bekerja, dan berpeluh. Saya mempunyai projek yang saya ingin memperibadikan kemeja-t lengan panjang untuk diri saya sendiri, dan ini sangat sempurna! Dan ia datang dalam pelbagai warna! Jadi bergantung pada bagaimana projek saya ternyata, saya mungkin akan membeli lebih banyak!

Dengan matahari musim panas, panas dan udara kering Colorado – saya memerlukan pelembap bibir saya. Dan Balsem bibir Burt Bees benar-benar menyampaikan dan memastikan bibir saya dilindungi dan terhidrat. Tambah sedikit warna – dan saya dijual! Balsem bibir secara semulajadi melembapkan terima kasih kepada mentega Shea dan lilin botani dalam formulanya. Dan kosnya jauh lebih murah daripada tiub gincu yang mewah!

Saya telah menggunakan mesin Cricut saya sejak kebelakangan ini. Dan saya ingin menaik taraf kepada Mesin Pemotong Cricut Maker buat sementara waktu. Dan akhirnya saya melakukannya! Ya ampun, mesin ini luar biasa! Dan percaya atau tidak – ia sangat mudah digunakan. Walaupun saya bukan seorang profesional, mesin ini adalah yang terbaik dalam prestasi pemotongan peringkat profesional dan serba boleh! Mesin ini memotong 300 bahan, daripada fabrik dan kertas yang paling halus kepada papan tikar dan juga kulit. Ia juga termasuk bilah berputar untuk pemotongan khusus. Ini benar-benar mesin yang luar biasa untuk beratus-ratus dan beratus-ratus projek!

Saya suka hoodie ini! Saya suka baju peluh – tetapi saya lebih suka gaya zip. Dan ini jaket berzip bertudung mempunyai semua yang saya suka. Ia adalah jaket pertengahan berat yang sangat berguna untuk dimiliki di bangsal. Ia juga boleh dibasuh. Jadi semua kotoran kuda dan ciuman kuda pada lengan baju anda akan mudah dihanyutkan.

Bercakap tentang bersiap sedia untuk cuaca berpelukan! Saya jumpa ini Baling Bulu Tiruan Hiasan di Amazon, dan saya jatuh cinta! Ia sangat cantik! Saya sedang bersiap sedia untuk mengemas kini bilik tidur saya dengan menjangkakan perubahan musim, dan selimut lempar ini akan berada di kaki katil kami. Saya telah mencari lontaran bulu palsu yang mampu dimiliki selama beberapa tahun sekarang, dan saya rasa saya akhirnya menemui apa yang saya cari.

Dan saya telah mencari storan tambahan untuk bilik kraf saya, bersama-sama dengan tempat untuk memberikan Cricut Maker baharu saya sebuah rumah. Dan ini adalah tambahan yang sempurna untuk bilik kraf saya! Ia bukan sahaja menawarkan tempat untuk menyimpan cricut saya, tetapi lihat semua storan tambahan! Satu perkara yang saya telah pelajari tentang kerajinan – memerlukan banyak bekalan yang berbeza untuk membuat sesuatu. Oleh itu, mempunyai storan yang mudah diakses adalah kunci untuk memastikan ruang teratur dan bebas daripada kekacauan. Dan ini Troli Berguling sangat hebat! Saya boleh memastikan bekalan saya teratur dengan 8 laci kecil dan 4 laci besar. Ia juga termasuk pengatur poket sisi fabrik untuk lebih banyak ruang penyimpanan bersama dengan meja keluli yang kukuh. Saya sangat teruja!

Window Shopping Melalui Internet

Dan fikirkan bagaimana ini boleh digunakan dalam bilik jelujur/suapan? Troli bergolek ini ialah pilihan terbaik yang saya temui di Amazon, dan ia mempunyai harga paling rendah – membuatkan saya sangat gembira!

Ok, jika anda belum menonton siri TV epik Yellowstone – anda tidak akan mendapatnya. Tetapi bagi anda yang suka – bukankah anda suka ini? Ya, saya sanggup. Jadi saya terpaksa mendapatkannya. ini T-Shirt Lawatan Stesen Kereta Api sangat hebat! Saya mendapat baju-t yang menarik untuk dipakai, dan mempromosikan siri televisyen kegemaran saya sejak akhir-akhir ini.

Saya tahu saya pernah bercakap tentang perkara ini sebelum ini, tetapi saya sangat menyayangi tukang rias ini – SANGAT! Dan saya rasa kuda saya juga begitu. Dan saya telah melihatnya diiklankan di Facebook, dan tempat lain untuk dua kali ganda lebih banyak daripada yang saya dapat dari Amazon. ini sisir kari telah menjadi pengubah permainan untuk anak lelaki saya. Mereka sangat menyukai urutan. Dan saya suka cara ia perlahan-lahan masuk ke dalam kulit mereka, menyingkirkan kotoran dan serpihan yang paling dalam. Saya menggunakan kari ini setiap kali saya merapikan kuda saya, dan saya rasa kot mereka mencerminkannya.

Plezant tidak pernah kelihatan lebih baik. Dan juga rakan bersara saya Frisby. Mereka berdua sangat menikmati masa kari, dan saya suka penampilan mereka yang hebat!

Window Shopping Melalui Internet

Bagaimanakah ia memberi anda beberapa ‘window shopping’? Agak seronok bukan? Ini memberi anda sedikit gambaran tentang kehidupan seharian saya, dan perkara yang saya cari semasa saya membeli-belah. Dan mungkin sedikit di belakang tabir melihat bagaimana saya membuat keputusan pembelian saya. Saya sentiasa mahukan kualiti yang tinggi, kerana saya mahu mendapatkan yang terbaik untuk wang saya. Tetapi saya juga ingin mendapatkan tawaran yang baik. Dan dengan sedikit penyelidikan dan pemburuan, saya dapat memenuhi kedua-dua perkara itu.

Bagaimana dengan anda? perkara apa yang anda buat window shopping?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *