Wild Birds Unlimited Memenangi Anugerah Kepimpinan Pemasaran Francais Berprestij

Carmel, IN – Wild Birds Unlimited (WBU), francais runcit khusus memberi makan burung belakang rumah terkemuka, meninggalkan kedai tahun ini Persidangan Pengalaman Pelanggan Francais memenangi pelbagai anugerah inovasi, termasuk hadiah utama Anugerah Kepimpinan Pemasaran Terbaik. Dalam bidang jenama bertaraf dunia dan sistem francais, pengiktirafan ini diberikan kepada jenama francais yang mencipta kempen pemasaran yang paling inovatif dan berjaya pada tahun lalu. WBU juga mendapat penghormatan tertinggi dalam kategori Kempen Pemasaran Digital Terbaik, Kempen Pemasaran Bajet Terhad Terbaik dan Sokongan Penerima Francais Terbaik.

Kempen Media Berbayar S4 WBU 2021 sebahagian besarnya menyumbang kepada kemenangan ini. Kempen ini menampilkan media digital merentas TV Bersambung, iklan paparan seluruh sistem dan hiper tempatan, bersama-sama carian berbayar dan iklan sosial berbayar. Sumbangan penerima francais kepada Dana Iklan WBU membolehkan kempen ini. Jenama itu bekerjasama dengan rakan kongsi agensi digital, Lokasi3 untuk melaksanakan kempen tersebut.

“Sejak beberapa tahun lalu, kami telah membangunkan strategi pengiklanan digital yang kukuh untuk jenama WBU,” kata Bo Lowery, Naib Presiden Pemasaran untuk Wild Birds Unlimited. “Menambahkan iklan TV Bersambung dan iklan paparan terprogram ke dalam campuran adalah baharu bagi kami pada tahun 2021. Kaedah pengiklanan yang canggih ini, bersama-sama perkongsian kami dengan Location3 memungkinkan untuk menjangkau lebih ramai pelanggan dan memacu kejayaan jenama. Kami berbesar hati untuk diiktiraf dengan anugerah ini.”

Mengenai Burung Liar Tanpa Had

Wild Birds Unlimited ialah sistem francais asal dan terbesar bagi makanan burung belakang rumah dan kedai khusus alam semula jadi dengan lebih daripada 350 lokasi di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada. Wild Birds Unlimited pakar dalam membawa manusia dan alam semula jadi bersama-sama dengan makanan burung dan produk alam semula jadi, nasihat pakar dan acara pendidikan. Dengar podcast kami, Berpusatkan Alam Semulajadiuntuk mengetahui lebih lanjut tentang memberi makan burung dan menikmati alam semula jadi di halaman belakang rumah anda. Episod boleh didapati di sini, www.wbu.com/podcast. Lawati laman web kami dan beli-belah dalam talian di www.wbu.com. Untuk mengetahui cara anda boleh membuka Wild Birds Unlimited anda sendiri, lawati www.wbufranchise.com.

The post Wild Birds Unlimited Memenangi Anugerah Kepimpinan Pemasaran Francais Berprestij appeared first on Wild Birds Unlimited.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *