Weber dan Pasukan Memegang Tempat Keempat Semalaman Menuju Hari Akhir Kejohanan Dunia Memandu FEI 2022 untuk Empat Dalam Tangan Selepas Pertandingan Marathon Menarik

Pratoni del Vivaro, Itali – Chester Weber dan pasukannya menduduki tempat kesembilan secara individu selepas fasa maraton hari ini dan akan bertanding pada fasa terakhir pertandingan esok, mengintai penamat podium untuk menamatkan minggu mereka di Kejohanan Dunia Memandu FEI 2022 untuk Empat Dalam Tangan, di mana mereka kini menduduki keempat secara keseluruhan. Pasukan itu melengkapkan Fasa A maraton dan Fasa B, yang menampilkan lapan halangan berbeza, dengan jumlah markah 159.88.

Chester Weber dan pasukan maraton di Pratoni 2022.
©Penunggang Kuda AS

Weber (Ocala, Fla.) membimbing pasukan Amadeus, Boris W, Gouveneur dan Julius V, melalui rupa bumi yang mencabar dan laluan sengit yang direka oleh Josef Middendorf (GER). Mengenai prestasi pasukan, Weber menyatakan bahawa tanah beralun dan rupa bumi berbukit menjadi ujian ketahanan untuk pasukan hari ini.

“Latihan itu naik turun berbukit dan ia sememangnya satu cabaran yang bagus. Terdapat banyak rancangan di mana kami telah memandu trek yang sama berkali-kali, dan pengalaman itu boleh menjadi tidak ternilai, tetapi apabila anda datang ke pertandingan seperti di sini di Pratoni, dan ini adalah perasaan dan ujian yang benar-benar baru, dan anda benar-benar perlu menjadi pemandu yang bijak dan tahu di mana kekuatan anda dan apa yang anda boleh dan tidak boleh lakukan,” kata Weber.

Dengan dua kombinasi yang lebih baharu muncul dalam kejuaraan dunia pertama mereka, dalam kedua-dua Amadeus dan Julius V, pasangan itu bangkit dan mengukuhkan skor keseluruhan pasukan dengan ketangkasan dan responsif mereka kepada soalan yang ditanya sepanjang trek.

“Saya rasa seperti empat halangan pertama benar-benar kuat. Mereka mengendalikannya dengan sangat baik. Saya hilang sedikit tekanan terhadap pendahulu selepas halangan kelima, tetapi pasukan ini sedikit tidak berpengalaman dan benar-benar pemimpin baharu dari Tryon dan mereka menunjukkan banyak janji hari ini,” jelasnya. “Kami telah bekerja keras di rumah untuk mencuba dan mendapatkan mereka dengan lebih pantas dan pastinya apa yang saya lihat dalam empat halangan pertama ialah bakat yang kami perlukan untuk masa depan dan berdiri di atas podium yang lain.”

Weber pantas memuji pasukan di belakangnya yang membantunya terus menghasilkan keputusan terbaik di pentas antarabangsa, tanpa komitmen dan sokongan mereka, mustahil untuk berjaya. Dia berterima kasih kepada pasukan Philipp Graffe, Lennart Kindt, Kurt Deruyck, Sarah Schumann, Jolien Morrthamers, Adine Söderström, dan Garbielle Grasso.

“Saya sangat gembira dengan pasukan orang di sekeliling saya. Ini bukan sukan individu. Saya lelaki yang boleh duduk di sana dan memegang tampuk dan mengambil kemuliaan atau kesalahan, tetapi ia benar-benar memerlukan sebuah kampung untuk mewujudkannya. Saya bukan pemandu Formula Satu, tetapi saya boleh bayangkan tanpa seorang lelaki enjin dan orang tayar tidak mungkin anda boleh menjadi Max Verstappen atau berjaya dalam sukan, dan saya amat berbangga dengan cara pasukan mengendalikan ini. kejuaraan dan kami masih mempunyai satu hari lagi untuk pergi.”

Melihat ke hadapan ke fasa kon terakhir esok, Weber sedang mencari untuk menghasilkan pusingan pantas dan tepat dengan kudanya dengan harapan untuk memperoleh pingat individu ketiga berturut-turut di kejohanan dunia.

“Esok adalah hari baharu dan kami akan tampil sebaik mungkin. Kejohanan ini selalu berakhir pada hari Ahad,” akhirinya.

Jadual
Keputusan
Tonton

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan terkini Pasukan Pemanduan AS Land Rover dengan mengikuti Pemanduan AS
Facebook dan US Ekuestrian pada Facebook, Instagram, Twitterdan Tik tok. Gunakan #USADriving.

Program Prestasi Tinggi Antarabangsa USEF dan Program Laluan Prestasi Tinggi USEF disokong dengan murah hati oleh Yayasan USETrakan dermawan kepada USEF. Sokongan Program Prestasi Tinggi juga disediakan oleh penaja dan ahli USOPC dan USEF.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *