Ulasan Pagar Kuda Elektrobraid | Kuda adalah Cinta

Sesiapa yang memiliki kuda pasti bimbang dengan kemungkinan mereka melarikan diri kerana kekurangan halangan sekurang-kurangnya sekali. Walau bagaimanapun, dengan kemasukan produk yang berbeza, mereka masih bingung untuk memilih penghalang yang paling berkesan untuk mengekalkan kuda mereka.

Jika anda mendapati diri anda dalam situasi sedemikian, rujuk komprehensif saya Ulasan pagar kuda Electrobraid di bawah demi penyelesaian yang optimum.

Electrobraid-Pagar-Konduktor-Kekili-Ulasan

Sorotan Kekili Konduktor Pagar Kuda Elektrobraid

Sebelum mendalami apa yang ditawarkannya, mari kenali jenama itu terlebih dahulu!

 • Tali yang boleh dipercayai dengan diameter besar
 • Tiada mata tajam, tepi atau papan untuk ditusuk
 • Boleh tahan semua jenis cuaca
 • Berprestasi empat kali lebih baik daripada produk keluli
 • Waranti 25 tahun

Kebaikan dan keburukan

Kebaikan

 • Berikan perlindungan yang selamat
 • Tali yang besar menjadikan pagar sangat kelihatan
 • Tahan lama
 • Kos efektif
 • mudah

Keburukan

 • Boleh dipasang dengan syarat persetujuan majlis tempatan
 • Memerlukan pemotongan biasa tumbuhan

Mengenai jenama Electrobraid

Ditubuhkan pada tahun 2008, syarikat pembinaan pagar itu secara beransur-ansur naik ke puncak industri dan kini telah mendapat reputasinya sebagai salah satu pagar kuda terbaik untuk keselamatan, kualiti dan ketahanan.

Dengan melihat cara kuda berinteraksi dengan pagar, pengeluar mereka telah menghasilkan Electrobraid, yang berfungsi sebagai penghalang fizikal dan psikologi. Secara ringkas, ia menghalang kuda anda daripada bersandar di atas pagar dan memanjat jalan keluar.

Ulasan Pagar Kuda Elektrobraid Definitif

Electrobraid ialah pagar elektrik terbaik untuk kuda!

Sekali pandang, terdapat tiga pilihan warna untuk anda pilih iaitu hitam, putih dan berbintik-bintik.

Anda mendapati produk itu menarik dan pasti tertanya-tanya bagaimana ia mendapat gelaran pilihan terbaik di kalangan pagar kuda. Ulasan ringkas dan terperinci di bawah akan memberi pencerahan kepada anda!

Keselamatan

Kuda anda berkemungkinan besar akan cedera akibat pagar yang tegar, dan inilah sebabnya pengilang mengutamakan keselamatan di atas segala-galanya semasa mengusahakan produk ini.

Pagar direka untuk meminimumkan risiko, dengan itu mempunyai tiada mata tajam, tepi, papan untuk pecah atau wayar yang boleh memberi kuda anda satu tusukan jahat. Ini sangat membantu, kerana walaupun luka kecil yang disebabkan oleh kuda anda bergesel dengan pagar papan boleh meletakkannya pada risiko jangkitan yang membimbangkan.

Terima kasih kepada kekuatannya, ia boleh meregangkan dan melantunkan kuda kembali ke tempat mereka tanpa benar-benar mencederakan mereka yang tidak berlaku dengan pagar tegar. Juga, sebaik sahaja mereka menerima kejutan yang tidak berbahaya lagi menyakitkan (sekali lagi, kesakitan disimpan pada tahap paling rendah yang mungkin), mereka tidak akan berani melarikan diri lagi kerana takut mengalami kesakitan.

Senario terburuk yang boleh anda hadapi ialah seutas tali melilit kaki kuda anda dan tidak akan terungkai tanpa bantuan manusia. Walau bagaimanapun, ini tidaklah seserius yang didengari dan tidak mungkin berlaku sama ada, dengan syarat anda memasang dan mengisar pagar dengan betul.

Tali

Elektrobraid-Tali

Satu lagi kemuncak Electrobraid adalah, sudah pasti, tali. Tidak seperti model yang dibuat dengan buruk yang sukar dilihat oleh kuda dan mungkin akhirnya berjalan ke dalamnya, produk ini menampilkan tali dengan diameter besar. Elektrik dijalankan berkat pembinaan yang baik dan heliks ganda wayar tembaga, yang menghalang kuda daripada mendekati pagar.

Komponen ini juga mempunyai perbezaan penghantaran elektrik empat kali lebih pantas daripada pesaing kelulinya, sekali gus meningkatkan prestasi pagar. Sediakan sahaja dan lihat sendiri apa yang boleh dilakukannya, anda akan kagum! serta kepuasan anda.

Ketahanan

Lebih-lebih lagi, produk itu tiada duanya apabila ia berkaitan dengan daya tahan. Ia mempunyai ciri gentian poliester – bahan yang sama digunakan dalam abah-abah payung terjun dan tali pinggang keledar automotif. Bahagian yang terbaik? Gentian poliester adalah satu bahan yang kuat dan boleh menahan garam, baja, ultraungu, serta pelbagai jenis bahan kimia ladang.

Dalam erti kata lain, anda tidak perlu ragu tentang kualitinya. Lapisan luar teroksida mampu menjauhkan wayar kuprum daripada kakisan. Di samping itu, pagar boleh menahan hampir semua keadaan cuaca, sama ada sejuk atau panas mendidih. Anda juga boleh menikmati jaminan 25 tahun yang murah, yang merupakan bukti kukuh tentang ketahanan produk tersebut.

Kos efektif

Sudah tentu, kebaikannya tidak terhenti di situ – kos penyelenggaraan yang rendah juga menambahkan kecemerlangannya. Komponen loyang dan tembaga berprofil tingginya sukar (jika pernah) dihakis. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, terdapat kemungkinan kecil bahawa pagar itu rosak akibat kilat, ribut ais, atau juga puting beliung.

Jalinan Elektronik-dalam-Ais

Electrobraid selepas ribut ais di Ohio Utara

Jika sudut dan tiang hujung dipasang dengan berhati-hati, melainkan anda bercadang untuk menurunkan pagar, hampir mustahil untuk faktor luaran menggerakkannya.

Penebat mungkin satu-satunya masalah sekali-sekala, yang memerlukan penggantian untuk pagar untuk memaksimumkan keupayaannya. Jika pokok tumbang di atasnya, anda hanya perlu mengangkatnya dan pagar akan tumbuh semula dengan sendirinya. Tiada kemudaratan yang dilakukan!

Sebarang masalah lain dengan pagar boleh dibaiki dengan mudah dengan tangan. Atas sebab ini, kos pelanggan lebih rendah untuk memasang dan menyelenggara Electrobraid daripada pagar kayu atau vinil tradisional.

Keselesaan

Memagar dengan cara tradisional, yang memerlukan tiang pagar untuk setiap 8 atau 10 kaki, agak memakan masa dan intensif buruh. Walau bagaimanapun, kini anda memiliki Electrobraid, prosesnya telah dipermudahkan dengan banyak perkara. Jawatan perlu ditetapkan untuk setiap 30 hingga 50 kakiyang membantu menjimatkan sejumlah wang jika dibandingkan dengan pagar tradisional. Selain itu, ia mudah dipasang, jadi tidak perlu mengupah pemasang pagar profesional.

keputusan

Semua aspek dipertimbangkan, ia adalah kesimpulan yang tidak disangkal bahawa Electrobraid mempunyai nilai yang baik untuk wang. Selain daripada penyepaduan banyak ciri yang luar biasa, ia adalah berpatutan dan tahan lama, yang boleh menjadi bantuan besar jika anda menjalankan pada bajet. Dianggap sebagai pagar kuda no.1 di Amerika Syarikat, Electrobraid pasti akan memuaskan hati pelanggan yang paling menuntut

Kesimpulan

Saya harap anda memperoleh beberapa pengalaman berharga dengan pagar elektrik daripada membaca saya yang merangkumi semua Kajian pagar kuda Electrobraid. Jika anda masih ragu-ragu tentang kualiti produk ini, anda pastinya menentang trend tersebut.

Ia bukan sahaja sangat tahan lama dan mesra poket tetapi juga memberikan keselamatan yang luar biasa untuk haiwan dan kemudahan untuk pemiliknya. Lebih-lebih lagi, anda hanya membelanjakan sejumlah wang untuk mendapatkan perlindungan kuda anda selama 25 tahun, yang sebenarnya adalah murah. Jadi, apa tunggu lagi? Beli Electrobraid anda sendiri sekarang untuk mendapatkan pengalaman terbaik daripadanya!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *