Ulasan Fantail Pro Costa Del Mar: Cermin Mata Hitam Memancing Terbaik Boleh Beli

Fantail Pro Costa Del Mar mungkin merupakan cermin mata hitam memancing terbaik yang ada pada masa ini. Ia mahal – ya – tetapi bagi pemancing yang melihat cermin mata hitam yang memberikan perlindungan silau yang unggul dan penembusan air sebagai alat memancing dan bukannya pernyataan fesyen, Fantail Pro sangat, sangat sukar untuk dikalahkan.

Itu kenyataan yang kukuh, jadi mari kita sandarkan dengan fakta.

Cermin Mata Hitam Segiempat Terpolarisasi Fantail Pro Costa Del Mar Lelaki, Kelabu Matte/Hijau Terpolarisasi-580G, 60 mm

Amazon

Bahan kanta: kaca terkutub
Warna Kanta: cermin biru, cermin perak tembaga, cermin perak kelabu, cermin hijau, cermin perak matahari terbit
Bahan bingkai dan warna: nilon dalam kelabu matte, hitam matte dan tanah lembap matte
Polarisasi: ya
Pilihan preskripsi: ya

Kajian Costa Fantail Pro

Reputasi Costa untuk kualiti yang tiada tandingannya jelas dalam setiap perincian cermin mata hitam ini, daripada pilihan untuk kanta preskripsi kepada pad hidung boleh laras. Anda pastinya membeli kualiti dan bukan hanya nama jenama.

kanta biru fantail costa

Kanta biru sesuai untuk matahari yang terang dan air dalam.

Fantail Pro menampilkan kanta kaca berkualiti tinggi yang terpolarisasi dengan mahir untuk keadaan yang mencabar yang anda akan alami mengejar merah, snook, tuna, jerung dan ikan layar. Silau sifar adalah peraturan, dan walaupun kanta diperbuat daripada kaca, ia ringan dan mudah dipakai.

Kapur itu sehingga saiz yang betul, pad hidung boleh laras dan saluran peluh pada kedua-dua pelipis.

Kanta kaca itu sangat, sangat sukar, dan walaupun selepas memakainya lebih kurang berterusan selama berbulan-bulan, kami masih belum mencakar atau memecahkannya. Itulah penggunaan dunia sebenar: memancing, belayar, bermain golf, memandu – pasukan ujian kami telah melakukan semuanya dalam Fantail Pro ini.

Kami pada mulanya bimbang bahawa kaca akan menjadi lebih rendah daripada polikarbonat dalam jangka masa panjang.

Kami gembira untuk mengatakan kami salah!

Barisan Fantail Pro didatangkan dalam tiga warna bingkai: kelabu matte, hitam matte dan tanah lembap matte mirip kulit kura-kura. Dipasangkan dengan kanta merentasi spektrum warna, ada sesuatu untuk setiap pemancing di sini.

Cermin Mata Hitam Segiempat Terpolarisasi Fantail Pro Costa Del Mar Lelaki, Kelabu Matte/Hijau Terpolarisasi-580G, 60 mm

Amazon

Kami telah membincangkan kanta warna yang terbaik untuk memancing secara amnya, serta keadaan tertentu. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai subjek ini, lihat artikel ini:

Warna Kanta Terbaik untuk Memancing Cermin Mata Hitam: Warna Penting!

Berita baiknya ialah kelabu, hijau, biru dan tembaga – warna terbaik untuk memancing dalam keadaan antara matahari yang terang hingga air yang bernoda – tersedia dalam barisan Fantail Pro, seperti yang anda jangkakan.

Kualiti, kesesuaian yang sangat baik, keselesaan dan warna kanta yang sesuai untuk nelayan yang serius: apa lagi yang anda boleh minta?

Kelebihan:

  • Bingkai tahan lama dalam pelbagai warna
  • Kanta kaca tahan lama yang terpolarisasi dengan mahir
  • Kanta preskripsi tersedia
  • 100% perlindungan UVA dan UVB
  • Sesuai sangat selesa

Keburukan:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *