Ulasan Andis Horse Clipper 2022

Penggunting kuda yang berkualiti akan menjadikan pengalaman menggunting dan menunggang kuda lebih menyeronokkan. Walaupun terdapat banyak pilihan di pasaran yang mungkin mengelirukan anda, Andis Horse Clipper harus menjadi pertimbangan utama anda kerana prestij dan prestasinya. Dan mendalam saya Ulasan Andis Horse Clipper akan memberikan anda maklumat asas dan ciri-ciri yang diserlahkan bagi alat yang hebat ini untuk dandanan kuda anda!

Ciri-ciri Terserlah Andis ProClip 2-Speed

Andis-Penggunting-Kuda-Ulasan

Sebagai permulaan, saya akan menyenaraikan beberapa maklumat asas yang perlu anda ketahui tentang gunting ini:

 • Bilah boleh tanggal
 • Bilah T-84 Saiz UltraEdge
 • Motor berputar dua kelajuan
 • Kord tugas berat 14′
 • Perumahan kalis pecah
 • Kemasukan USB video pengajaran

Semak Harga Terkini di Amazon

Sekarang mari kita beralih kepada kelebihan dan kekurangan yang perlu anda ingat:

Kebaikan & Keburukan Andis ProClip 2-Speed ​​22340 AGC2

Kebaikan

 • Sesuai untuk keratan seluruh badan
 • Tukar atau ganti bilah dengan mudah
 • Reka bentuk yang ringan
 • Boleh digunakan untuk anjing juga
 • Sesuai untuk kuda tahan insulin
 • Operasi senyap
 • Mudah digunakan dan ditanggalkan

Keburukan

 • Perlu membersihkan bilah dari dalam ke luar dengan kerap
 • Tiada bekas simpanan
 • Tidak berprestasi baik dengan bulu kuda poni tebal atau rambut kusut
 • Agak mahal
 • Menjadi panas selepas beberapa penggunaan

Mengenai Jenama Andis

Andis telah dihormati secara meluas sebagai salah satu pengeluar terkemuka yang menghasilkan alat pegang tangan untuk memangkas, memotong, melentikkan, meluruskan dan mengeringkan rambut selama hampir 100 tahun.

Produk Andis sangat popular berkat harga yang berpatutan, serba boleh dan prestasi cemerlang. Pada masa yang sama, Andis digemari oleh tukang gunting rambut profesional, penyaman haiwan serta penggaya dan tukang gunting.

Perniagaan milik keluarga ini nampaknya tidak pernah berhenti apabila menghasilkan pelbagai jenis model, yang memenuhi permintaan tertentu. Selain itu, setiap model mempunyai kualiti tertentu yang membantunya untuk menonjol dan menjadi item yang mesti ada di kalangan pesaing lain.

Inilah bahagian paling penting dalam artikel ini:

Ulasan Andis Horse Clipper yang mendalam

Kelajuan

Gunting Kuda Andis mempunyai banyak pilihan apabila ia melibatkan pilihan berdasarkan kelajuan, termasuk perapi 5-kelajuan, 2-kelajuan, dan juga satu-kelajuan.

Mengenai Andis AGC2, ia datang dengan 2 kelajuan, iaitu pilihan tinggi dan rendah yang sesuai untuk dandanan yang lengkap. Memandangkan produk ini direka untuk dandanan ternakan, gunting 2-kelajuan adalah lebih daripada mencukupi untuk memberikan kuda anda rupa baharu tanpa sebarang langkah yang rumit.

Prestasi

Terima kasih kepada Bilah T-84 Saiz UltraEdgeanda boleh memotong rambut kuda anda dengan mudah dan cekap. Potongan dibuat dengan tepat dan segar tanpa sebarang alat yang diperlukan.

Bilah T-84 Saiz UltraEdge

Selain itu, ia beroperasi dalam pergerakan senyap yang penting untuk mengelak daripada mengganggu kuda sensitif anda. Bunyi sedemikian boleh menjejaskan ketenangannya, menjadikannya sukar untuk memangkas rambut sepenuhnya.

Lebih penting lagi, bilahnya mempunyai kemasan krom yang melindungi pemotong daripada kakisan serta karat dan menyediakan penyelesaian pemotongan yang panjang. Bercakap tentang beberapa isu yang berkaitan dengan haus, Andis Horse Clipper juga mempunyai rotary cool-running yang cekap bersama-sama dengan motor bebas penyelenggaraan yang menghilangkan keperluan untuk kipas serta lubang angin yang menjadi punca utama rambut tersumbat.

Ciri tahan pecah dan kalis pecah juga merupakan bonus hebat kepada gunting ini. Selagi anda memberikan penjagaan yang betul serta penyelenggaraan, Andis Clipper 22340 AGC2 boleh menjadi teman anda untuk masa yang lama.

Dari segi kuasanya, adunan pemotong ini boleh berjalan selama hampir sejam. Nasib baik, mengecasnya sepenuhnya hanya mengambil masa sehingga sekitar 1 jam. Ini lebih daripada mencukupi untuk kuda standard apabila anda melakukan dandanan penuh.

Dandanan

Jika kuda anda memerlukan dandanan yang kerap, Andis ProClip 2-Speed ​​akan menjadi pilihan yang bagus untuk anda. Ini kerana ia diketengahkan motor berkelajuan tinggi bersama-sama dengan kord tugas beratmembolehkan anda merapikan dan merapikan sepanjang hari tanpa sebarang gangguan.

Memandangkan alat ini bukan tanpa wayar, terdapat beberapa masalah kekusutan kord yang mungkin perlu anda tangani. Walau bagaimanapun, kord tugas 14′ memastikan anda tidak perlu menghadapi sebarang haus atau koyak. Namun begitu, terdapat pilihan pek kord tambahan yang membolehkan anda menggunakan gunting sebagai alat bertali sekiranya anda lebih suka.

Selain itu, alat ini direka bentuk agar sesuai dengan tangan anda dengan sempurna, yang menjadikannya selesa untuk anda apabila memangkas untuk berjam-jam. Ciri ini adalah salah satu kegemaran saya kerana keselesaan adalah faktor terpenting yang membantu kerja anda menjadi cekap dan suka bermain.

Mudah ditanggalkan dan digunakan

Satu lagi ciri menarik Andis AGC 2 ialah bilahnya yang boleh ditanggalkan. Anda boleh menukarnya dengan mudah tanpa sebarang alat tambahan yang diperlukan.

Untuk melakukan ini, hanya matikan pemotong untuk mengeluarkan bilah, kemudian hidupkannya dan masukkan ke dalam bilah baharu. Sangat mudah, bukan? Selain prestasi hebatnya ialah kemasan potongan yang licin jika dibandingkan dengan sikat lampiran lain.

Bilah boleh bergerak di semua kawasan, termasuk ruang yang paling ketat. Selain itu, ia biasanya menghasilkan haba apabila digunakan secara berterusan, yang boleh menyebabkan sedikit kekecewaan untuk anda. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan anda melincirkan bilah dengan kerap dengan minyak gred atau Andis Cool Care. Ini akan membantu mengimbangi haba dan memastikan ketahanan. Mengikut jenama, penyelenggaraan terbaik pada produk ini ialah menggantikan bilah setiap tahun atau bahkan setiap setengah tahun berdasarkan kekerapan anda menggunakannya.

Pokoknya

The Ulasan Andis Horse Clipper di atas telah memberikan sebab mengapa gunting ini layak menjadi alat yang paling disukai untuk mendandani kuda. Terima kasih kepada reka bentuknya yang ringan, prestasi hebat dan operasi yang senyap, gunting Andis akan memberikan anda pengalaman yang paling menyeronokkan dan cekap dengan kuda anda, menjadikannya tugas yang selesa untuk dilakukan tidak kira berapa lama masa yang diperlukan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *