Ujian Kuda Pau serta Annabella Pidgley dan Gio keluar lagi

 • Daripada lima bintang terakhir 2022 di Pau Horse Trials kepada peluang untuk melihat Annabella Pidgley dan Gio beraksi, lihat minggu ini dalam sukan kuda…

  1. Ujian Kuda Pau, Perancis

  Tarikh: 27-30 Oktober
  maklumat lanjut: laman web acara
  Cara menonton: strim langsung tersedia melalui Kuda & Desa
  Dapatkan lowdown H&H: liputan dalam talian yang meluas tersedia di horseandhound.co.uk/tag/pau-horse-trials. Untuk terus membaca di laman web kami selepas lima artikel, pembaca perlu membeli a Kuda & Anjing langganan tanpa had tapak web, atau, untuk nilai hebat, tempah gabungan majalah dan langganan tapak web. Jika anda sudah menjadi pelanggan majalah, kos untuk menaik taraf langganan anda untuk memasukkan akses laman web penuh adalah minimum – hubungi 0330 333 1113 untuk mengetahui lebih lanjut. Laporan penuh lima muka surat dalam majalah minggu depan (keluaran bertarikh 3 November).
  Mengapa kami teruja mengenainya: ia adalah lima bintang terakhir tahun ini dan medan yang kukuh akan bertempur di Perancis. Pencabar British termasuk pemain simpanan Kejohanan Dunia acara Kirsty Chabert dan Classic VI, pemenang Ujian Kuda Burghley 2019 Pippa Funnell dan MGH Grafton Street dan pemenang Ujian Kuda Luhmühlen 2021 Mollie Summerland dan Charly Van Ter Heiden, yang kembali ke tapak di mana mereka berjaya lima- debut bintang di tempat ke-10 pada 2020.  2. Tayangan Profil Tinggi Knowsley Estate, Aintree International EC, Merseyside

  Tarikh: 27-30 Oktober
  maklumat lanjut: laman web tempat
  Cara menonton: strim langsung tersedia melalui Kuda & Desa
  Dapatkan lowdown H&H: Laporan penuh dalam H&H keluaran 3 November
  Mengapa kami teruja mengenainya: Pertunjukan Profil Tinggi sentiasa menjadi peluang terbaik untuk melihat pelumba terkemuka negara beraksi, selalunya dengan kuda yang lebih muda atau akan datang, atau sebagai persediaan untuk acara utama yang lain. Penambahan Aintree pada kalendar tahun ini tidak terkecuali, dengan pemain seperti Emile Faurie dan Fiona Bigwood akan beraksi di peringkat grand prix. Terdapat juga banyak minat mengenai kemasukan Annabella Pidgley ke dalam kelas teratas dengan Gio, gelding yang membawa Charlotte Dujardin kepada empat pingat pada 2021. Annabella, 17, dan Gio baru-baru ini membuat debut grand prix mereka sebagai gabungan – ini yang pertama Annabella pernah menceburkan diri ke peringkat teratas – dan oleh itu akan ada banyak keseronokan di sekitar peluang untuk melihat mereka beraksi di Aintree. Terdapat beberapa nama besar lain di kalangan penyertaan di peringkat rendah juga, termasuk Becky Moody dan Sadie Smith kedua-duanya beraksi pada lawatan kecil dengan tunggangan yang menarik.

  3. The English Home Pony, South View, Cheshire

  Tarikh: 26-30 Oktober
  maklumat lanjut: southviewarena.com/events.asp
  Cara menonton: ClipMyHorse.TV
  Dapatkan lowdown H&H: laporan penuh dalam majalah minggu depan, di kedai-kedai Khamis 3 November
  Mengapa kami teruja mengenainya: kuda dan pelumba mereka akan mengembara dari seluruh negara untuk bersaing di South View untuk salah satu tarikh penting dalam kalendar untuk pelumba junior. Terdapat grand prix kejohanan untuk dipertandingkan, pelbagai kelayakan serta acara berpasukan yang sentiasa popular di mana kegemilangan negara dipertaruhkan.

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk meningkatkan langganan anda untuk mengakses kami perkhidmatan dalam talian yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *