Treler Yellowstone Musim 5 & Apa yang Kami Pelajari Daripadanya

Pembaca kami menyokong kami. Catatan ini mungkin mengandungi pautan ahli gabungan. Kami mendapat hasil daripada pembelian yang layak. Ketahui Lebih Lanjut

Ia adalah hari yang menggembirakan untuk peminat Yellowstone kerana treler penuh pertama musim lima telah dikeluarkan dan oh boy, ada banyak yang perlu dibongkar!

Dengan John mengangkat sumpah sebagai gabenor, drama keluarga, pergaduhan, penembak tepat, orang yang memakai sut hazmat dan banyak beg sampah yang mencurigakan dilupuskan, musim ini pasti akan menghasilkan drama itu.

The Yellowstone treler musim lima menunjukkan kepada kita banyak gambaran tentang musim akan datang tanpa mendedahkan terlalu banyak maklumat.

Berikut ialah treler rasmi Yellowstone Musim 5:

Musim kelima bermula dengan lompatan kecil kerana kita melihat John ialah gabenor baru Montana di mana musim keempat berhenti dengan dia mengumumkan pencalonannya dalam pilihan raya.

Treler itu mendedahkan bahawa banyak watak kegemaran kami akan kembali sekali lagi. Kevin Costner, Kelly Reilly, Wes Bentley, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham dan Gil Birmingham semuanya adalah sebahagian daripada musim lima.

Selain itu, musim ini juga akan menampilkan Mo Brings Plenty, Moniz, Jen Landon, Jacki Weaver, Wendy Moniz dan Kathryn Kelly, antara lain.

Perkara yang Boleh Kami Jangkakan Daripada Musim Lima Yellowstone

Tidak dinafikan John Dutton sebagai gabenor Montana akan memainkan peranan besar dalam musim lima. Treler itu menjelaskan bahawa dia akan menjadi gabenor yang tidak henti-henti, melakukan apa sahaja yang diperlukan untuk mendapatkan caranya.

John bertindak lebih jauh dengan memecat kakitangan pentadbiran dan menjadikan Beth sebagai ketua kakitangannya. Tidak hairanlah, masanya sebagai gabenor pastinya tidak bergolak.

John Dutton mengangkat sumpah sebagai gabenor dalam treler Yellowstone Musim 5

Caroline Warner yang marah berhasrat untuk memusnahkan dinasti Dutton bermula dengan Beth. Perkara juga pasti menjadi menarik kerana Jamie dan Beth dilihat tersenyum antara satu sama lain.

Bukan sahaja pasti ada banyak drama dengan John sebagai gabenor, tetapi pasti ada banyak drama di luar itu juga.

Beth bergaduh dengan seseorang di bar, Monica mengemas meja dan Teeter menumbuk Ryan semasa dalam tuala mandi, memastikan ada banyak lagi yang perlu dibentangkan.

Seperti biasa, keganasan juga akan berlaku. Treler itu menunjukkan kepada kita beg sampah dibuang ke dalam insinerator dan kemudian lebih banyak beg sampah dibuang ke dalam sungai, yang pastinya bukan perkara yang baik.

Apa yang kelihatan seperti Colby dan Ryan dilihat sebagai penembak tepat. Malah ada seseorang dalam saman hazmat menumbuk seseorang, yang pastinya membawa kepada lebih banyak soalan tentang apa yang ada untuk musim lima.

Seperti kata kapsyen treler “Kuasa mempunyai harga. Apakah yang Duttons sanggup bayar?” sudah pasti musim ini akan penuh aksi.

Ramalan untuk Musim Lima Yellowstone

Terdapat banyak ramalan peminat berputar di sekitar musim lima Yellowstone. Walaupun treler itu telah mengesahkan satu ramalan utama bahawa John akan menjadi gabenor, ia juga memberikan beberapa pandangan tentang apa yang mungkin kita lihat berlaku musim ini.

Sesetengah orang meramalkan bahawa Jamie dan Beth akan mendamaikan musim ini. Dengan treler yang menunjukkan sekilas sekilas Jamie dan Beth tersenyum antara satu sama lain yang mungkin berlaku dengan baik.

Jamie Dutton melihat bapanya John Dutton dalam treler Yellowstone Musim 5

Apabila musim keempat pergi dengan Kayce memberitahu Monica “Saya melihat penghujung kita” akhirnya kita mungkin dapat melihat apa yang sebenarnya bermakna.

Ada yang meramalkan bahawa Monica akan kehilangan bayi mereka dan yang lain mengesyaki dia mungkin menghidupkan keluarga Dutton dan meninggalkan Kayce.

Bilakah Musim Kelima Yellowstone Premier?

Musim kelima Yellowstone ditetapkan untuk ditayangkan perdana pada 13 November 2022, di 7/8 pusat di Paramount+. Tayangan perdana musim akan menjadi acara khas selama dua jam yang pastinya mempunyai peminat di tepi tempat duduk mereka. Episod baharu akan dikeluarkan setiap Ahad.

Musim lima akan terdiri daripada 14 episod, memberikan peminat Yellowstone banyak yang ditunggu-tunggu. Musim ini akan dibahagikan kepada dua bahagian, dengan tujuh episod disiarkan dalam setiap bahagian.

Walaupun bahagian dua tidak mempunyai tarikh keluaran rasmi namun ramai yang membuat spekulasi ia akan berlaku pada musim bunga atau musim panas 2023.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *