Tiga Minit Terakhir 4 Julai Percutian Hujung Minggu

Percutian hujung minggu 4 Julai adalah asas percutian musim panas keluarga. Sama ada anda sedang mencari perjalanan memancing, perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan pada hujung minggu atau hanya mahukan tempat yang sejuk untuk menonton bunga api, berikut ialah tiga tempat yang sesuai untuk meraikan hujung minggu 4 Julai tahun ini!

Little Rock, Arkansas

Little Rock bukan sahaja destinasi terbaik untuk lawatan memancing di mana anda boleh menangkap ikan siakap, ikan keli dan ikan siakap besar di tasik dan di Sungai Arkansas, menghabiskan hujung minggu 4 Julai di ibu kota selatan ini juga hebat kerana Pops on the River. Acara percuma tahunan ini menampilkan muzik oleh orkestra simfoni, trak makanan dan aktiviti kanak-kanak. Untuk pengalaman bunga api yang benar-benar epik, dapatkan tempat duduk di dek kapal selam USS Razorback selepas seharian memancing musim panas di North Little Rock! Dan jangan risau jika anda tidak menangkap apa-apa, pergi sahaja ke Lassis Inn untuk menikmati ikan keli goreng yang lazat dan sepotong sejarah Amerika pada hujung minggu 4 Julai ini.

Halaman Belakang Besar Nashville

Jika anda sedang mencari perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan pada hujung minggu pada musim panas ini, ambil galah dan kotak perkakas anda, dan pergi ke Jejak Natchez. Regangan sepanjang 500 batu yang menghubungkan Mississippi ke Tennessee ini menjadi terkenal dengan perjalanan memancing yang hebat, mendaki yang luar biasa, dan landskap yang menakjubkan jauh dari kesibukan kehidupan seharian. Laluan bersejarah ini sarat dengan potensi percutian hujung minggu pada 4 Julai pada minit terakhir kerana ia dipenuhi dengan bandar-bandar kecil dari Nashville ke The Shoals di Alabama, termasuk perkampungan Leiper’s Fork yang menarik, masing-masing dengan rancangan hujung minggu Hari Kemerdekaan mereka sendiri yang menawan. Berikut ialah cara merancang perjalanan hujung minggu yang menyeronokkan pada musim panas ini.

Bank Luar

Tiada apa-apa seperti hujung minggu 4 Julai di pantai! Pergi ke Outer Banks untuk berehat dan bersantai yang legenda, memancing musim panas yang luar biasa dan pertunjukan malam besar-besaran! Tidak kurang daripada empat pertunjukan bunga api yang berasingan menjadikan destinasi musim panas klasik ini sebagai salah satu percutian hujung minggu 4 Julai yang terbaik di negara ini. Dengan bunga api dipancarkan dari Jeti Avalon di Kill Devil Hills, Jeti Memancing Kepala Nags, bunyi di Manteo dan Jeti Memancing Avon di Pulau Hatteras, langit akan penuh dengan warna!

Berikut adalah empat lagi tempat percutian musim panas yang sesuai untuk percutian hujung minggu yang menyeronokkan untuk memancing, mendaki dan berkhemah. Dan pastikan anda mencari hari memancing percuma seterusnya di negeri berhampiran anda.

Jeff Bogle

Jeff Bogle

Jeff ialah bapa kepada anak perempuan remaja, pengembara yang gemar, jurugambar dan penulis bebas. Dia menulis cerita tentang perjalanan keluarga, rekreasi luar, alam sekitar, keibubapaan dan banyak lagi untuk Fodor, Reader’s Digest, Majalah Ibu Bapa, Good Housekeeping, PBS dan Esquire, antara penerbitan lain. Cari dia di blognya, OWTK.com dan di Instagram @OWTK. Jeff juga merupakan penerbit zine sastera suku tahunan, Stanchion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *