The National Equine Show: tiket percuma untuk melihat Carl Hester dan Charlotte Dujardin

 • Pameran Ekuin Kebangsaan berlangsung buat kali pertama pada 4-5 Mac 2023 di NEC, Birmingham, dengan pintu dibuka dari 9 pagi hingga 5 petang. Pameran Ekuin Kebangsaan ialah pameran membeli-belah, yang juga mempunyai dua peringkat yang menampilkan penceramah jemputan termasuk pemenang pingat emas Olimpik Carl Hester dan Charlotte Dujardin.

  Kuda & Anjing pembaca ditawarkan tiket percuma ke acara ini jika ditempah sebelum akhir November. Selepas itu tiket akan berharga dari £10 untuk kemasukan awal satu hari. Untuk mendapatkan tiket, pergi ke dan gunakan kod HORSE&HOUND.  Selain mempunyai 135 gerai dagangan, membolehkan pelawat membeli-belah secara menyamar, rancangan itu mempunyai penceramah jemputan dan perbincangan panel yang berlangsung sepanjang acara itu – fikirkan Pertunjukan Kuda Tahun Ini tolak elemen pertandingan. Jika anda ingin membeli-belah ekuestrian bumper dan ingin melihat beberapa wira anda turun dari kuda mereka, maka inilah persembahan untuk anda.

  Apabila bercakap mengenai penceramah jemputan, persembahan itu mempunyai 50 barisan, termasuk beberapa yang sangat hebat selain Carl dan Charlotte – seperti pemenang Burghley 2022 Piggy March, pemenang pingat emas Paralimpik Sir Lee Pearson, pelumba acara Lydia Heywood dan “This Esme” Esme Higgs.

  Bagi membeli-belah, jenama untuk menikmati melayari dan membeli termasuk Avant-Garde Equestrian, Bliss of London, Bloomfields Horseboxes, Clipit Grooming, Equilibrium Products, Foxy Equestrian dan Just Chaps untuk menamakan beberapa. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang jenama yang mempamerkan, dan penceramah jemputan lain, lawati laman web Tapak National Equine Show.

  Terdapat dua dewan – dewan utama dan dewan pasar. Di dewan utama, anda akan menemui 135 gerai dagangan yang mempamerkan kit musim terbaharu, serta bilik kelengkapan atau pengalaman pembeli-belah peribadi yang tersedia. Kawasan dewan pasar yang lebih kecil termasuk produk mewah dan diskaun dari musim sebelumnya.

  Terdapat juga pentas peragaan, dengan model naik ke pentas empat kali setiap hari untuk mempamerkan yang terbaik dalam fesyen ekuestrian. Jadi apa tunggu lagi? Tuntut tiket percuma anda sekarang menggunakan kod HORSE&HOUND.


 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *