Tempoh Kelayakan Dibuka untuk Program Anugerah Atlet Kehormat USEF Para Dressage 2023 dan Kejohanan Kebangsaan USEF Para Dressage

Lexington, Ky. – Tempoh kelayakan untuk dua peluang berpakaian para Ekuestrian AS dibuka untuk pemohon yang berminat. Program Anugerah Atlet Kehormatan Para Dressage USEF dan Kejohanan Kebangsaan Dressage Para USEF di Festival Juara-Juara Dressage AS ialah peluang utama untuk atlet pakaian para pada tahun 2023.

Program Anugerah Atlet Kehormatan Para Dressage USEF ialah program baharu yang meraikan kecemerlangan dan berusaha untuk membangunkan asas yang kukuh untuk kejayaan masa depan dalam arena para dressage antarabangsa. Ia dianggap sebagai batu loncatan kepada Laluan Program Pakaian Para USEF.

Anugerah Kepujian Atlet Para Dressage USEF disampaikan kepada atlit para dressage peringkat tertinggi yang bertanding dalam Ujian A & B Pengenalan FEI pada setiap peringkat Gred, untuk maksimum lima anugerah. Tempoh kelayakan untuk Program Anugerah Atlet Kehormatan USEF Para Dressage 2023 bermula pada 26 Julai 2022 dan berakhir pada 24 Julai 2023. Tarikh akhir penyerahan permohonan niat ialah 15 Jun 2023. Pemenang anugerah akan dijemput secara automatik ke Festival Juara-Juara Pakaian AS 2023 untuk menerima anugerah mereka.

Ketahui lebih lanjut tentang Program Anugerah Atlet Kehormatan USEF Para Dressage.

Kejohanan Kebangsaan USEF Para Dressage akan menjadi sebahagian daripada Festival Juara-Juara Dressage AS untuk tahun kedua pada acara 2023. Kejohanan Kebangsaan USEF Para Dressage telah berjaya pada edisi 2022 acara tersebut, dan atlet yang berminat harus membuat perancangan untuk hadir pada tahun 2023. Tempoh kelayakan untuk Kejohanan Kebangsaan Para Dressage USEF bermula 26 Julai 2022, dan dijadualkan berakhir Julai 24, 2023. Tarikh akhir penghantaran permohonan ialah 15 Jun 2023.

Ketahui lebih lanjut tentang keperluan kelayakan Kejohanan Kebangsaan USEF Para Dressage dan Festival Juara-Juara Dressage AS.

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan terkini dengan USA Para Dressage pada FacebookUSA Dressage dihidupkan Instagramdan US Ekuestrian pada Facebook, Twitter, Tik tokdan Instagram. Gunakan #USAParaDressage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *