Tempat Mesra Keluarga Terbaik untuk Memancing & Bot pada 2017

Hai peminat memancing! Ini ialah Debbie Hanson dan saya berada di sini di Tasik Webb di Florida untuk mengumumkan secara rasmi, bagi pihak Take Me Fishing, tempat terbaik 2017 mesra keluarga untuk memancing dan menaiki bot.

Tahun ini, Yayasan Perahu Rekreasi dan Memancing menarik selebriti, profesional memancing dan wakil persekutuan dan negeri untuk mengatur Tempat Mesra Keluarga Terbaik 2017 rasmi untuk Memancing dan Bot. Senarai lengkap boleh didapati di laman web TakeMeFishing.org dan VamosAPescar.org. Pengumuman senarai itu datang dalam masa yang tepat: Sejurus sebelum perayaan besar Minggu Memancing dan Berperahu Kebangsaan, yang berlangsung dari 3 Jun hingga 11 Jun.

Sepenuhnya baru tahun ini, sekumpulan penyumbang dan pakar yang menarik telah mendapatkan senarai itu, berkongsi tempat memancing dan berperahu mesra keluarga kegemaran mereka. Bintang muzik country Luke Bryan menjadi tajuk utama penyumbang tahun ini, bersama rakan pemuzik Justin Moore, pemain bola sepak profesional Alejandro Villanueva dan ramai pakar industri.

Berikut ialah sorotan tentang perkara yang boleh anda jangkakan daripada keseluruhan senarai tempat terbaik untuk keluar bersama keluarga dan rakan anda:

Tasik Webb, Fla. –Saya suka memancing di hidupan liar di Tasik Webb. “Bukan sahaja Tasik Webb hebat untuk sejumlah besar bass dan bluegill, tetapi terdapat juga beberapa peluang menonton hidupan liar yang hebat. Saya telah melihat kren bukit pasir, bangau biru yang hebat dan rusa ekor putih semasa lawatan saya.”

Tasik Percy Priest, Tenn. – Bintang muzik negara Luke Bryan mengakui “seorang nelayan yang baik tidak pernah berkongsi tempat terbaiknya,” tetapi syukur dia masih menawarkan tempat kegemarannya untuk melarikan diri dari dunianya yang pantas untuk berehat di atas air. Terkenal dengan “Memburu, Memancing dan Menyayangi Setiap Hari,” tempat kegemaran Bryan berhampiran Nashville adalah tambahan semula jadi kepada senarai tahun ini. Bryan juga mempunyai a barisan pakaian dengan nama yang sama tersedia di Cabela’s, dan peminat boleh menyaksikan lawatan megastar negara pada musim panas ini… “Berburu’, Memancing dan Lovin’ Setiap Hari.

Presque Isle Bay, Pa. – Penjaga garisan serangan profesional dan bekas Renjer Tentera, Alejandro “Big Al” Villanuevamemilih tempat popular ini di Tasik Erie, dan mengetahui satu atau dua perkara tentang kepentingan terjahan yang baik dan garis yang kuat. Apabila dia tidak melindungi quarterback, Al berkata, “Saya menghabiskan banyak masa lapang saya untuk memancing dan sangat menghargai bila-bila masa di atas air.”

Tasik Degray, Ark. – Setelah dibesarkan di Poyen, Ark., penyanyi muzik desa Justin Moore sering mengunjungi Degray Lake semasa kecil, dan mewariskan kegemaran memancingnya kepada anak-anaknya sendiri. Dia masih ingat, “melihat anak sulung saya menangkap ikan pertamanya sendirian mesti menjadi detik kegemaran saya di luar sana.”

• Texas City Dyke, Texas – Pemancing profesional Cindy Nguyen menambah tempat ini, sambil menyatakan, “Saya dibesarkan memancing di Texas City Dyke dan kawasan sekitarnya. Ia masih salah satu tempat kegemaran saya untuk membawa keluarga.”

• Central Park, NY – Pengacara South Bend’s Lunkerville, Michael de Avila, lebih dikenali oleh peminatnya sebagai Mike D.memilih oasis memancing yang tidak dijangka di tengah-tengah bandar terbesar negara itu. Central Park sebenarnya menawarkan tiga tempat unik mesra keluarga di tasik, kolam dan Harlem Meer.

• Pulau Padre Selatan, Texas Pedro Sorspemancing profesional dan hos rancangan TV memancing paling popular di Mexico, memilih tempat popular ini kerana keupayaannya untuk memberikan dia dan anak lelakinya rasa kebebasan dan cara untuk berhubung dengan alam semula jadi dan dirinya sendiri.

• Buckeye Creek, Calif. Hari Chelsea daripada blog Someday I’ll Learn, mengimbau kenangan di tempat yang indah di timur Sierras ini. “Anak sulung kami menangkap ikan pertamanya di tempat ini, dan ia benar-benar istimewa untuk dapat memasaknya dengan segera dan menghidangkannya untuk makan malam di tapak perkhemahan. Rasa pencapaian untuknya!” katanya.

Jadi, untuk melihat sama ada tempat kegemaran anda telah disenaraikan tahun ini atau untuk mencari tempat baharu untuk diterokai, anda boleh melawati TakeMeFishing.org dan menyemak peta interaktif tempat mereka untuk memancing dan berperahu. Garisan ketat dan selamat memancing, ini ialah Debbie Hanson untuk TakeMeFishing.org.


Anda mungkin juga berminat

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *