Tempat Menonton Yellowstone Musim 5 secara Percuma

Pembaca kami menyokong kami. Catatan ini mungkin mengandungi pautan ahli gabungan. Kami mendapat hasil daripada pembelian yang layak. Ketahui Lebih Lanjut

Yellowstone Musim 5 ditayangkan pada malam ini (13 November) di Paramount Network pada jam 8 malam ET.

Acara khas selama 2+ jam yang berakhir pada 10:28 malam ET dijangka meneruskan trend rancangan tv paling popular di Amerika Syarikat.

Melihat kepada keluaran treler Musim 5 sahaja menunjukkan betapa popularnya musim baharu itu. Ia telah mengumpul 14 juta tontonan dalam masa 24 jam.

Treler itu menunjukkan kepada kita John Dutton mengangkat sumpah sebagai gabenor. Ini adalah tema utama treler, jadi kami boleh menjangkakan bahawa Musim 5 akan memberi lebih tumpuan kepada jawatan gabenor John Dutton dan implikasinya untuk keluarga Dutton.

Dengan begitu ramai orang yang berminat untuk mengikuti keluarga Dutton sambil mereka berjuang untuk mengekalkan ladang Montana yang luas, ramai peminat tertanya-tanya bagaimana untuk menonton musim baharu dan episod masa depannya secara percuma.

Cara Menonton Yellowstone Musim 5 secara Percuma

Anda boleh menonton tayangan perdana Yellowstone Musim 5 selama 2+ jam secara percuma oleh memulakan Pas 24 Jam untuk menonton Paramount Network secara langsung.

Rangkaian Paramount akan mengulangi tayangan perdana terus selepas tayangan pertama dari 10.28 malam hingga 12.56 pagi ET dan kemudian tayangan lain dari 12.56 pagi hingga 3.30 pagi ET.

Anda boleh melihat Jadual tv Rangkaian Paramount di sini.

Episod baharu juga boleh distrim pada hari berikutnya pada apl dan tapak web Paramount Network.

Anda juga boleh mendapatkan saluran Paramount Network secara percuma dengan pembekal seperti Philo dengan percubaan 7 hari percuma mereka (biasanya $25 sebulan).

John Dutton membuat ucapan gabenor Montana yang baharu dalam Yellowstone musim 5

Penyedia lain yang mungkin menawarkan percubaan percuma termasuk Sling TV ($46/bulan), YouTube TV ($64.99/bulan), Fubo ($69.99/bulan), Hulu + TV Langsung ($69.99/bulan) dan TV langsung ($69.99/bulan).

UK dan Kanada peminat boleh menonton tayangan perdana musim 5 secara percuma dengan mendaftar untuk Percubaan percuma 7 hari Paramount+. Jika ingin menonton semua episod, adalah lebih baik untuk mendaftar untuk percubaan percuma apabila setiap episod tersedia untuk ditonton.

Musim 5 tidak akan tersedia untuk ditonton atau distrim di Paramount+ pada masa ini di AS, walaupun ia berada di bawah nama Paramount.

NBCUniversal, pemilik Peacock, membeli hak penstriman kepada Yellowstone pada tahun 2020 sebelum Paramount+ dilancarkan pada tahun 2021. Oleh itu, Paramount+ tidak mempunyai hak penstriman di AS, tetapi Peacock mempunyai hak tersebut.

Anda juga boleh menonton musim 5 secara percuma dengan mendaftar untuk Peacock 7 hari percubaan percuma. Walau bagaimanapun, Yellowstone Musim 5 akan dikeluarkan di Peacock selepas episod akhir Musim 5, seperti yang berlaku pada musim sebelumnya.

Melihat pada keluaran Musim 4 di Peacock, siri ini tamat pada 2 Januari 2022, dan musim penuh 10 episod tersedia pada 28 Mac 2022.

Baca semua yang kami ketahui setakat ini tentang Yellowstone Musim 6.

Cara Menonton Yellowstone Musim 1 – 4 secara Percuma

Anda boleh menonton Musim 1 – 4 Yellowstone secara percuma dengan mendaftar untuk percubaan percuma 7 hari Peacock. Walau bagaimanapun, anda perlu menonton semua episod dalam masa 7 hari.

Yang berkata, Yellowstone Musim 1 adalah percuma untuk ditonton di Peacock tanpa perlu membeli keahlian.

Kayce Dutton, John Dutton dan Rip Wheeler di luar kandang Yellowstone Dutton Ranch

Sebagai alternatif, jika anda mempunyai kabel, anda boleh merakam setiap episod semasa ia disiarkan di tv. Sediakan pautan siri Yellowstone supaya anda tidak terlepas sebarang episod, kerana ini akan merakam kesemuanya secara automatik.

Di dalam UK dan Kanadaanda boleh mengakses musim 1 – 4 (dan 5) dengan a Percubaan percuma Paramount+.

Bilakah Episod Seterusnya Yellowstone Musim 5 Keluar?

Episod Yellowstone Musim 5 akan disiarkan setiap minggu, bermula Ahad, 13 November jam 8 malam ET.

Musim 5 mempunyai 14 episod yang dibahagikan kepada dua bahagian. 7 episod pertama akan disiarkan setiap minggu bermula dengan episod tayangan perdana 2+ jam pada 13 November, dengan 7 episod lain dikeluarkan pada tarikh yang belum disahkan kemudian.

Lihat jadual malam ini dalam panduan Tayangan Perdana Musim 5 kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *