Tempat Memancing Tasik Houston untuk Keluarga

Jika anda ingin membawa keluarga memancing di Texas, anda mungkin ingin mengetahui tentang beberapa tempat memancing Tasik Houston yang sesuai untuk pemancing dari semua peringkat umur dan kebolehan. Lokasi yang menawarkan akses bank atau jeti, kemudahan mesra keluarga dan peluang memancing yang produktif selalunya menjadikan pengalaman keluarga yang paling mudah dan menyeronokkan.

Apabila tiba masanya untuk membuat keputusan tentang tempat memancing bersama keluarga anda di Tasik Houston, pertimbangkan lokasi ini.

1. Taman Alexander Deussen

Terletak hanya 15 batu di timur laut pusat bandar Houston, Alexander Deussen Park ialah tempat di mana keluarga boleh menikmati pengalaman memancing Tasik Houston yang menenangkan. Terdapat taman permainan, kawasan berkelah dan pameran kerbau yang boleh membantu kanak-kanak terhibur selepas beberapa jam menangkap crappie atau ikan keli dari jeti. Terdapat juga tanjakan awam yang tersedia untuk digunakan secara percuma jika anda lebih suka menerokai Tasik Houston dengan bot.

2. Marina Tasik Houston

Tasik Houston Marina ialah salah satu tempat memancing Tasik Houston terbaik untuk keluarga di Huffman, Texas. Marina menawarkan tapak perkhemahan RV, jeti dan kawasan memancing bank, astaka berkelah dan pelancaran bot — semuanya dalam jarak 28 batu dari Houston. Jika anda ingin meluangkan masa sehari atau hujung minggu memancing bass largemouth, crappie dan ikan keli biru bersama anak-anak, Lake Houston Marina ialah satu lagi pilihan yang bagus.

3. Marina BJ

Jika anda ingin memancing crappie sekeluarga di Tasik Houston, BJ’s Marina ialah salah satu tempat terbaik untuk melakukannya. Lokasi marina di East Fork San Jacinto dan penggabungan Tasik Houston adalah berhampiran dengan wilayah crappie utama. Malah, marina sering berfungsi sebagai pangkalan utama untuk kelab dan kejohanan memancing crappie tempatan. Marina mempunyai akses memancing tebing dan jeti, perkhemahan khemah untuk perjalanan memancing semalaman, tanjakan bot dan kedai umpan yang lengkap.

Memandangkan Tasik Houston sering disebut sebagai salah satu tasik memancing terbaik di Texas untuk crappie dan ikan keli, pastikan anda merancang perjalanan memancing Tasik Houston pada musim panas ini. Anda juga boleh mengetahui tentang Tempat Ikan dan Bot Teratas yang Diluluskan Ibu Teratas lain yang menawarkan semua keperluan keluarga untuk hari yang menyeronokkan di atas air.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *