Tempat Air Tawar & Air Masin Terbaik

Terdapat banyak pilihan semasa memancing di California, tetapi anda mungkin terkejut dengan memancing di Los Angeles. Meliputi kira-kira 500 batu persegi, pemancing Los Angeles boleh memancing air tawar atau air masin dan menyasarkan pelbagai jenis ikan.

Jika anda ingin kekal di air tawar dan belajar tempat memancing di Los Angeles, menyiasat taman bandar mungkin merupakan tempat yang baik untuk bermula. Tasik di Taman Lincoln dan Taman Legg dapatkan stok ikan trout semasa bulan sejuk, dan taman lain menerima stok ikan keli saluran tambahan semasa bulan panas. Ia mungkin memerlukan sedikit pencarian tetapi terdapat bass dan sunfish di Sungai LA dan memancing terbang bandar untuk ikan mas semakin popular. Semak Memancing di Bandar Klinik di mana orang baru boleh mempelajari bukan sahaja teknik memancing, tetapi di mana lokasi memancing di Los Angeles dan perkara yang boleh mereka harapkan untuk ditangkap.

Jika anda ingin mencuba nasib di air masin, terdapat beberapa jeti popular untuk memancing di Los Angeles. Jeti Venice sepanjang 1300 kaki dan Jeti Santa Monica menjangkau 2000 kaki ke laut. Siapa tahu apa yang boleh merebut mata kail umpan anda? Yellowtail, siakap atau halibut adalah sasaran biasa.

Jika anda ingin mengetahui tempat memancing di luar bandar Los Angeles, tempat memancing seperti Tasik Big Bear di Hutan Negara San Bernardino atau Tasik Hemet di Taman Negeri Mt. San Jacinto adalah pilihan yang baik, dan kedua-duanya dipenuhi dengan ikan trout. Saya telah mendengar perkara hebat tentang prospek trout Tasik Big Bear untuk membawa anak-anak memancing.

Mengikut Jabatan Ikan dan Hidupan Liar Californiamereka mengadakan Hari Memancing Percuma pada 1 Julai, tetapi masih ada satu lagi yang boleh dimanfaatkan pada 2 September. Sebelum memancing di Los Angles, atau memancing di California, pastikan anda mengambil lesen memancing, ejen lesen yang tersedia atau dalam talian.


Anda mungkin juga berminat

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *