Tapak Perkhemahan Mesra Anjing Terbaik pada Musim Gugur

Kemungkinan besar, kawan baik anda yang berbulu itu berkongsi kecintaan anda terhadap aktiviti luar. Dan tidak ada masa yang lebih baik untuk berada di luar daripada musim luruh! Itulah sebabnya tapak perkhemahan mesra anjing sangat menyeronokkan, ia membolehkan anda berseronok dengan keghairahan anda bersama-sama dengan anak anjing anda. Sama ada anda ingin benar-benar ‘membelai’ di dalam khemah perkhemahan klasik, menyewa kabin yang selesa, atau menyambungkan RV anda di tapak perkhemahan mesra anjing pada musim luruh, pengalaman perkhemahan anda akan dipertingkatkan apabila anjing anda berada di belakang, cuma pastikan anda rujuk senarai semak perkhemahan musim luruh kami dahulu! Terdapat beribu-ribu tapak perkhemahan mesra anjing di Amerika, tetapi beberapa tapak perkhemahan ini amat sesuai untuk berkhemah dengan anjing anda pada musim luruh!

4 Paws Kingdom Campground & Dog Retreat

Rutherfordton, Carolina Utara

Apabila bercakap tentang perkhemahan musim luruh, beberapa lokasi adalah seperti gambar yang sempurna daripada kaki bukit Blue Ridge Mountains. Frasa itu sahaja berbau rempah labu dan kedengaran seperti rangup daun kering! The Tapak Perkhemahan 4 Paws Kingdom memegang keistimewaan sebagai yang pertama dan satu-satunya seumpamanya di Amerika Syarikat, kerana ia didedikasikan semata-mata untuk anjing dan pengasuh mereka yang sudah dewasa! Kanak-kanak di bawah umur 18 tahun tidak dibenarkan, tetapi 4 Paws Kingdom mempunyai banyak tapak RV (malah menyewa RV untuk digunakan di tapak) dengan perkhidmatan 30/50 amp, kabin dan yurt tersedia untuk disewa untuk satu atau beberapa malam, dan ke atas untuk 4 anjing di dalam setiap satu, tetapi sebab utama anda ingin menempah tempat di tapak perkhemahan mesra anjing ini pada musim gugur ini ialah banyak kemudahan anjing anjing — kolam renang, beberapa taman permainan tanpa tali, taman ketangkasan, denai kembara, rumah mandian anjing dengan stesen dandanan , dan banyak lagi. Selain itu, semua taman di tapak perkhemahan mempunyai pagar setinggi 4 kaki, dan beberapa tapak perkhemahan juga begitu. Semasa anak anjing anda sedang tidur, gunakan wifi percuma untuk menyiarkan foto anjing anda di 4 Paws Kingdom pada saluran media sosial mereka!

Tapak Perkhemahan Teluk Sagadahoc

Georgetown, Maine

Walaupun kebanyakan tapak perkhemahan mesra anjing akan membuat ekor anak anjing anda bergoyang-goyang, tidak sabar-sabar untuk mendaki udara segar, aliran sejuk untuk memercik dan tidur di bawah bintang di samping anda, kami menumpukan pada lokasi yang benar-benar bersinar pada musim luruh . Dibuka dari Mei hingga Oktober sahaja, tapak perkhemahan mesra anjing di Maine ini diasaskan oleh pencinta anjing, untuk pencinta anjing, jadi anda boleh mengharapkan perjalanan perkhemahan yang santai dan menyeronokkan bersama rakan baik anda yang berbulu pada musim gugur ini. Terletak di hujung selatan Pulau Georgetown, anda dan anjing anda akan menikmati perkhemahan di hadapan lautan bersama-sama di Tapak Perkhemahan Teluk Sagadahoc. Terdapat banyak tapak khemah, tempat RV dan kabin untuk dipanggil ke rumah, dan untuk membiarkan kebimbangan dunia hilang pada musim gugur ini sambil anda menikmati pemandangan indah Seguin Island Light, pantai berpasir untuk berenang, tebing berbatu untuk memancing, dan berkayak dengan anjing anda semasa air pasang.

Tapak Perkhemahan RV Langit Gelap

Kanab, Utah

Jika anda benar-benar ingin melepaskan diri dari kesibukan kerja, sekolah dan penjagaan anak anjing, tapak perkhemahan mesra anjing langit gelap di padang pasir Utah di antara pinggir utara Grand Canyon dan pinggir selatan Taman Negara Bryce Canyon adalah tapak perkhemahan termenung di Amerika. Dengan pemandangan Vermilion Cliffs pada waktu siang dan langit yang tidak tercemar pada waktu malam, anda boleh meletak RV anda, atau memanfaatkan salah satu tapak van dan trak tapak perkhemahan yang mesra anjing dengan pilihan untuk menambah patio dengan buaian, kerusi dan lubang api propana. Anjing diminta untuk kekal di rantai di sini, tetapi beberapa lokasi di negara ini menawarkan pengalaman perkhemahan jenis ini untuk dikongsi dengan anjing anda pada musim luruh.

Tapak Perkhemahan Lost River Valley

Woodstock Utara, New Hampshire

Berapa banyak tapak perkhemahan mesra anjing boleh mengatakan ia terletak di White Mountains of New Hamp-shire, dan dikelilingi di tiga sisi oleh Hutan Negara? Lost River ialah tempat percutian yang sempurna untuk anda pergi berkhemah dengan anjing anda pada musim luruh ini, untuk merasai kesejukan udara malam, deraian daun di bawah kaki dan cakar, dan untuk mengambil gambar anjing anda dalam warna-warna cerah musim. Tapak glamping mesra anjing di sini akan memanjakan anda dan anjing anda semasa anda berkhemah di kabin enam orang dengan haba dan penyaman udara (bukannya anda akan memerlukannya pada musim luruh di NH), dapur, gril dan lebih. Sudah tentu, jika ‘mengarut’ itu adalah apa yang anda fikirkan, Lost River mempunyai tapak khemah yang membolehkan anda meringkuk anak anjing anda di sebelah sungai yang mengomel. Tempat RV sambungan penuh, dengan perkhidmatan elektrik 20, 30 & 50 amp, juga merupakan pilihan. Semasa perjalanan perkhemahan anda dengan anjing anda di New Hampshire pada musim luruh ini, gunakan pantai berenang (pastikan dahulu bahawa anda mempunyai jaket keselamatan anjing terbaik), bola tampar, tenis, badminton dan gelanggang bola keranjang, arked, lubang api untuk membuat penyewaan s’mores, kayak dan bot kayuh, dan memancing ikan trout sungai di dua aliran gunung!

Tapak Perkhemahan dan Resort Taman Jellystone Yogi Bear

Luray, Virgina

Apabila anda mahu tapak perkhemahan mesra anjing dan tapak perkhemahan rakan keluarga mengambil percutian luar yang sangat diperlukan pada musim gugur ini, Taman Jellystone Yogi Bear di Lembah Shenandoah yang indah di Virginia ialah tempat ideal anda! Pekan itu sendiri terkenal dengan Luray Caverns, banyak laluan pejalan kaki, dan batuan batu jauh di bawah tanah, termasuk Organ Stalacpipe Besar, yang menjadikan stalaktit “bernyanyi.” Terletak berhampiran Blue Ridge Mountains, tapak perkhemahan mesra anjing yang terletak di atas 73 ekar ini menawarkan gabungan tarikan alam semula jadi, seperti akses mudah ke The Appalachian Trail dan kemudahan buatan manusia yang pasti menggembirakan kanak-kanak manusia dan kabur anda, seperti taman air. , golf mini, tag laser, bantal melompat, perlombongan permata dan teater filem luar. Dibuka sehingga penghujung November, pilih daripada kabin kayu, tapak khemah atau tapak RV untuk perkhemahan mesra anjing anda pada musim luruh!

Mencari lebih banyak aktiviti untuk dilakukan dengan anjing anda? Lihat 6 aktiviti doggy ini untuk dicuba semasa berada di tapak perkhemahan rakan anjing pada musim gugur ini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *