Tangkapan Segar – Gewang & Peralatan Terkini Tersedia Di Karl’s

Sambil kami terus melancarkan gewang, tackle dan peralatan memancing baharu di Karl’s, saya akan memberikan senarai mingguan tentang perkara yang paling menggembirakan saya. Minggu ini anda akan temui crankbaits, kombo berputar dan casting yang direka dengan harga di bawah $100 dolar, dan peralatan swallow dari Simms yang akan membuatkan mana-mana pemancing selesa.

Tangkapan Terbaharu Karl Minggu Ini:

Rapala DAN Tiny

$8.09 Harga Ahli Kelab Karl
$8.99 Harga Bukan Ahli

Rapala OG Tiny ialah umpan balsa yang merupakan hasil idea Ott DeFoe. Ia nipis dan sisi rata yang memberikan umpan goyah ketat, menjadikannya sempurna untuk aplikasi halus.

Ikat budak jahat ini dan mula menyasarkan tebing rap cetek dan tempat air cetek premium yang lain.

Kombo Baitcasting Hero Amerika Lews

Harga: $99

Jika anda mahukan joran yang lasak untuk dipasangkan dengan kekili baitcasting yang sukar, Kombo Casting Hero Amerika tidak akan mengecewakan anda. Tempat duduk gelendong grafit ringan dan tudung keluli tahan karat berkusyen, serta pemegang EVA genggaman belah. Rod tahan lama ini dibina untuk bertahan, dan mempunyai penyimpan cangkuk bersalut titanium keluli tahan karat premium.

Kombo Berputar Presiden Pflueger

$71.99 Harga Ahli Kelab Karl
$79.99 Harga Bukan Ahli

Kombo Berputar Presiden Pfueger menyelesaikan tugas. Kekili berputar Presiden adalah yang pertama dalam kelasnya dalam kedua-dua ciri dan prestasi, memberikan kekili yang akan menarik perhatian berulang kali. Pasangkan kekili ini dengan joran IM-8 dan anda mempunyai kombinasi yang tiada tandingan.

Postfly Wade Rod Co. Ripper Fly Rod/Kombo Kekili

$179.96 Harga Ahli Kelab Karl
$199.95 Harga Bukan Ahli

Kombo Ripper: semua yang anda impikan dalam joran dan kekili. Serta barisan terbang, sandaran dan kotak perjalanan untuk membawa persembahan anda di jalan raya. 9′ 5WT ialah gabungan saiz dan berat yang sesuai untuk joran trout serba guna. Satu letupan untuk pakar baru dan berpengalaman. Bawa lalat kering, pita dan nimfa kegemaran anda ke garam atau air tawar dan dapatkan tangkapan.

Pemandu Lori Ikon Simms Walleye

Harga: $29.95

Melainkan waktu malam, atau sangat mendung, anda memerlukan sejenis topi bertepi semasa memancing, dan kebanyakan pemancing memilih topi bola klasik. Itulah topi Trucker Ikon Simms Walleye—sebuah klasik yang sebenar. Gaya yang diuji masa ini kelihatan hebat, tetapi ia juga mempunyai fungsi yang serius: menghalang matahari daripada mata anda. Kesesuaian topi dengan mahkota rendah dan bahagian bawahnya dihitamkan membolehkan anda melepaskan cahaya matahari yang silau dan fokus pada ikan. Bahagian hadapan Topi Trucker Ikon Simms Walleye adalah kain kepar 100% kapas, dan ia memaparkan imej siluet walleye. Anda akan berasa sejuk seperti yang anda lihat, terima kasih kepada pengudaraan yang disediakan oleh bahagian belakang penutup. Pada 3.4oz, ia tidak begitu berat, dan ia adalah satu saiz untuk semua. Inilah peluang untuk menggabungkan gaya dan fungsi dalam pilihan penutup kepala anda—pergi untuk Topi Trucker Ikon Simms Walleye hari ini!

Simms Wool Half Finger Mitt

Harga: $29.99

Bintang yang semakin meningkat dalam barisan sarung tangan Simms. Kehangatan pukal rendah, untuk mengekalkan ketangkasan anda dalam bentuk puncak. Lapisan tapak tangan TPU dibuat dengan regangan tinggi, campuran bulu/nilon yang dirajut selesa untuk cengkaman yang dipertingkatkan. Lemparkan mereka dan dapatkan memancing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *