TAA akan Diiktiraf Semasa Hari Penjagaan Selepas Woodbine

Untuk tahun kedua berturut-turut, Perikatan Penjagaan Selepas Tulen (TAA) akan dinaikkan pangkat di Balapan Lumba WoodbineHari Penjagaan Selepas pada 8 Oktober 2022. TAA akan diiktiraf sepanjang hari perlumbaan, termasuk dalam pembentangan Nearctic Stakes (G2).

Trek yang berpangkalan di Toronto, Ontario menjemput pelanggan untuk menyertai menyokong Perikatan Penjagaan Selepas Tulen semasa hari perlumbaan yang merangkumi ikrar joki, Anugerah Kuda Terbaik TAA dan penyampaian Nearctic Stakes (G2). Hari itu akan berakhir dengan Kumpulan Hiburan Woodbine menyampaikan cek sebagai penghormatan kepada TAA.

Joki akan berpeluang untuk menetapkan pendapatan mereka kepada TAA untuk mana-mana perlumbaan yang dimenangi pada hari Sabtu, 8 Oktober. Anugerah Kuda Yang Diperoleh Terbaik Perikatan Selepas Penjagaan Tulen akan dijalankan bersempena dengan lima perlumbaan kepentingan pada kad dan ditaja dengan murah hati oleh Josham Ladang Terhad.

Selepas menjalankan Nearctic Stakes (G2), TAA akan disertakan dalam dua pembentangan, pertama pembentangan menyeluruh dibuat kepada sambungan yang menang, kemudian pembentangan cek kepada TAA bagi pihak Woodbine Entertainment Group.

Sokongan untuk Perikatan Penjagaan Selepas Beranak Tulus begitu mendalam di kalangan orang kuda Kanada. Woodbine Racetrack menjadi tuan rumah kepada banyak jurulatih sokongan TAA sepanjang kalendar perlumbaan, termasuk Kevin Attard, Roger Attfield, Josie Carroll, John Charalambous, Catherine Day Phillips, Elizabeth Elder, Nick Gonzalez, Mike Keogh, dan Robert Landry. Sama ada di Kanada, AS atau seterusnya—jurulatih berpeluang mencagarkan sebarang peratusan pendapatan mereka untuk menyokong TAA, 82 organisasi bertauliahnya, 180 kemudahan dan ribuan Kaum Thoroughbred dalam jagaan mereka.

Mendaftar untuk

“Penjagaan selepas bersara kuda lumba adalah komponen penting dalam sukan ini dan penting kepada pasukan di Woodbine,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Woodbine Entertainment Group, Jim Lawson. “Kami berbesar hati untuk mengalu-alukan Alliance Aftercare Thoroughbred ke ansuran kedua Hari Penjagaan Selepas Woodbine. Tahun lepas merupakan satu kejayaan besar dan kami berharap dapat bekerjasama dengan TAA sekali lagi.”

“Saya sangat teruja melihat Perikatan Penjagaan Selepas Tulen di peringkat tengah pada Hari Penjagaan Selepas Woodbine yang lain,” kata Pengerusi Pembiayaan TAA, Yvonne Schwabe. “TAA telah memperuntukkan dana yang besar kepada kuda lumba Kanada yang telah bersara– sokongan bukan sahaja Litar Lumba Woodbine, tetapi joki, penunggang kuda dan pengunjungnya pastinya merupakan perayaan yang berbaloi.”

Siaran akhbar ini belum disunting oleh BloodHorse. Jika terdapat sebarang pertanyaan sila hubungi organisasi yang menghasilkan keluaran tersebut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *