Spesies Ikan Kegemaran untuk menangkap musim luruh ini

Beberapa memancing terbaik berlaku semasa musim gugur apabila suhu lebih sejuk, daun mula bertukar warna dan anda boleh menikmati matahari terbenam yang indah. Semasa musim gugur, ikan lebih aktif pada siang hari kerana mereka makan lebih banyak untuk menambah berat badan untuk musim sejuk. Pada bulan-bulan ini, ikan cenderung berada di perairan cetek di mana air menjadi lebih selesa berhampiran permukaan dan lebih panas.

Memancing semasa musim gugur memberi peluang kepada pemancing untuk menangkap lebih banyak ikan, jadi bersiap sedia dan rancang perjalanan memancing anda yang seterusnya, tetapi mula-mula beli lesen memancing anda dalam talian. Berikut adalah senarai spesies ikan air tawar kegemaran untuk ditangkap pada musim luruh ini. Tunjukkan kepada kami tangkapan pertama anda menggunakan hashtag #firstcatch #takemefishing.


Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *