Simpan Tarikh: Seabird Masquerade – 29 September di Long Beach, CA

Penyamaran Burung Laut Ditunda

Disebabkan faktor di luar kawalan kami, acara pengumpulan dana Seabird Masquerade yang ditetapkan pada 29 September di Long Beach, CA telah ditangguhkan. Kami akan menghubungi semua pemegang tiket minggu ini.

Kami mengucapkan terima kasih atas pemahaman anda dan memohon maaf atas sebarang kesulitan. Nantikan butiran lanjut. Kami tidak sabar-sabar untuk meraikan bersama anda semua pada musim bunga 2023!

Poster untuk International Bird Rescue 2022 Seabird Masquerade di Long Beach, CA
Karya seni oleh Michael Warner

Sila simpan tarikh untuk pesta Penyamaran Burung Laut International Bird Rescue dan kutipan derma pada petang Khamis, 29 September 2022 di Long Beach, CA. Anda boleh menyertai kami di atas permaidani “biru” untuk perayaan yang diilhamkan oleh Hollywood klasik.

Acara luaran tepi kolam renang ini akan diadakan dari 5 petang hingga 9 malam di Hilton Pantai Panjang di pusat bandar Long Beach, CA.

Seabird Masquerade akan merangkumi stesen makanan yang menawarkan perisa vegetarian yang lazat, koktel dan mocktail istimewa, wain dan bir, barangan lelongan yang menakjubkan, buaian tepi kolam dan blues by Lavay Smith & Penjilat Kuali Panas Merahnya – ditambah dengan beberapa kejutan “Hollywood”.

Semua hasil akan memberi manfaat kepada kerja penting Penyelamat Burung Antarabangsa.

Pakaian koktel pantai dicadangkan. Tidak perlu membawa topeng penyamaran anda sendiri! Pilihan topeng akan disediakan untuk peserta.

Pakai sesuatu yang pantai ke Seabird Masquerade dan kami akan menyediakan topeng. Foto: Gary Wagner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *