Senarai Semak Permulaan Untuk Perjalanan Memancing Keluarga

Tidak ada masa yang lebih baik daripada masa bersama keluarga di luar rumah. Di situlah kenangan paling berharga dalam hidup tercipta. Di mana imaginasi menyala dan fikiran dipenuhi dengan keajaiban. Di mana angin, matahari, dan hujan membangkitkan jiwa kita dan membuat kita berasa hidup. Kadang-kadang, kita mendapati diri kita berada dalam alam semula jadi secara spontan, tetapi selalunya, ia memerlukan perancangan dan niat untuk meluangkan masa di luar bersama keluarga. Perjalanan memancing adalah gabungan sempurna masa berkualiti dan pengembaraan luar. Berikut ialah senarai semak perjalanan memancing untuk membantu anda bermula.

Tanya Alexa

Gunakan kemahiran Take Me Fishing baharu untuk Amazon Alexa untuk mencari idea perjalanan memancing keluarga berhampiran anda.

Lesen memancing

Setelah destinasi anda dipetakan, lihat keperluan dan peraturan lesen memancing untuk memastikan anda mematuhi sebelum mencecah air.

Kit pertolongan cemas

Keperluan keselamatan untuk semua benjolan kecil, calar dan gigitan pepijat. Pastikan anda membungkus pembalut, salap, antihistamin dan pelindung matahari bersama-sama dengan keperluan pertolongan cemas yang lain.

Umpan dan tackle

Jika anda tidak memancing dengan pemandu, bersedialah untuk membawa kotak peralatan yang lengkap untuk jenis memancing yang akan anda lakukan. Jika menggunakan umpan hidup, anda perlu menyelidik pilihan makanan terbaik untuk spesies sasaran anda.

Peranti navigasi

Peranti GPS hari ini berguna untuk menavigasi, tetapi juga boleh digunakan untuk meminta bantuan semasa kecemasan dan jika anda berada di luar perkhidmatan sel. Peranti keselamatan yang berguna ini bernilai ketenangan fikiran.

Kamera

Anda pasti mahu merakam detik istimewa ini. Gunakan foto anda untuk membuat tayangan slaid atau susun buku skrap yang keluarga anda akan hargai selama-lamanya.

Topi memancing bertuah

Belum ada lagi? Mungkin ini adalah perjalanan di mana anda semua akan membaptis “topi memancing bertuah” rasmi anda—tiada apa-apa seperti beberapa perjalanan memancing yang baik untuk membangkitkan sedikit keseronokan dan tradisi!

Semak lebih banyak idea senarai semak perjalanan memancing kami atau, jika anda menempah panduan untuk perjalanan memancing anda, mula-mula sahkan item yang mereka sediakan berbanding apa yang anda dijangka bawa. Nikmati!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *