Senarai Acara Meraikan Piala Penternak Akan Datang

Dengan Kejohanan Dunia Piala Penternak kembali di KeenelandLexington bersedia untuk menarik diri dari semua persinggahan untuk Festival Piala Penternak 2022 30 Okt.-Nov. 5.

Berikut ialah panduan untuk Festival Piala Penternak 2022 untuk mereka yang datang dari luar bandar (atau negara) serta penduduk tempatan yang bersedia untuk meraikan berkumpul untuk masa yang menyeronokkan. Majoriti acara adalah percuma dan terbuka kepada orang ramai.

Untuk menyemak ketersediaan dan membeli baki tiket ke Piala Penternak 2022, tekan di sini.

Ahad, 30 Okt-Khamis, 3 Nov

Sarapan pagi di Piala Penternak

Mendaftar untuk

Penduduk Kentucky Tengah tahu bahawa ada sesuatu yang istimewa tentang melawat Keeneland pada waktu pagi, dan sepanjang minggu Breeders’ Cup mengalu-alukan peminat ke trek untuk menonton latihan, bergaul dengan pemilik, jurulatih dan joki serta menikmati padang yang meriah di puncak musim dedaun musim gugur. Kehadiran adalah percuma dan makanan dan minuman disediakan untuk pembelian.

Ahad, 30 Okt

Parti Taman Seni Isaac Murphy dan Berjalan-jalan Keluarga

Jalan kaki berorientasikan keluarga ini memberi penghormatan kepada joki Afrika Amerika perintis Isaac Murphy dan Oliver Lewis. Ia bermula di Isaac Murphy Art Garden di pusat bandar dan terus ke Oliver Lewis Way. Selepas berjalan kaki, keluarga boleh mengambil bahagian dalam aktiviti kanak-kanak dan menikmati trak makanan dan muzik secara langsung kembali di Taman Seni. Acara ini berlangsung dari 2-6 petang dan 300 pejalan kaki pertama mendapat kemeja-T lengan panjang peringatan percuma.

Isnin, 31 Okt

Cabutan Selepas Kedudukan Piala Penternak di Arena Rupp

Peminat menikmati kemasukan percuma ke rumah pasukan bola keranjang lelaki Universiti Kentucky untuk menyaksikan undian selepas kedudukan untuk Kejohanan Dunia ke-39, bermula jam 3 petang

Isnin, 31 Okt-Sabtu, 5 Nov

Pengambilalihan Taman Tandy

Taman Tandy di Pusat Bandar terletak di blok antara Jalan Utama dan Jalan Pendek bersebelahan dengan Mahkamah Fayette Co. yang lama (kini lokasi beberapa perniagaan termasuk Piala Penternak). Tandy Park ialah ruang acara sepanjang musim panas, menganjurkan siri konsert Thursday Night Live yang popular dan untuk minggu Breeders’ Cup, tenaga kembali setiap malam, dengan konsert percuma berbaris dari 5:30-10 malam serta trak makanan, perkhidmatan minuman luar dan papan video besar untuk menonton perlumbaan 4-5 Nov.

Klik di sini untuk jadual konsert.

Pilihan kakitangan ABR: Yacht Rock Revue pada hari Selasa, 1 November untuk mereka yang cukup umur untuk mengingati hari-hari ketika Little River Band dan Pablo Cruise berada dalam putaran radio yang berat
Johnson Brothers pada hari Khamis, 3 November, mungkin kumpulan penutup era Boomer terbaik di rantau ini
Honeychild pada hari Jumaat, 4 Nov, penyalur R&B dan jiwa bertenaga tinggi.

Isnin, 31 Okt-Jumaat, 4 Nov

Festival Filem Equine

Teater Kentucky yang bersejarah di Jalan Utama dibuka semula pada bulan Februari selepas penutupan yang lama akibat COVID-19, dan menonton filem di sana kekal sebagai pengalaman yang mengagumkan. Kentucky akan menganjurkan pesta mini yang menampilkan beberapa filem bertemakan kuda yang hebat selama empat malam, dengan kemasukan $6.50. Yang terakhir dalam siri ini ialah filem indie 2021 “Jockey” yang mendapat pengiktirafan kritikal pada 4 November, yang akan menerima tayangan perdana Lexington.

Klik di sini untuk jadual dan masa tayangan.

Selasa, 1 Nov

Malam Chaplaincy Trek Lumba Iman, Harapan dan Cinta

The Race Track Chaplaincy of America akan mengadakan acara meraikan ulang tahun ke-50 perkhidmatannya kepada industri Thoroughbred bermula dengan makan malam percuma pada pukul 5 petang diikuti dengan majlis pada 5:45 petang yang akan merangkumi perkhidmatan ibadat, penceramah selebriti dan hadiah sebagai serta pengumuman Anugerah Kuda Putih 2022. Semua pekerja regangan belakang dan orang awam dijemput ke acara ini, yang diadakan di Silks Lawn Chalet di Keeneland.

Rabu, 2 Nov

Makan Tengahari Fillies Bergaya

Hasil daripada acara ini yang diadakan di pusat bandar dari 11:30 pagi-2:30 petang di Jeff Ruby’s Steakhouse yang berada di kedudukan teratas akan memberi manfaat kepada Jockey Club Safety Net Foundation, yang menyediakan bantuan kewangan dan bantuan kepada mereka yang memerlukan dalam industri Thoroughbred. Makan tengah hari, yang memberi penghormatan kepada Ketua Pegawai Eksekutif Keeneland Shannon Arvin dan pemilik/penternak Helen Alexander, menampilkan stesen makanan, koktel, muzik secara langsung dan membeli-belah fesyen yang disediakan oleh butik tempatan. Tiket bermula pada $150 dan boleh dibeli di sini.

Makan malam tahunan Penulis dan Penyiar Turf Nasional
Makan malam NTWAB akan diadakan dari 6-10 malam, Rabu, 2 November, di Acara dan Sambutan Perdana Malone di Tates Creek Road. Organisasi itu, yang mengumpul wang untuk amalnya melalui acara ini, akan menghormati pemilik Jim McIngvale, jurugambar Barbara Livingston, penyiar Chris Lincoln, penulis turf Tom Pedulla dan Mike Welsh, dan ejen joki dan bekas jurulatih Kiaran McLaughlin. Acara ini termasuk jam gembira dan jamuan makan sebelum meraikan pemenang. Untuk tiket, klik di sini.

Rabu, 2 Nov – Jumaat, 4 Nov

Pameran Bourbon

Selama tiga malam, rasa bourbon dari lebih 20 kilang penyulingan akan ditawarkan kepada had 250 tetamu setiap malam. Diadakan di Clerestory di dalam hab membeli-belah Greyline Station baharu di North Lexington, Pameran Bourbon juga akan menampilkan makanan tempatan dan hiburan muzik. Klik di sini untuk maklumat lanjut dan untuk membeli tiket.

Jumaat, 4 Nov

Pesta Blok Antarabangsa di Stesen Greyline

Acara terbuka kepada semua ini bermula pada pukul 5 petang Jumaat ketika kad Future Stars Friday di Piala Penternak akan ditamatkan. Stesen Greyline akan diambil alih oleh semangat perlumbaan antarabangsa, yang menampilkan makanan, koktel dan muzik dari negara-negara di seluruh dunia. Tempat letak kenderaan ditawarkan di luar tapak di Legends Ball Park yang berdekatan dengan perkhidmatan ulang-alik percuma ke Stesen Greyline.

Jumaat, 4 Nov

Bash Amal Lahir Tulen di Piala Penternak

Akhiri hari pertama perlumbaan Piala Penternak dengan pengumpulan dana ini di Grand Reserve di Manchester St. yang menampilkan koktel istimewa, makanan dan muzik serta lelongan langsung. Acara ini memanfaatkan Thoroughbred Charities of America dan bermula pada 6:30 petang Klik di sini untuk maklumat lanjut dan untuk membeli tiket.

Sabtu, 5 Nov

Lounge Piala Penternak di Grand Reserve

Sebaik sahaja perlumbaan terakhir Kejohanan Dunia rasmi, tutup minggu yang menarik dengan pesta lewat malam di Grand Reserve, menampilkan bar tunai dan muzik daripada DJ K-Dogg. Perayaan bermula dari 9 malam-2 pagi dan kemasukan adalah $20 untuk mereka yang berumur 21 tahun ke atas. Klik di sini untuk tiket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *