Semakan Topi Keledar Menunggang Kuda Troxel Spirit pada 2022

Troxel, sejak sekian lama, telah menjadi jenama yang boleh dipercayai dalam pembuatan dan pengedaran topi keledar ekuestrian berkualiti tinggi. Dengan rangkaian produk yang luas untuk pelanggan sasaran yang berbeza, topi keledar Troxel adalah pilihan ideal untuk penunggang amatur dan profesional.

Topi keledar Troxel Spirit merupakan produk terlaris jenama ini sejak hari ia diperkenalkan. Tetapi apakah kelebihan dan kelemahan topi keledar ini? Tatal ke bawah untuk komprehensif Kajian semula topi keledar menunggang Troxel Spirit.

troxel-spirit-Horseback-Riding-helmet-review

Sorotan Topi keledar Menunggang Kuda Roh Troxel

 • Dibuat di AS dan diperakui oleh ASTM/sei
 • Reka bentuk berprofil rendah dan liputan penuh baharu
 • Sistem muat dail dengan jaring 20%.
 • FlipFold boleh tanggal dan boleh basuh headliner
 • Teknologi Saluran Udara

Kebaikan

 • Pelbagai pilihan sehingga 17 warna yang berbeza
 • Penunggang kuda muat semua peringkat umur dengan saiz dari XS hingga L
 • Tali dagu boleh laras dan kepak lipat di dalam untuk muat yang selesa
 • Perlindungan liputan penuh dengan kusyen tahan lasak dan menyerap hentakan
 • Bahagian fleksibel di belakang topi keledar untuk gadis ekor kuda

Keburukan

 • Sedikit berat untuk kanak-kanak
 • Cengkerang besar di hadapan
 • Tidak mempunyai panduan untuk menterjemah ke dalam saiz

Mengenai Jenama Troxel

Dengan rekod keselamatan tiada duanya, Troxel adalah jenama topi keledar ekuestrian yang paling terkenal yang telah diperakui ASTM/SEI. Maklumlah, lebih 4 juta penunggang profesional dan amatur telah memilih topi keledar Troxel sebagai alat perlindungan terbaik mereka.

logo jenama troxel

Pada tahun 1992, Troxel merupakan pengeluar pertama yang memperkenalkan topi keledar ekuestrian yang ringan dan diluluskan oleh ASTM. Sejak itu, jenama itu terus membawa cahaya dalam penyelidikan dan pembuatan topi keledar berkualiti tinggi untuk penunggang kuda.

Diasaskan oleh Dr. Richard Timms, pakar dalam penjagaan kritikal, seorang profesor penyelidikan, dan juga seorang pencinta kuda, Troxel ialah satu-satunya pengeluar topi keledar yang menjalankan penyelidikan mendalam tentang apa yang diperlukan oleh penunggang kuda. Oleh itu, mereka adalah yang pertama membangunkan barisan topi keledar eksklusif untuk penunggang kuda Trail & Barat.

Troxel terkenal dengan topi keledar dan aksesori yang komprehensif untuk semua penunggang daripada pemula muda kepada penunggang kuda profesional. Ia menawarkan beberapa pilihan untuk penunggang kuda Inggeris dan Barat untuk mempromosikan penggunaan topi keledar dalam sukan ekuestrian.

Tinjauan Topi Keledar Roh Troxel yang Mendalam

Di antara beberapa baris topi keledar daripada Troxel, mengapa pakar mengesyorkan topi keledar Troxel Spirit? Apakah ciri-ciri cemerlang topi keledar Troxel Spirit? Anda akan mengetahui dalam bahagian ini.

Perlindungan

Seperti yang anda lihat setakat ini, Troxel ialah pengeluar topi keledar terbaik dalam hal perlindungan. Diperbuat daripada bahan eksklusif daripada Troxel, topi keledar boleh menahan hentaman yang kuat. Selain itu, kusyen tebal dan padding di dalamnya memberikan anda perlindungan tambahan semasa bekerja.

Topi keledar Spirit menawarkan kesesuaian liputan penuh yang boleh dipercayai untuk keselamatan dan keselesaan yang luar biasa. Ia adalah pilihan terbaik untuk kanak-kanak perempuan dan lelaki anda untuk meneruskan hobi mereka menunggang kuda tanpa rasa takut akan kecederaan. Anda boleh memilih saiz XS untuk kesesuaian optimum dengan reka bentuk drop-back untuk kestabilan dan keseimbangan yang luar biasa.

Lebih-lebih lagi, ia menampilkan teknologi visor hujung flex termaju daripada Troxel. Diperbuat daripada polimer yang fleksibel, visor tidak akan pecah menjadi kepingan tajam, yang akan mengurangkan risiko luka atau calar semasa jatuh. Walau bagaimanapun, visor yang lebih besar mungkin menyusahkan kanak-kanak yang memakai topi keledar ini, kerana ia akan mengehadkan penglihatan mereka.

Topi keledar Roh adalah diperakui oleh ASTM dengan Institut Peralatan Keselamatan. Sijil ini menjamin bahawa produk Troxel, termasuk topi keledar Troxel Spirit, diuji setiap tahun untuk keselamatan dan perlindungan yang diperakui. Selain itu, mereka akan menjalankan audit jaminan kualiti tahunan di kemudahan pengilang untuk memastikan produk tersebut memenuhi piawaian komprehensif semasa.

Reka bentuk

Jika anda sedang mencari topi keledar perincian yang bergaya dan tidak masuk akal, Troxel Spirit ialah pilihan yang ideal. Ia mempunyai penggayaan berprofil rendah tanpa pukal yang tidak perlu yang menawarkan profil yang elegan. Selain itu, ia boleh didapati dalam sehingga 17 warna menarik yang berbeza.

Jika anda ingin memuaskan hati anak-anak anda dengan hadiah yang berwarna-warni, Troxel Spirit boleh memenuhi jangkaan mereka dengan topi keledar biasa dan bercorak. Anda juga boleh memilih pilihan yang diminimumkan untuk orang dewasa yang akan menyertai pertandingan profesional.

Walau bagaimanapun, pakar mengesyorkan topi keledar ini untuk kanak-kanak berumur enam tahun ke atas kerana berat produk ini mungkin tidak sesuai untuk penunggang yang lebih muda. Lebih-lebih lagi, memandangkan panduan saiz agak kabur, anda harus menyemak jadual saiz dan arahan pada halaman utama jenama Troxel.

Kemudahan penggunaan

Topi keledar Spirit bukan sahaja sesuai untuk semua peringkat umur tetapi juga sesuai dengan bahasa Inggeris dan Barat kerana ia tidak mempunyai tepi seperti topi koboi. Selain itu, pelapik dalam boleh laras menjadikan topi keledar ini sesuai dengan anda tanpa mengira bentuk kepala dan gaya rambut anda.

Memandangkan topi keledar Troxel Spirit dibuat oleh pencinta kuda yang paling bijak, ia direka untuk kemudahan penggunaan yang sangat baik. Sistem DialFit dengan dail lembut akan membolehkan anda melaraskan tali dengan cepat dan tepat. Anda boleh menjadikan topi keledar sesuai dengan anda dengan melipat pada tab terbina dalam di sisi.

Bukan sahaja memberi perhatian kepada keselamatan anda, tetapi Troxel juga mengambil berat tentang keselesaan anda semasa memakai topi keledar. Item Spirit menampilkan penggantian aliran udara maksimum, dengan lebih 20% jaringan yang menawarkan pengudaraan yang luar biasa kepada anda. Oleh itu, anda akan mendapati topi keledar itu selesa dan bernafas walaupun memakainya selama berjam-jam.

Jika anda mungkin tidak tahu, Troxel ialah jenama pertama membangunkan tajuk yang boleh dibasuh dan boleh diganti dalam topi keledar berkuda. Mereka terus membangunkan dan menyepadukan ciri berfaedah itu dalam topi keledar Spirit. Tajuk FlipFold, yang dilengkapi dengan teknologi Saluran Udara, akan menjadikan topi keledar segar dan bersih selepas perjalanan.

Kesimpulan

Topi keledar Troxel Spirit ialah topi keledar yang fleksibel dan keserasian tinggi yang akan menghapuskan kebimbangan karut anda apabila membeli topi keledar menunggang kuda. Walaupun ia mempunyai beberapa kelemahan seperti yang anda lihat di atas Semakan topi keledar Troxel Spiritia masih menawarkan anda topi keledar yang ideal dengan kualiti yang baik tanpa gaya yang dikorbankan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *