Semakan Pelana Back On Track

Jika anda memiliki kuda dengan sakit belakang dan sejuk, anda memerlukannya Back On Track pelana pad. Walau bagaimanapun, anda mungkin tertanya-tanya sama ada nilai yang ditawarkan adalah sama dengan harganya yang tinggi atau tidak. Baca ini Semakan pad pelana Back On Track sehingga akhir untuk maklumat lanjut tentang pad terapeutik untuk kuda ini.

Sorotan Pad Pelana Back On Track

Kembali pada semakan pad pelana Track

 • Diperbuat daripada Polipropilena dan fabrik Back On Track eksklusif yang terkini
 • Saiz: 22″ tulang belakang x 21″ jatuh
 • Teknik terma inframerah jauh yang menenangkan
 • Sesuai untuk otot belakang yang letih atau sakit
 • Boleh dibasuh mesin sehingga 86F atau 30C

Kebaikan

 • Berbentuk elok dan cukup tebal
 • Gelung lilitan diposisikan dengan teliti
 • Lapisan lembut untuk bahagian belakang yang sensitif
 • Penyerapan lembapan yang sangat baik dan bernafas
 • Tidak mengecut dalam basuhan

Keburukan

 • Agak mahal
 • Pilihan putih sukar untuk mengekalkan warna asalnya

Mengenai Jenama

Back On Track ialah syarikat Sweden jurusan dalam mencipta produk terapeutik yang membantu kuda, anjing dan manusia. Mereka adalah jenama terkemuka yang mengeluarkan produk terapeutik yang berkesan dengan teknologi telaga telaga eksklusif.

kembali ke landasan jenama

Teknologi Back On Track Welltex menggabungkan teknologi tekstil moden, perubatan Cina dan kajian saintifik. Teknologi ini diselitkan dalam semua produk daripada Back On Track untuk menangkap haba badan semula jadi dan mengubahnya menjadi kehangatan menenangkan inframerah jauh.

Back On Track bekerjasama dengan makmal universiti bebas untuk mengukur tahap tenaga pantulan dalam setiap kumpulan produk yang mereka hasilkan. Oleh itu, mereka boleh menjamin kualiti dan kecekapan yang konsisten dalam produk mereka.

Dengan misi untuk membantu lebih ramai orang dan haiwan, Back On Track telah membangunkan lima anak syarikat di negara yang berbeza dengan beberapa peruncit di seluruh dunia.

Tinjauan Pad Pelana Back On Track yang mendalam

Sekarang anda ingin mendapatkan kuda anda pelana terapeutik pelana untuk membantunya dengan sejuk dan sakit belakang. Tetapi adakah pelana Back On Track adalah pelaburan yang betul?

Berikut ialah ulasan terperinci tentang pelana terapeutik Back On Track daripada pakar kami. Kami berharap ia dapat memberi anda pandangan yang objektif tentang pad pelana ini.

bahan

Menurut pengilang, pad pelana Back On Track adalah gabungan polipropilena dan fabrik well tex yang direka dengan baik dengan baik daripada jenama Back On Track.

Terima kasih kepada bahan polipropilena, pad pelana menawarkan kesan penyerap lembapan yang sangat baik yang akan kering dengan cepat di bawah cahaya matahari semula jadi. Selain itu, polipropilena berkualiti tinggi akan menambah jaminan tambahan untuk pad pelana tahan lama yang boleh bertahan selama beberapa tahun penggunaan.

Selain itu, fabrik well tex yang direka secara eksklusif daripada Back On Track akan memberikan permukaan yang lembut untuk bahagian belakang yang sensitif. Diperbuat daripada kapas tulen, pad pelana Back On Track boleh menyerap peluh dan sangat bernafas. Ia akan mengelakkan pengumpulan peluh masin di belakang kuda anda.

Lebih-lebih lagi, bahannya mesra kuda. Ia tidak akan menyebabkan sebarang alahan atau gejala kulit sensitif pada orang yang anda sayangi.

Bagaimana Pad Pelana Dressage Back On Track berfungsi?

Menurut pengilang, pelana Back On Track diselitkan dengan serbuk seramik halusyang akan mengekalkan haba badan kuda. Apabila kuda anda memakai pad pelana ini, ia akan memantulkan haba yang keluar dan mengubahnya menjadi kehangatan inframerah jauh.

Seperti yang anda mungkin tahu atau tidak, haba badan kuda akan dilepaskan semasa latihan, terutamanya di bahagian atas dan tulang belakang. Dan ciri hebat ini berfungsi dengan baik dalam mengedarkan semula haba ke otot di belakang kuda anda.

Daripada itu, ia bukan sahaja memanaskan kuda tetapi juga meningkatkan aliran darah di belakang kuda. Pakar telah mendakwa bahawa terma inframerah jauh boleh melegakan kesakitan pada bahagian belakang yang sakit. Selain itu, kehangatan lembut menghalang otot daripada ketegangan atau kerosakan tambahan semasa latihan yang berat.

Apabila anda menggunakan pad pelana ini, kualiti akan bercakap dengan sendirinya. Kuda anda akan mendapati lebih mudah untuk menyelesaikan kerja dengan cepat dengan kurang ketegangan selepas latihan. Untuk penggunaan yang konsisten, kuda anda kurang berkemungkinan mengalami sakit belakang. Selain itu, anda akan mendapati tanpa kuda anda kaku dan lebih santai semasa bekerja.

Aspek lain yang boleh memenuhi permintaan anda

Selain daripada kesan terapeutik yang sangat baik, pad pelana Back On Track menawarkan fungsi lengkap yang anda cari dalam pad pelana.

Pad mempunyai ketebalan yang sangat baik dengan kusyen penyerap kejutan yang luar biasa yang boleh menghilangkan kerumitan menggunakan kain lain atau separuh pad untuk padding yang lebih baik. Menggunakan pad pelana Back On Track sahaja akan memberikan anda rasa yang lebih dekat dengan kuda tanpa rasa takut goyang di belakangnya.

Selain itu, ciri pad tali velcro dan tali bilet yang berfungsi dengan baik untuk memegang pad di tempatnya. Reka bentuk silang dengan jahitan yang teliti juga memastikan pad kekal konsisten di belakang kuda anda.

Ramai orang menyukai pad bersaiz besar kerana ia boleh menutupi kedua-dua belakang kuda, layu dan sisi. Ia akan menggunakan kesan haba pada keseluruhan belakang kuda anda untuk kehangatan menenangkan yang optimum yang akan menghasilkan prestasi kuda yang sangat baik.

Akhir sekali, jahitan ceruk dan tepi licin membantu mengelakkan gosokan dan menambah ketahanan tambahan pada pad. Selain itu, terima kasih kepada bahan berkualiti tinggi, anda boleh mencucinya dengan mesin tanpa rasa takut merosakkan permukaan dan bentuknya.

Kesimpulan

The Back On Track Dressage pelana pelana adalah pelaburan yang bermanfaat untuk kuda yang sakit dan sakit belakang. Ia akan membantu mengurangkan kesakitan dan ketegangan pada otot kuda anda dan meningkatkan prestasinya.

Walau bagaimanapun, anda harus ingat bahawa Back On Track Saddle Pad memerlukan tempoh pecah masuk apabila kuda anda diperkenalkan kepada kesan secara perlahan dan berterusan. Menurut pengilang, ia akan mengambil masa kira-kira 10-20 hari penggunaan konsisten sehingga anda mendapat manfaat yang diingini pada kuda anda.

Kami berharap anda akan mempunyai pandangan objektif tentang produk ini melalui ini Semakan pad pelana Back On Track. Walaupun harganya mungkin pelaburan yang besar, kesannya akan membawa anda dan kuda anda adalah luar biasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *