Raikan Kecintaan Anda Untuk Memancing pada Hari Kekasih Ini

Februari boleh menjadi bulan yang sukar untuk bujang. Walaupun gula-gula bukanlah domain eksklusif mereka yang menjalin hubungan, mengunyah hati coklat sahaja boleh menguatkan realiti anda secara negatif. Hari Valentine ini, raikan kegemaran anda untuk memancing dan cari hobi luar baharu untuk bujang yang anda akan suka.

1. Ikan untuk jenis ikan baru

Kepelbagaian adalah rempah ratus kehidupan jadi cari ikan baru, dan cabaran baru! Menggunakan pelantar berputar yang berbeza, sasarkan spesies yang berbeza daripada tangkapan biasa anda.

2. Ikan Lebih Awal Dari Sebelumnya

Setiap pemancing tahu perjalanan mereka pada awal pagi tetapi musim sejuk ini, pertimbangkan untuk melakukan casting lebih awal! Anda mungkin mendapati ikan menggigit lebih baik daripada biasa — kerana mereka tidak akan mengharapkan anda! Kemudian maksimumkan waktu AM tambahan anda dengan pergi ke gim atau mendaki, kemudian manjakan diri anda dengan sarapan pagi dengan buku yang bagus.

3. Ikan Dengan Rakan

Memancing mungkin merupakan pelarian solo anda dari dunia, tetapi pertimbangkan untuk memperkenalkan rakan kuarantin atau rakan sekerja dari gelembung COVID anda kepada hobi kegemaran anda. Cari hujung minggu memancing percuma seterusnya di negeri anda, kemudian ajar seseorang cara mengumpan mata kail, melontar dan kekili dalam tangkapan mereka, dan kongsi minat anda untuk memancing.

4. Masak hidangan ikan baru

Hobi ini bermula di luar rumah, dengan joran di tangan dan ikan di hujung garisan, dan berakhir dengan anda mencuba persediaan baharu di dapur. Memasak hidangan ikan baharu adalah kreatif DAN lazat, dan boleh meningkatkan lagi minat anda untuk memancing!

COVID telah mengubah perkara yang boleh kita lakukan dan di mana. Jika anda memerlukan rehat daripada kehidupan berkurung, cuba salah satu daripada 8 hobi luar ini untuk perseorangan.

Jeff Bogle

Jeff Bogle

Jeff ialah bapa kepada anak perempuan remaja, pengembara yang gemar, jurugambar dan penulis bebas. Dia menulis cerita tentang perjalanan keluarga, rekreasi luar, alam sekitar, keibubapaan dan banyak lagi untuk Fodor, Reader’s Digest, Majalah Ibu Bapa, Good Housekeeping, PBS dan Esquire, antara penerbitan lain. Cari dia di blognya, OWTK.com dan di Instagram @OWTK. Jeff juga merupakan penerbit zine sastera suku tahunan, Stanchion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *