Pilihan Memancing California Utara Terbaik

California Utara ialah kawasan gergasi, kira-kira 2/3 negeri dengan tali pancing di pasir yang ditarik di suatu tempat di bawah Fresno. Jika peta anda mencari memancing di California, anda akan menemui banyak Pilihan Memancing California utara tetapi jika carian anda membawa anda ke Bakersfield, anda telah pergi terlalu jauh dan kini berada di kawasan yang dianggap California Selatan. Dan dengan lebih daripada 800 batu garis pantai, memancing California Utara Air masin di California Utara pastinya merupakan pilihan yang menarik. Tetapi terdapat banyak peluang memancing California Utara yang lain di air tawar juga.

Apabila anda mencari laporan memancing California Utara, anda boleh menemui berapa banyak spesies yang tersedia untuk memancing di Air Masin. Sebagai contoh, bot sewa sedang melaporkan tangkapan halibut, lingcod, bass belang dan ikan batu untuk menamakan beberapa.

Tidak semua memancing California Utara dilakukan dari bot; banyak memancing di pantai juga disediakan. Jeti dan jeti menyediakan habitat dan boleh membantu pemancing mencapai air yang lebih dalam. Semak untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang memancing di California sebagai sumber yang berharga untuk mencari memancing terbaik di California Utara. Pada halaman negeri ini, anda akan dapat mencari maklumat tentang pusat akses memancing, kawasan perkhemahan, serta laporan memancing dan sebarang peraturan khas, lesen atau notis jika ditetapkan sebagai kawasan pemuliharaan atau rizab.

Anda juga akan menemui maklumat tentang memancing California Utara air tawar boleh dikumpulkan mengikut teknik (cth. “fly-fishing”) atau jenis air seperti sungai atau tasik. Untuk memancing ikan trout di California Utara serta maklumat memancing ikan salmon, mulakan carian anda dalam laporan “sungai”. Laporan “Tasik” akan menyertakan maklumat trout tambahan termasuk trout tasik (yang mungkin dirujuk oleh penduduk tempatan sebagai tindakan “mackinaw”) serta ikan keli, bass largemouth gergasi dan crappie.

Bahagian paling sukar dalam memancing air masin California Utara, atau mana-mana memancing California Utara mungkin memutuskan di mana untuk bermula, kerana semuanya kelihatan sangat bagus! Sebelum anda pergi, pastikan anda mempunyai lesen memancing negeri California.

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *