Permohonan Kad Liar Tersedia untuk Siri Latihan Keahlian Kuda USEF 2023

Lexington, Ky. – Ekuestrian AS dengan sukacitanya mengumumkan edisi ketiga Siri Latihan Keguruan Kuda USEF yang dihoskan di Kampung Ekuestrian, tempat Adequan® Global Dressage Festival, di Wellington, Fla., dari 5-8 Januari 2023. Siri Latihan Keahlian Kuda USEF menyediakan sesi latihan dan pendidikan intensif untuk atlet lompat remaja dengan arahan yang dipasang dan tidak dipasang daripada pakar dan pemimpin industri terkemuka. Siri Latihan Kuasa Kuda USEF direka untuk mengenal pasti dan membantu dalam pembangunan generasi seterusnya atlet pasukan Lompat AS terbaik melalui peluang dan pengalaman pendidikan yang komprehensif.

Atlet menonton Beezie Madden semasa demonstrasi di Siri Latihan Keahlian Kuda USEF 2022.
(Kumpulan Kreatif KTB/Ekuestrian AS)

Seramai 12 atlet akan dipilih untuk Siri Latihan Kekuasaan Kuda USEF 2023 melalui sistem jemputan berdasarkan keputusan sebagai sebahagian daripada program Pathway atau melalui aplikasi kad liar. Individu yang berminat untuk menyerahkan permohonan kad liar boleh pergi ke mereka Papan Pemuka Atlet di laman web Ekuestrian AS di bawah permohonan dalam talian tahun 2023 untuk memohon. Semua permohonan perlu dibayar sebelum 14 November 2022.

Pada dasarnya, program ini terbuka kepada warga AS, berumur 16 hingga 21 tahun, yang kini berjaya dalam pertandingan pada 1.30m atau ke atas. Atlet dikehendaki membawa kuda untuk digunakan dalam sesi Latihan bersemuka yang pertama. Kuda mestilah sangat cergas dan mahir pada 1.30m atau lebih tinggi dan di atas air terbuka.

Individu yang ingin dipertimbangkan untuk tempat kad liar mesti mengemukakan permohonan. The Jumping Development dan Youth Chefs d’Equipe akan menyemak pemohon dan mendasarkan penilaian mereka pada kriteria berikut:

  • Keputusan sejarah atlet dalam pertandingan pelompat yang diadakan dalam tahun sebelumnya di acara dan keputusan USEF- dan FEI-sanctions daripada Program Laluan Lompat AS 2022. Penekanan akan diberikan kepada keputusan daripada pertandingan yang diadakan pada ketinggian yang sesuai, dan daya saing pertandingan. Selain itu, keupayaan atlet untuk bersaing tanpa dikenakan lompatan dan/atau penalti masa pada tahap kesukaran kursus tertinggi, serta rekod atlet yang telah melakukannya secara konsisten, akan diambil kira.
  • Potensi yang dilihat seorang atlet untuk berjaya menyumbang kepada pertandingan Pasukan AS masa hadapan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Erin Keating, Pengarah Program Pembangunan Melompat, di [email protected].

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan terkini tentang pasukan dan program US Jumping dengan mengikuti USA Jumping Facebook dan Instagram dan US Ekuestrian pada Facebook, Instagram, Tik tokdan Twitter. Gunakan #USAJumping.

Program Prestasi Tinggi Antarabangsa USEF dan Program Laluan Prestasi Tinggi USEF disokong dengan murah hati oleh Yayasan USET, rakan kongsi dermawan kepada USEF. Sokongan Program Prestasi Tinggi juga disediakan oleh penaja dan ahli USOPC dan USEF.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *