Perjalanan Memancing Murah Terbaik untuk Akhir Musim Panas

Dengan hari yang semakin singkat dan anak-anak bersiap sedia untuk kembali ke sekolah, sekarang adalah masa yang sesuai untuk merancang beberapa perjalanan memancing yang cepat dan murah bersama keluarga anda sebelum akhir musim panas. Jika anda memerlukan beberapa idea untuk lawatan memancing dengan bajet yang mudah untuk dirancang, lihat cadangan ini.

Lawatan Memancing Bluegill Tasik Okeechobee

Tasik Okeechobee mungkin terkenal dengan bass yang besar, tetapi tasik terbesar di Florida juga mempunyai beberapa memancing terbaik di negara ini untuk bluegills semasa musim panas. Pertaruhan terbaik anda ialah mengupah pemandu untuk perjalanan memancing setengah hari untuk memaksimumkan masa anda di atas air. Perjalanan memancing keluarga separuh hari di “Tasik O” adalah harga yang berpatutan. Selain itu, dengan seorang profesional yang menerajui, semua orang di atas kapal boleh berehat dan berseronok sambil menikmati ikan panfish kegemaran Amerika.

Memancing Pantai di Elizabeth Park di Michigan

Terletak hanya 25 minit pemanduan dari Detroit, Elizabeth Park sering disebut sebagai salah satu destinasi memancing keluarga pantai terbaik untuk walleye, pike, hinggap dan bass rock di Sungai Detroit. Memandangkan taman ini mempunyai lebih 1,300 kaki laluan laluan pejalan kaki yang telah diubah suai dan dua kawasan berkelah, ia merupakan tempat musim panas yang sesuai untuk lawatan memancing yang murah.

Memancing Kolam Colorado di Taman Negeri St. Vrain

Pemanduan singkat dari Denver atau Fort Collins, Taman Negeri St. Vrain mempunyai sebelas kolam yang boleh memancing untuk keluarga meneroka dari pantai atau dengan bot yang dilancarkan tangan dengan motor elektrik. Kolam ini dihuni dengan baik dengan spesies seperti trout pelangi, ikan keli saluran, bass largemouth, hinggap dan bluegill untuk lawatan memancing sekeluarga. Selepas pagi memancing yang menyeronokkan dan murah, lihat beberapa denai kembara yang mudah dan tapak perkhemahan.

Taman Negeri Pymatuning

Takungan Pymatuning di Taman Negeri Pymatuning disenaraikan antara perjalanan memancing murah terbaik kerana kemudahan taman dan pelbagai spesies ikan yang boleh disasarkan. Terdapat beberapa lokasi pelancaran di sepanjang pantai takungan jika anda ingin memancing dari bot anda sendiri. Sebagai alternatif, anda boleh menyewa bot dari salah satu daripada tiga marina. Lawatan lewat musim panas boleh membawa peluang untuk menangkap bass, bluegill, crappie dan walleye. Selain kemudahan taman negeri, Suruhanjaya Ikan dan Bot Pennsylvania mengendalikan pusat penetasan dan pelawat ikan, dan Suruhanjaya Permainan Pennsylvania mempunyai kawasan menonton hidupan liar. Taman Negeri Pymatuning juga menyewakan kabin tepi tasik atau tapak perkhemahan untuk perjalanan memancing keluarga yang murah, menjadikannya tempat yang bagus untuk dikunjungi dengan kos yang berpatutan.

Jangan lupa untuk menjimatkan masa, wang dan kerumitan mencari vendor lesen dengan membeli lesen memancing anda dalam talian sebelum anda pergi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *