Perjalanan Memancing Keseronokan Keluarga Lebih Mudah Daripada Yang Anda Fikirkan

Sukar untuk tidak memasukkan air dalam beberapa cara apabila mencari “keseronokan.” Mana-mana aktiviti di atau berhampiran air adalah menyeronokkan tetapi perjalanan memancing yang menyeronokkan boleh membawa keluar ke tahap yang baru. Apabila krew saya mahukan aktiviti memancing yang menyeronokkan sekeluarga biasanya merupakan aktiviti pertama yang dicadangkan.

Apabila cuba memutuskan tempat memancing, anda mungkin mahu bermula dengan Tempat teratas untuk memancing dan menaiki bot. Perjalanan memancing yang menyeronokkan ini dikumpulkan mengikut wilayah dan telah dicalonkan oleh pemancing di seluruh negara yang suka bercuti memancing. Anda juga boleh menggunakan peta interaktif tempat memancing dan bot kami.

Dan walaupun ekonomi kembali pulih, konsep “stay-cation” masih perlu dipertimbangkan. Dengan sedikit penyelidikan, anda akan menemui banyak air yang diabaikan dengan potensi memancing yang menyeronokkan untuk keluarga, betul-betul di belakang rumah anda. Contohnya, walaupun beberapa perjalanan memancing di laut adalah pilihan, beberapa perjalanan memancing yang menyeronokkan yang keluarga saya harapkan untuk bekerja pada musim panas ini menggabungkan kayak dan hotspot bass mulut kecil, Sungai Allegheny, hanya 5 minit dari rumah kami.

“Lebih banyak, lebih meriah” malah boleh digunakan untuk perjalanan memancing keluarga selagi ia dirancang dengan baik. Memancing bersama keluarga anda bermakna lebih ramai anak kapal untuk kekal selamat, gembira dan berseronok. Banyak tindakan memancing menangani banyak perkara ini tetapi anda mungkin perlu dapat menukar taktik untuk terus memastikan keluarga anda menangkap sesuatu. Ahli keluarga yang lebih muda mungkin hanya seronok bermain dalam baldi umpan. Mungkin tanya anak perempuan anda sama ada dia mahu memandu bot untuk seketika. Aktiviti lain seperti perkhemahan atau menonton hidupan liar juga boleh menyumbang kepada perjalanan memancing yang menyeronokkan. Kemudahan ini selalunya boleh didapati di laman web negeri atau antara kebanyakan maklumat peraturan memancing semasa memperbaharui lesen memancing anda.

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *