Perjalanan Memancing dan Berperahu Ajaib kami di Walt Disney World® Resort

Pada Oktober 2016, Take Me Fishing™ telah menjadi tuan rumah kepada enam blogger dan keluarga mereka dalam pengalaman memancing dan berperahu yang ajaib di Pusat Peranginan Walt Disney World®. Keluarga-keluarga itu, yang datang dari bandar yang berbeza di seluruh AS, mengambil bahagian dalam aktiviti memancing dan berperahu secara langsung, dan mengetahui lebih lanjut tentang maklumat ‘cara-cara’ dan ‘kemana-ke’ yang tersedia di TakeMeFishing.org dan VamosAPescar.org.

Sarah Auerswald momsla.com bersama dua anak lelakinya Charlie dan Oscar dari Los Angeles, California; Melanie Edwards modernmami.com dua anaknya Jailene dan Miles dari Orlando, Florida; Amanda Rodriguez dudemom.com dua anak lelakinya William dan Alex dari Baltimore, Maryland; Angela Roy mommypr.com dua anak perempuannya Jasmyne dan Ariel dari North Carolina, Lisa Samples lifewithlisa.com anaknya James dari St. Cloud, Florida; dan Diane Sikora mamaldiane.com dua cucunya Kaitlyn dan Tyler dari Ohio.

Pelayaran Bunga Api Ajaib

Pada malam pertama kami, kami menikmati bunga api Magic Kingdom dari bot peribadi kami di hadapan Disney’s Contemporary Resort. Ia adalah masa yang hebat! Mereka sekeluarga menaiki bot ponton dan menikmati pemandangan bunga api yang indah sambil menikmati makanan ringan. Ia benar-benar momen yang ajaib.

Keesokan harinya selepas sarapan setiap keluarga berpeluang bergambar dengan Mickey Mouse. Kanak-kanak dan keluarga mereka sangat gembira!

Bersedia untuk Lawatan Memancing Bass Berpandu kami

Kami semua teruja untuk pergi ke Lawatan Memancing Bass Berpandu. Tahukah anda anda boleh pergi memancing di Pusat Peranginan Walt Disney World®? Terdapat lawatan memancing dan penyewaan bot di sembilan marina yang selesa di seberang Resort yang menyediakan akses kepada menangkap dan melepaskan memancing secara peribadi. Pusat Peranginan Walt Disney World® tasik, semuanya berstok lengkap dengan bass largemouth. Anda juga boleh menikmati pengalaman memandu penyewaan Sea Raycer di sekitar tasik, ski air, penyewaan bot yang lebih besar dan banyak lagi pilihan untuk menikmati pemandangan taman dari air.

Ia adalah hari yang indah dan cerah di Tasik Buena Vista, Fla. Setiap keluarga menaiki bot ponton dengan pemandu yang berpengalaman. Bot itu sangat selesa. Panduan memancing kami memberikan kami beberapa makanan ringan, peralatan memancing dan peralatan keselamatan untuk pengembaraan memancing kami.

Bot kami menangkap 15 ikan siakap bermulut besar! Inilah tangkapan pertama Amanda. Dia sangat teruja sehingga dia menangkap empat lagi semasa lawatan memancing kami. Kami semua berseronok pada hari itu, kami mempelajari beberapa teknik memancing, berlatih menangkap dan melepaskan, dan menikmati alam semula jadi dan cuaca Florida Tengah yang indah.

Lain kali awak pergi Pusat Peranginan Walt Disney World®luangkan sedikit masa untuk menikmati pengalaman memancing dan menaiki bot yang ditawarkan oleh Resort. Kami menjamin ini akan menjadi pengalaman yang ajaib dan menyeronokkan untuk anda dan keluarga anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memancing dan berperahu, lawati TakeMeFishing.org. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memancing dan berperahu di Pusat Peranginan Walt Disney World®tekan di sini.

Berikut adalah beberapa cerita dari blogger kami:

• Lisa Samples dari lifewithlisa.com menulis artikel hebat ini Take Me Fishing™ Magical Fishing and Boating Trip di Pusat Peranginan Walt Disney World®dan Memancing dan Berperahu di Dunia Walt Disney.

• Sarah Auerswald dari Momsla.com menulis tentang pengembaraan ini bersama dua anak lelakinya Ambil Kanak-kanak Memancing #FirstCatch.

• Melanie Edwards dari Modernmami.com menulis Memancing sebagai Keluarga: Seronok, Santai & Memperkasakan!

• Angela Roy dari Mommypr.com menulis 9 Tempat Anda Boleh Pergi Memancing Bass di Walt Disney World®


Anda mungkin juga berminat

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *