Pergi Memancing bersama Keluarga anda pada Bulan Warisan Hispanik ini

Hispanik menyertai komuniti nelayan dan berperahu dalam jumlah yang tercatat – lebih daripada 4 juta Hispanik pergi memancing tahun lepas! Mari belajar lebih lanjut tentang mereka. Dalam sambutan Bulan Warisan Hispanik, kami menjemput anda untuk menyertai hidangan en familia dengan memasak ikan yang anda tangkap! betul tu. Memancing adalah tradisi di AS sejak beberapa generasi yang lalu. Selain fakta bahawa anda sebenarnya boleh memancing untuk mendapatkan makanan, memancing adalah aktiviti yang menyatukan orang ramai. Sama ada di atas tangkapan air atau di rumah menyediakan tangkapan anda.

Kita semua tahu bahawa kehidupan di atas air telah menjadi sebahagian daripada budaya Hispanik sejak turun-temurun, dan sebenarnya, kajian baharu menyerlahkan kesan memancing terhadap tabiat memasak di rumah. Menurut kajian itu, pemancing Hispanik lebih berkemungkinan daripada rakan sebaya mereka yang tidak memancing untuk berkongsi hidangan dengan keluarga besar (73% berbanding 54%) , memasak makanan di rumah (83% berbanding 74%) dan mencuba resipi baharu (71). % lwn. 60%). ¡Así es la pesca y el pescado a unir familias!

Rasa pengembaraan ini tidak berakhir di dapur juga. Hispanik yang memancing lebih berkemungkinan mencari novel atau pengalaman baharu setiap minggu (62% lwn. 45%) dan merancang untuk perjalanan masa hadapan secara mingguan (73% lwn. 54%).

Apakah di sebalik kesan memancing di dalam dan di luar dapur? ¿Cuál es tu opinionón? ¿Ya dia tentado pescar en familia? Anda boleh temui semua yang anda perlukan untuk mempelajari cara memancing semasa Bulan Warisan Hispanik di sini, dan kemudian klik y aprende como cocinar tu pescado.

Selamat menyambut Bulan Warisan Hispanik! Selamat menyambut Bulan Warisan Hispanik!

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *