pencabar utama menarik diri daripada memegang kotak

 • Lima puluh kombinasi kuda dan penunggang tampil ke hadapan untuk percubaan Pau Horse Trial pertama pagi ini (27 Oktober), tetapi hanya 49 akan meneruskan ke fasa dressage.

  Caroline Martin dari Amerika Syarikat dan Kapten Islandwood Jack miliknya sendiri dan Sherrie Martin telah dihantar ke kotak pegangan oleh juri tanah Sue Baxter (Great Britain), Anne-Mette Binder (Denmark) dan Xavier Le Sauce (Perancis) selepas berlari. Mereka kemudian menarik diri dari kotak pegangan dan tidak akan memulakan pertandingan.  Satu lagi gabungan, Emily King dari Great Britain dan Valmy Biats, yang dimiliki oleh Philippe Brivois, telah dihantar ke kotak pegangan, tetapi telah diterima selepas pembentangan semula.

  Rakan Brit, Max Gordon, telah diminta untuk menaiki tunggangannya Redwood Clover, yang dimiliki oleh ibu bapa Max Marisa dan Richard Gordon, dua kali tetapi mereka diterima tanpa dihantar ke kotak pegangan.

  Tenareze sangat bersemangat untuk pelumbanya Harry Meade dan pemain berusia 15 tahun itu, yang dimiliki oleh David Bernstein, Sophie Caruth dan Nigella Hall, terpaksa berlari dua kali ketika dia berpusing pada percubaan pertama. Mereka diterima selepas larian kedua yang lebih tenang.

  Terdapat dua penarikan diri sebelum percubaan Pau Horse Trials yang pertama. Terutama sekali, pemenang Burghley 2019 MGH Grafton Street, yang ditunggangi oleh Pippa Funnell. Tim Cheffings dan Gaston dari Britain juga telah menarik diri sebelum pertandingan bermula.

  Dressage akan berlangsung pada 2.30 petang (1.30 petang BST) dengan pemain Britain Tom McEwen dan yang pertama daripada dua tunggangannya, Braveheart B, menjadi yang pertama ke arena.

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Ikuti semua berita tergempar, pandangan di sebalik tabir dan tindakan terbaik sepanjang Ujian Kuda Pau tanpa had pada jumlah yang anda boleh baca dari serendah £1 setiap minggu dengan Langganan tapak web tanpa had Horse & Hound. Daftarlah sekarang. Selain itu, nikmati laporan majalah penuh kami tentang Pau Horse Trials dalam majalah bertarikh 3 November.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *