Pemeriksaan Kuda Selesai dan Pertandingan Bermula untuk Kejohanan Kebangsaan Acara USEF CCI3*-L dan Bintang 5 MARS Maryland di Fair Hill disampaikan oleh Brown Advisory

Elkton, Md. – Pemeriksaan kuda pertama MARS Maryland 5 Star di Fair Hill yang dibentangkan oleh Brown Advisory berlangsung hari Rabu untuk bahagian CCI3*-L dan CCI5*-L. Sebanyak 58 kombinasi bergerak ke hadapan untuk CCI3*-L, dengan 48 daripada kombinasi tersebut bersaing dalam Kejohanan Kebangsaan Acara USEF CCI3*-L, yang berjalan serentak dengan bahagian tersebut. Dua puluh empat kombinasi akan bersaing dalam CCI5*-L, yang berlangsung untuk tahun kedua dan merupakan satu daripada tujuh pertandingan CCI5*-L di dunia.

Alexa Lapp dan Pascal
(Penunggang Kuda AS)

Maklumat Pertandingan

Dua hari dressage pada hari Khamis dan Jumaat akan memulakan pertandingan, diikuti dengan fasa merentas desa pada hari Sabtu di atas trek yang direka oleh Ian Stark (GBR). Pertandingan berakhir Ahad dengan fasa lompat pertunjukan dengan kursus yang direka oleh Ken Krome (AS).

Jadual

Masa dan keputusan perjalanan

Untuk maklumat lanjut, lawati www.maryland5star.us.

Maklumat Strim Langsung

CCI3*-L dan CCI5*-L kedua-duanya akan disiarkan secara langsung di Rangkaian USEF dari 12-16 Oktober dan tersedia atas permintaan kepada ahli USEF selepas tamat acara pada hari Ahad. Dapatkan keahlian peminat percuma dengan menyertai sekarang dan menggunakan kod promosi Maryland22.

Sentiasa berhubung

Ikuti perkembangan USEF Eventing dengan mengikuti USA Eventing pada Facebook dan Instagram. Ikuti US Ekuestrian di Facebook, Instagram, Tik tokdan Twitter. Gunakan #USAEventing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *