Pemenang dan masa depan… (Dikemas kini 2022)

Waktu membaca: 3 minit

Seperti yang anda ketahui sekarang, Anugerah Pilihan Pemancing telah mengalami beberapa perubahan yang agak besar, termasuk kekerapan anda boleh memenanginya. Daripada setiap tahun, anda boleh menang setiap tiga bulan. Kami bersedia untuk mengumumkan pusingan terkini pemenang!

Untuk melihat sama ada anda telah menang, hanya semak peti masuk anda untuk mendapatkan e-mel daripada kami. Anda juga boleh menyemak papan pemuka Anugerah Pilihan Pemancing anda di sini. Kami ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua pemenang suku ini!

Pada masa hadapan, kami masih akan mengambil kira prestasi anda dalam tempoh 12 bulan. Sebagai contoh, anugerah Oktober melihat aktiviti anda dari Oktober 2021–Oktober 2022 untuk melihat sama ada anda telah menang. Pada bulan Januari, apabila anugerah seterusnya diumumkan, kami akan mengambil kira tempoh masa antara Januari 2022 dan Januari 2023.

Jadi bagaimana anda boleh memastikan anda berada dalam senarai pemenang pada masa akan datang? Dan apa yang menanti Pilihan Pemancing? Di bawah, kami telah menyerlahkan perubahan pada penjejak kemajuan yang akan membolehkan anda melihat prestasi anda dengan lebih mendalam, serta beberapa perkembangan baharu yang menarik akan datang pada masa hadapan…

Semak kemajuan masa lalu dan semasa anda

Sejak Julai, anda telah dapat menggunakan penjejak kemajuan Pilihan Pemancing untuk melihat sejauh mana anda hampir memenangi anugerah tersebut. Sehingga kini, ia hanya membenarkan anda melihat keperluan yang anda penuhi dan yang masih perlu anda usahakan:

Tetapi bagaimana jika anda ingin melihat lebih daripada sekadar statistik semasa anda? Nah, sekarang anda boleh! Dengan penjejak kemajuan yang dikemas kini, anda boleh memilih tempoh masa tertentu pada masa lalu untuk melihat sama ada anda memenuhi semua keperluan pada masa itu. Ini memberi anda gambaran yang lebih baik tentang cara Anugerah Pilihan Pemancing berfungsi dan anda boleh melihat cara tindakan anda telah memberi kesan secara langsung kepada kemajuan anda. Inilah rupanya:

Adakah anda menonjol di kawasan anda?

Sebaik sahaja anda mengetahui sejauh mana anda hampir memenangi anugerah itu, anda boleh melangkah lebih jauh dengan menyemak pertandingan (dan kedudukan anda) di kawasan anda. Ini akan memberitahu anda dengan tepat siapa yang anda lawan! Apa yang perlu anda lakukan ialah:

  • Pergi ke FishingBooker.com, cari lokasi anda di penjuru kiri sebelah atas, dan klik padanya
  • Anda akan dibawa ke halaman yang menunjukkan senarai piagam di kawasan anda, dengan pilihan penapis yang berbeza di sebelah kiri
  • Di bawah “Disyorkan”, tandakan pilihan “Pilihan Pemancing”.
  • Kini, anda akan melihat senarai piagam di kawasan anda yang hanya menerima Anugerah Pilihan Pemancing

Masa depan Pilihan Angler…

Anugerah Pilihan Angler adalah mengenai anda, itulah sebabnya maklum balas anda sangat penting. Pada masa lalu, ia telah diubah berdasarkan pemikiran anda – bukannya Kadar Realisasi, Skor Kebolehpercayaan kini menjadi sebahagian daripada kriteria, contohnya. Kami sentiasa berusaha untuk menjadikan anugerah itu sebaik mungkin.

Pada masa ini, Angler’s Choice ialah anugerah suku tahunan yang menunjukkan kepada pelanggan anda menyediakan perkhidmatan yang cemerlang – di sini, sekarang.

Melangkah ke hadapan, kami akan mengusahakan Anugerah Pilihan Super Angler kami, memberi anda peluang untuk memenangi anugerah yang dinilai setiap tahun, dan mengiktiraf kapten yang menjunjung tinggi perkhidmatan berkualiti suku demi suku setiap tahun. Widget Angler’s Choice Award juga akan mendapat baik pulih supaya anda boleh mempamerkan status anda. Pejamkan mata anda untuk maklumat lanjut!

Adakah anda memenangi anugerah Pilihan Pemancing tahun ini? Adakah terdapat apa-apa yang anda mahu lihat termasuk dalam anugerah pada masa hadapan? Kami ingin mengetahui pendapat anda. Beritahu kami dalam ulasan di bawah, atau jangan ragu untuk menghantar e-mel kepada kami dengan soalan anda!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *