“Pembayaran Dalam Talian harus dipanggil pembayaran tanpa kebimbangan” (Dikemas kini 2022)

Waktu membaca: 8 minit

Anda pernah mendengar kami bercakap tentang cara Pembayaran Dalam Talian boleh membantu anda menjalankan perniagaan anda dengan lebih lancar. Tetapi siapa yang tahu bahawa menerima pembayaran dalam talian boleh memberi anda masa untuk makan cepat dan berehat yang sewajarnya pada hari yang sibuk? Anda juga boleh memantau kewangan anda dengan lebih mudah dan mengelakkan pembatalan pelanggan saat akhir.

Tetapi jangan hanya mengambil kata-kata kami untuk itu. Tiga daripada kapten kami yang berprestasi tinggi, Terry, Rodney dan Mike, berkongsi cara menggunakan Pembayaran Dalam Talian membolehkan mereka menumpukan pada melakukan perkara yang paling mereka gemari – menyediakan perjalanan memancing yang sangat baik. Mari lihat apa yang mereka katakan…

Fokus pada memancing dan berhenti bimbang tentang bayaran

Bagi Kapten Terry Payne dari OBX Inshore Fishing, khidmat pelanggan sentiasa menjadi inti kepada cara dia menjalankan perniagaannya. Dia membesar memancing secara komersial dan sebagai sukan, dan telah meneroka kawasan Outer Banks selama lebih 35 tahun. Dia menjalankan perjalanan keluar dari Tyner dan Manteo menggunakan satu botnya, menukar lokasi bergantung pada masa tahun dan tempat gigitan terbaik.

Kapten Terry dan pelanggan yang gembira

“Anda perlu faham, model Terry ialah dia memandang semua orang sebagai kawan baiknya!” kata isterinya, yang membantunya menjalankan bahagian kewangan OBX Inshore Fishing. Pendekatan yang memfokuskan pelanggan ini adalah sesuatu yang ditunjukkan dalam ulasan Kapten Terry, di mana tetamu sentiasa memuji sikapnya yang menakjubkan.

Kapten Terry mahu pelanggan berasa seperti rakan memancing lama, itulah sebabnya dia “[doesn’t] minta wang di muka. Terdapat beberapa kali sekarang pelanggan membayar saya tip dan saya fikir mereka membayar dalam talian. Jadi saya pulang ke rumah dan saya perlu mendapatkan isteri saya untuk menghubungi mereka.

Saya tahu saya akan mendapat wang saya kerana FishingBooker, tetapi pada masa yang sama, saya tidak suka bertanya kepada seseorang, ‘Hei, adakah anda membayar hari ini?’ Ia hanya tidak selesa.”

Jadi bagaimanakah Pembayaran Dalam Talian membantu Capt. Terry dalam hal mengelakkan situasi yang tidak selesa ini dan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang? Bagi isterinya, mudah sahaja: “Ia menjimatkan banyak masa dan tekanan yang boleh diambil [payments] dalam talian.

Anda membuka diri anda kepada ufuk yang lebih luas di sana. [For Terry] ia menghilangkan sebarang jenis ketegangan untuk perjalanan. Jika pelanggan telah membuat pembayaran dalam talian, dia tidak perlu risau tentang apa-apa selain melakukan yang terbaik – memancing.”

Kapten Rodney dan seorang pelanggan di atas salah satu kapalnya

Begitu juga dengan Kapten Rodney dari Oilfield Outkast. Berpangkalan di Freeport, TX, dia menjalankan operasi sewa yang mempunyai sejumlah enam bot, dengan sejumlah kapten lain, tangan dek dan anak kapal bekerja untuknya. Bukan sahaja menggunakan Pembayaran Dalam Talian membolehkan kapten berehat dan memberi tumpuan kepada memancing, katanya, tetapi ia juga boleh memberikan pelanggan ketenangan fikiran yang lebih baik.

“Terdapat banyak syarikat sewa yang mempunyai bayaran lain atau kadangkala mengenakan bayaran untuk bahan api,” katanya. “[Customers] tahu bahawa jika mereka membayar [for the trip] sepenuhnya, tidak akan ada sebarang caj tambahan. Itu melegakan mereka dan kami!

Mereka sudah bersedia untuk pergi setiap kali kita selesai. Ia menjadikannya pengalaman yang lebih baik untuk mereka dan saya sentiasa gembira apabila keadaan menjadi lebih mudah untuk mereka. ”

Pelanggan lebih komited dengan perjalanan

Bagi Kapten Mike Salley dari Sure Shot Fishing Charters, menggunakan Pembayaran Dalam Talian memberinya ketenangan fikiran bahawa perjalanan akan diteruskan apabila ia sepatutnya. Menjadi pengendali sewa di Orange Beach sentiasa menjadi impiannya. Dengan dua bot untuk dijalankan, dia bekerja keras untuk memastikan perniagaannya berada dalam keadaan terbaik.

Kapten Mike Salley berdiri di hadapan botnya di Pantai Orange
Kapten Mike Salley

Pembayaran Dalam Talian mempunyai kesan ke atas ini, katanya, kerana “mereka pasti memberi komitmen kepada pelanggan untuk berada di sana. Saya telah mempunyai pasangan [of customers] itu terpaksa dibatalkan dan ia adalah dalam dasar pembatalan saya. Saya dibayar untuk sepanjang perjalanan tanpa pergi ke mana-mana. Itu sama kuatnya dengan saya, awak tahu?”

Kapten Rodney bersetuju. Dengan Pembayaran Dalam Talian, dia berkata, “[customers] tidak boleh berjalan tanpa membayar. Tiada apa-apa untuk seseorang membayar deposit dan kemudian terlupa untuk membayar baki di dok kerana mereka penat dan mereka sibuk mengemas ikan dan sebagainya. Jadi ia benar-benar menghapuskan pendirian itu.”

“Saya tidak perlu risau untuk meminta mereka duduk bersama saya supaya kita boleh membayar baki perjalanan mereka, kerana ia sudah selesai. Mereka tidak perlu risau tentang berjalan keluar dan terlupa untuk membayar perjalanan mereka. Dan secara jujur, jika ada sesiapa di luar sana yang tidak jujur, sudah terlambat. Mereka sudah bayar.”

Ia adalah penjimat masa yang besar

Masa benar-benar berharga apabila ia datang untuk menjalankan perniagaan piagam. Sama ada anda membawa pelanggan keluar untuk sehari penuh memancing di luar pesisir atau menjalankan perjalanan yang lebih singkat dari belakang ke belakang, setiap minit adalah penting. Tanya saja kepada Kapten Rodney. Semasa bulan-bulan musim panas, keenam-enam botnya biasanya penuh ditempah, dengan perjalanan antara lima jam hingga lapan jam.

Salah seorang pelanggan Capt. Rodney yang gembira

“Piagam 8 jam ialah 12 jam sehari untuk kapten atau geladak,” katanya kepada kami. “Kami juga buat pagi 5 jam [trip] dan petang 5 jam [trip]yang kita panggil menjalankan double. Jika [a captain] berjalan dua kali ganda, kemudian 10 jam. Ada satu jam di antara keduanya [trips].

Anda masih perlu sampai ke sana beberapa jam lebih awal untuk menyediakan bot dan kemudian anda mempunyai beberapa jam selepas itu. Jadi itu adalah hari 16 jam, biasanya. Pada penghujung hari lapan jam, di mana sahaja saya berada dalam keadaan panas, memanjat masuk dan keluar dari bot di dok sebenarnya banyak kerja!”

“Punggung saya sakit, kaki saya sakit, kaki saya sakit, dan biasanya saya sama ada melecur angin atau mengalami sedikit selaran matahari dan sedikit dehidrasi juga. Dan saya hanya penat.

Mengambil pembayaran kad kredit di dok mungkin untuk kami sekurang-kurangnya 10 minit. Jadi, anda menambahnya lebih daripada 200 perjalanan, [and] itulah banyak masa dalam setahun yang anda habiskan untuk mengembalikan bot ke dok dan membersihkannya di mana anda masih berdiri di dok.”

“Saya mempunyai beberapa kapten yang bekerja untuk saya,” Kapten Rodney meneruskan, “dan apabila pembayaran akan dibayar sepenuhnya melalui FishingBooker, mereka juga tidak perlu risau untuk mengejar pelanggan untuk mendapatkan baki yang tinggal.

Pelanggan gembira menaiki Oilfield Outkast

Kapten Terry merasakan perkara yang sama: “Jika saya perlu berurusan [dock] pembayaran], itu lagi 10, 15 minit yang akan habis. Anda tahu, saya suka duduk di dalam trak saya selama satu minit dan hanya berehat dan makan tengah hari saya tetapi sebaliknya masa itu semakin dimamah dalam pembayaran. Jika mereka membayar dalam talian, saya tidak perlu tertekan tentang perkara itu.”

Teruskan memantau kewangan anda dan bersedia untuk masa depan

Kedua-dua Kapten Terry dan Kapten Rodney mendapat sokongan daripada isteri mereka dalam menjalankan perniagaan mereka. Semasa mereka membawa pelanggan keluar ke atas air, isteri mereka sering menjalankan persembahan di belakang tabir, mengambil pembayaran dan menjejaki kewangan mereka.

Mengetahui sama ada pelanggan telah membayar menggunakan Pembayaran Dalam Talian adalah mudah, kata Kapten Terry. “Isteri saya selalu memberitahu saya pada waktu pagi jika ia telah dibayar atau saya perlu mengutip, jadi saya tahu yang mana satu untuk ditanya!”

Untuk Kapten Rodney, “[Online Payments] membantu [us] untuk melihat arah aliran kami untuk tahun ini. Saya boleh menyusun strategi di mana kita berada dan rupa keadaan. Apabila ia datang untuk membayar kapten, kami mempunyai cara untuk melakukan itu yang saya fikir agak diperkemas. Tetapi ia pasti tidak menimbulkan lagi sakit kepala untuk kita dengan apa cara sekalipun.

Itu perkara utama, jika anda bertanya kepada saya! Kadang-kadang tidak mempunyai kerja tambahan adalah lebih baik daripada mempunyai sesuatu yang mempunyai semua loceng dan wisel ini.”

Pelanggan gembira menaiki OBX Inshore Fishing

Apabila pelanggan membayar menggunakan Pembayaran Dalam Talian, ia biasanya mengambil masa beberapa hari untuk memasuki akaun kapten, tetapi kapten kami mendapati bahawa ini tidak memberi kesan kepada cara mereka menjalankan perniagaan mereka.

“Kami sentiasa dibayar dalam masa beberapa hari, dan itu lebih baik kerana, walaupun kami memproses kad kredit itu sendiri, ia akan menjadi beberapa hari sebelum [it hits] akaun itu,” kata Kapten Rodney. “Jadi ia sebenarnya bukan satu isu.”

Kapten Mike menggunakan “Sistem persegi [for dock credit card payments] dan itu masuk ke bank pada hari berikutnya. Apabila ia adalah Pembayaran Dalam Talian, saya akan menyemak e-mel saya dan ia masuk ke akaun bank saya biasanya pada malam itu, semasa saya sedang tidur.”

Bagi Kapten Terry dan isterinya, “menunggu bukanlah satu isu. Ia mungkin mengambil masa satu atau dua hari untuk sampai ke sana, tetapi ia akan datang. Walaupun kami menggunakan sistem Square kami untuk pembayaran kad kredit, ia memerlukan peratusan tertentu.

Jadi masuk akal untuk menggunakan FishingBooker, kerana apa yang ia kembalikan ialah, selagi FishingBooker berjaya, anda akan berjaya.”

Seorang lagi pelanggan gembira menaiki OBX Inshore Fishing

Pembayaran dalam talian adalah pembayaran tanpa kebimbangan

Kapten Terry, Rodney, dan Mike adalah pengendali sewa yang berjaya atas banyak sebab, tetapi satu yang menonjol ialah perhatian mereka terhadap pelanggan mereka. “Jika seorang kapten datang kepada saya dan berkata, ‘Man, saya perlu memancing esok,'” Rodney memberitahu kami, “Saya berkata ‘Tidak. awak dapatkan untuk memancing esok.’ Kerana fikirkan semua perkara lain yang boleh anda lakukan.”

Ketiga-tiga kapten pada masa ini menerima kedua-dua Pembayaran Dalam Talian dan pembayaran deposit standard untuk perjalanan yang mereka jalankan. Walau bagaimanapun, dari perspektif Kapten Terry, beliau berharap semua pelanggan akan membayar menggunakan Pembayaran Dalam Talian. “Hanya kurang satu perkara yang perlu saya risaukan hari ini.

Di atas segala-galanya, ini adalah satu perkara yang kurang yang saya perlu uruskan.” Kapten Mike bersetuju. “Saya tidak pernah mengalami satu masalah pun [Online Payments],” dia cakap. “Sejujurnya, saya tidak bimbang mengenainya.”

Pelanggan gembira menaiki Sure Shot Charters

Tidak perlu risau nampaknya merupakan bonus terbesar untuk semua kapten yang kami bercakap. Malah, Kapten Rodney juga berpendapat ia perlu dimasukkan dalam nama itu! “[Online Payments] sepatutnya dipanggil ‘pembayaran tanpa kebimbangan’,” katanya. “Itulah yang saya panggil mereka. Jika kapten saya pergi, ‘Hei, adakah mereka sudah dibayar?’ Saya berkata, ‘Ya, mereka tidak bimbang, jadi teruskan.’”

Adakah anda menggunakan Pembayaran Dalam Talian? Adakah anda lebih suka daripada jenis pembayaran lain? Beritahu kami pendapat anda di bawah – kami suka mendengar daripada anda! Dan jika anda ingin mengaktifkan Pembayaran Dalam Talian pada akaun anda dengan kami, anda boleh menyemak maklumat lanjut di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *