Pemancing muda menghancurkan pike PB, memancing dengan Anglersparadise – Memancing di Ireland

Damien Culliney daripada Anglersparadise laporan mengenai perjalanan memancing baru-baru ini dengan seorang pemancing muda:

Saya muda Padraig keluar akan ayahnya John pada hujung minggu. Padraig ialah seorang nelayan pike yang muda dan sangat bersemangat. Dia biasa menangkap bicu di Liffey, antara 50 hingga 60 sm, dan dia sangat berminat untuk mencuba dan memperbaikinya dengan menangkap beberapa tombak Co. Clare yang berkualiti. Jadi kami memutuskan untuk memulakan hari dengan menyasarkan beberapa ikan yang lebih besar, dan sebelum sejam berlalu, dia telah menghancurkan PBnya dengan tombak 98cm. Tidak perlu dikatakan, dia gembira dengan keputusan itu. Tetapi ada yang lebih baik untuk datang, kerana kami berterusan memancing dan kami mendapat 7 pukulan, dan 4 di atas tanda ajaib 100cm. Pada akhirnya, Padraig berakhir dengan PB baru, ikan 108cm yang hebat, syabas Padraig memancing yang hebat 👍👌💪🎣

Pergi memancing…

Anglers Paradise Ireland

Panduan Trout dan Pike

Anglers Paradise Ireland dimiliki dan diuruskan oleh Damien Culliney, seorang pemancing dan tukang masak terkenal di wilayah Clare dan seorang lelaki yang meminati laluan air pedalaman dan sejarah semula jadi County Clare. Di Angler’s Paradise, kami menyukai keseronokan memancing Permainan dan memancing Pike dalam ukuran yang sama dan boleh membawa pelanggan kami ke beberapa sungai dan tasik yang paling tidak tercemar di Eropah untuk mencari pemangsa trofi dan merealisasikan impian memancing mereka.

Telefon Mudah Alih: +353 86 060 2718
web: www.anglersparadise.ie
web: facebook.com/Anglersparadiseireland/
E-mel [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *