peluang anda untuk dipaparkan dalam majalah

 • Kerja sedang dijalankan pada Kuda & Anjing Isu Pembaca 2022 – dan kami ingin mendengar cerita anda tentang kuda, detik dan kejayaan istimewa anda. Edisi khas tahunan, yang mengakhiri tahun pada 29 Disember, adalah peluang untuk kami berkongsi kisah inspirasi anda, foto berharga anda dan detik ajaib.

  H&H ketua pengarang Sarah Jenkins berkata: “Kuda & Anjing keluaran pembaca 2022 ialah peluang yang baik untuk kami meraikan pembaca kami dan kuda mereka dengan berkongsi cerita luar biasa yang mungkin tidak dapat diceritakan.  “Ia sentiasa menjadi isu popular di kedai-kedai dan membuatkan pembacaan berasa seronok semasa musim perayaan. Penglibatan kami dengan kuda adalah satu emosi dan kami semua boleh mengaitkan dengan banyak kisah dari sakit hati hingga kegembiraan dalam dunia kuda, yang banyak terdapat dalam isu pembaca kami setiap tahun.

  Terdapat lima kategori di mana H&H sedang mencari penyerahan – pada tarikh akhir Selasa, 1 November – yang terbaik akan dipilih untuk dipaparkan dalam halaman kami.

  NB: Semua gambar mesti mempunyai hak cipta yang dipersetujui dengan jurugambar untuk membenarkan penerbitan dalam majalah.

  Isu pembaca Horse & Hound 2022

  Hari saya bertemu…

  Pernahkah anda bertemu dengan kuda atau penunggang terkenal? Beritahu kami kisah apabila anda bertemu dengan salah seorang idola anda – dan semoga mengambil swafoto yang paling penting. 250 patah perkataan maks

  Menewaskan kemungkinan

  Tidak semua daripada kita (hampir tiada seorang pun daripada kita) akan memenangi Badminton atau Derby Hickstead. Tetapi bagi sesetengah pelumba, gunung yang telah mereka daki dalam perjalanan ke matlamat mereka bermakna sama seperti pingat emas Olimpik. Beritahu kami kisah anda tentang bagaimana anda telah mengatasi kemungkinan dengan kuda anda tahun ini. 250 patah perkataan maks

  Foto hebat

  Adakah kuda atau kuda anda seorang bintang penutup wannabe yang layak sepenuhnya mendapat tempatnya H&H? Atau anak kuda yang cantik? Hantarkan foto anda yang terbaik, paling lucu, paling comel – atau detik yang membanggakan anda pada tahun ini dan kapsyen pendek. 100 patah perkataan maks.

  Veteran yang dihormati

  Begitu ramai pembaca menghargai rakan lama mereka sebagai sebahagian daripada keluarga. Adakah anda mempunyai kuda veteran (lebih 20 tahun) atau kuda poni yang layak mendapat momennya dalam perhatian? Hantarkan foto dengan kisah veteran anda – berapa umur, wataknya, cara anda mengekalkan dia muda, apa yang dia lakukan dan perkara yang membanggakan anda. 150 patah perkataan maks

  Benang kuda

  Pernahkah anda menulis benang kuda lucu atau mencerahkan yang perlu dibaca? Mungkin puisi, renungan atau sindiran tentang dunia kuda yang gila dan cemerlang. 700 patah perkataan maks.

  Hantarkan e-mel ke [email protected] selewat-lewatnya tengah malam pada hari Selasa, 1 November.

  Anda juga mungkin berminat untuk membaca…

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang dihantar ke pintu anda setiap minggu, ditambah dengan pilihan untuk menaik taraf untuk mengakses perkhidmatan dalam talian H&H Plus kami yang membawa anda berita tergempar semasa ia berlaku serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *