Pelari terkejut dengan penunggang telanjang, dan perkara lain yang diperkatakan oleh dunia kuda

 • Astaga!

  Seorang pelari mendapat lebih daripada yang dia tawarkan apabila dia terserempak – hampir secara literal – sesi pemotretan untuk kalendar bogel. Wanita dari laman livery Stead Hall Farm telah menyusun kalendar untuk mengumpul wang untuk Hospice Manorlands di Oxenhope, sebagai ingatan kepada Alan Fearnley. Alan mengasaskan halaman di Burley di Wharfedale, West Yorkshire, bersama isterinya Sue. Jurugambar Gill Allinson berkata penggambaran itu merupakan pengalaman yang hebat.

  “Saya tidak pasti pelari itu akan pulih!”  Dua legenda melangkah ke belakang

  Pemain nombor dua dunia Jonelle Price telah mengumumkan persaraan dua kuda betinanya yang hebat iaitu Classic Moet dan Faerie Dianimo. H&H bercakap dengan Jonelle tentang pemenang Ujian Kuda Badminton 2018, dan tunggangan Sukan Olimpik Rio 2016. “Saya akan sangat merindui mereka dan selamanya terhutang budi kepada mereka atas semua yang mereka lakukan untuk saya,” katanya.

  Baca lebih lanjut mengenai dua kuda betina superstar ini

  Dari melompat lindung nilai kepada papan pop timbul

  Kejar-mengejar berpasukan telah terbukti menjadi kunci kepada seorang pelompat pertunjukan yang “pemarah”, yang memenangi grand prix ciri pada hari Ahad (6 November) di pertunjukan lompat pertunjukan Klasik Musim Sejuk yang dijadualkan semula Arena UK dengan tergesa-gesa. Joe Trunkfield mengambil kemenangan dengan Grennanstown Sarco Luxhill, memuji pasukan musim panas berusia 12 tahun itu yang mengejar kerana “menjaga fikirannya jernih”.

  Baca lebih lanjut mengenai kemenangan ini

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk menaik taraf langganan anda untuk mengakses perkhidmatan dalam talian kami yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *