pasukan baharu mendedahkan rancangan untuk masa hadapan

 • Pasukan baharu di Addington Equestrian bersedia dan menantikan kembalinya persaingan – dan “berada di dalamnya untuk jangka masa panjang”.

  Equestrian Investments Ltd telah mengambil pajakan ke atas pusat pertunjukan Buckinghamshire, yang telah menganjurkan acara lompat pertunjukan dan dressage yang penting tetapi telah ditutup sejak sebelum wabak Covid melanda.  Pengarah sukan Addington Alan Beaumont memberitahu H&H rancangan itu adalah untuk memulakan pertandingan semula pada musim bunga akan datang tetapi ini kini telah dibawa ke hadapan, jadi acara pertama ialah pertunjukan latihan British Showjumping (BS) sepanjang musim sejuk.

  “Kami akan mengadakan dua pertunjukan latihan sebulan, kemudian pertunjukan BS tiga hari setiap bulan dari Januari hingga Mac, dengan grand prix yang sangat bagus dan hadiah wang yang menarik,” katanya.

  “Dan perlahan-lahan tetapi pasti, kami akan mengumumkan orang lain yang akan datang kepada kami; akan ada banyak wajah yang dikenali kembali.”

  Pertandingan akan merentas disiplin; Encik Beaumont telah mengesahkan bahawa pertunjukan kejohanan pemburu tertinggi Sport Horse Breeding (GB) akan berlangsung di Addington pada Ogos depan.

  “Kami mempunyai beberapa pengumuman besar yang akan datang untuk dressage, kami telah mengumumkan persembahan, dan kami sedang bekerjasama dengan British Eventing untuk melihat bagaimana kami boleh membawa mereka melalui beberapa siri berbeza mereka,” katanya.

  Pusat itu telah mendapat manfaat daripada penambahbaikan, kata Encik Beaumont, sambil menambah: “Kami tidak datang membelanjakan berjuta-juta tetapi ia berbelanja dengan harapan di tempat yang betul.

  “Arena luar utama, yang kami panggil Arena Antarabangsa Manor, telah mempunyai permukaan baharu, dan akan mempunyai kotak hakim baharu, dan salah satu daripada empat arena luar telah mempunyai permukaan Andrews Bowen baharu dan hampir dua kali ganda. besar, jadi kita akan mempunyai arena luar utama kedua, atau gelang pengumpulan yang sangat besar.

  “Di dalam, permukaannya agak baharu tetapi kami telah mengolahnya supaya ia berada dalam keadaan baik, dan terdapat pencahayaan baharu serta restoran serta bar baharu.”

  Encik Beaumont adalah pengarah sukan di Scope Festival, kemudian di Bolesworth dan Liverpool, dan telah menghabiskan tiga tahun di Sentower Park di Belgium apabila peluang Addington Equestrian muncul.

  “Ia satu cabaran yang bagus,” katanya. “Saya tahu tempatnya; Saya bertanding di sini, dan fikir ia adalah projek yang bagus.”

  Dia menambah bahawa sudah tentu, apa-apa usaha seperti ini harus berjaya dari segi kewangan, dan dia mahu menganjurkan pertandingan peringkat atasan, tetapi “ia adalah pusat untuk semua peringkat dan jenis sukan”. Dalam showjumping, sebagai contoh, matlamatnya adalah untuk menjalankan kelas dari 90cm ke atas.

  “Kami bekerja dalam rangka kerja dan struktur badan-badan pentadbir, untuk melakukan sedikit sumbangan untuk menghantar pasukan ke luar negara,” kata Encik Beaumont, sambil menambah bahawa Serge Ucut, pengarah urusan Pelaburan Ekuestrian, akan menjadi antara pelumba yang bertanding di kejohanan itu. pusat.

  “Pajakan pada Addington adalah melebihi 20 tahun, jadi kami berada dalam hal ini untuk jangka panjang.”

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk menaik taraf langganan anda untuk mengakses perkhidmatan dalam talian kami yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *