Panduan Hadiah RASMI Hari Bapa Karl 2022

Hari Bapa menghampiri lebih cepat daripada mulut besar yang berkeliaran mengejar katak anda di cerun, dan ini bermakna sudah tiba masanya untuk bermula dengan Idea Hadiah Hari Bapa. Sama ada ayah anda seorang pemancing tegar, pahlawan hujung minggu yang kasual, atau hanya seorang yang suka bersantai, memanggang dan mencari keseronokan sekali-sekala di luar, maka kami di Karl’s Fishing & Outdoors pastinya mempunyai hadiah Hari Bapa yang sesuai untuknya!

Lihat pilihan Hadiah Hari Bapa terbaik kami di Bawah:

Idea Hadiah Hari Bapa #1: Tackle Bundle

Adakah anda tidak pasti sepenuhnya apakah gewang memancing kegemaran ayah? Adakah anda menghadapi masalah apabila membalut barang yang tidak kemas, kotak simetri? Mungkin anda hanya peminat tawaran “Beli Satu, Dapatkan Satu Potongan 50%”? Walau apa pun alasan anda, Karl’s Fishing & Outdoors memberi anda diskaun Beli Satu Dapatkan Satu Diskaun 50% untuk bungkusan dan kit tackle terpilih. Anda boleh merawatnya, DAN layan diri anda dengan pakej dan kit hebat seperti Googan Squad Mondo Kit Pro dan Z-Man Essentials Kit. Sama ada ayah seorang lelaki memancing ikan bass, seorang yang luar biasa memancing luncur air, atau sekadar peminat memancing ikan panfish, satu berkas atau kit daripada Karl’s akan mengisi kotak peralatannya dengan umpan dan hatinya dengan kasih sayang.

Idea Hadiah Hari Bapa #2: Joran dan Kekili

Ingat semua pancing dan kekili yang ayah gunakan semasa tahun pembentukan anda? Betul, kita bercakap tentang gabungan rad Barbie dan Spider-Man spincast sehingga ke gulungan DC manis yang dia dapatkan untuk anda tamat pengajian sekolah menengah anda. Semua diberitahu, hadiah joran dan/atau kekili adalah istimewa, jadi mengapa tidak membalas budi tahun ini dengan potongan 20% kekili Kuantum terpilih, potongan 15% untuk joran Googan Squad, potongan 10% untuk 13 joran terpilih dan, kerana ayah suka yang klasik, diskaun 10% untuk Zebco 33 Black Spincast Combo!

Idea Hadiah Hari Bapa #3: Pakaian Luar

Di Karl’s Fishing & Outdoors, kami sangat menyokong fesyen luar rumah ayah klasik seperti seluar jean lusuh dan kasut tenis berlumuran rumput. Matlamat kami adalah untuk membantu memanjangkan hayat pakaian luar lelaki yang besar ini, dan kami membantu dengan menawarkan pelbagai jenis pakaian luar terbesar kami yang pernah ada untuk membantu mengekalkan kesegarannya. Hari Bapa ini, hadiahkan pakaian atas, seluar bawah, stoking, cermin mata hitam dan banyak lagi kepada ayah anda daripada jenama utama seperti Simms, Huk dan Googan Squad! Dengan berbuat demikian, anda boleh memberi ayah almari pakaian baharu, dan almari pakaiannya nafas yang amat diperlukan.

Idea Hadiah Hari Bapa #4: Hadiah

Mari kita fahami, adakah apa-apa yang mengatakan Hari Bapa lebih daripada seorang ayah yang mengatakan mereka tidak tahu apa yang mereka mahukan? Ia adalah satu tradisi yang kaya sehingga kami tidak dapat mengelak daripada menyimpan barang-barang yang walaupun ayah yang paling ragu-ragu akan hilang. Jika ayah anda seorang pemanggang, lihat tawaran ini mengenai peralatan memanggang daripada Toadfish. Jika dia seorang penyejuk, terdapat banyak penyejuk tin River’s Edge, sandal dan mug di kedai kami untuk mengekalkan suasana yang rapi. Dan jika dia seorang pemakai untuk rutin penjagaan kulit, kami memberi dia sabun, balm bibir dan banyak lagi daripada Duke Cannon! Akhir sekali, Karl’s Fishing & Outdoors menawarkan banyak cara untuk Kad Hadiah, yang akan membolehkan ayah kebebasan untuk membeli-belah dan menyalahkan jika dia tidak menangkap apa-apa.

Idea Hadiah Hari Bapa #5: Langganan Kotak Tackle Misteri

Gembirakan ayah anda setiap bulan dengan gewang dan alat memancing kegemarannya yang dihantar terus ke pintu rumahnya! Untuk Hari Bapa 2022, kami menawarkan potongan 20% untuk langganan Mystery Tackle Box, serta langganan hadiah. Mystery Tackle Box mudah disesuaikan untuk memenuhi keperluan memancing ayah anda dan merupakan hadiah yang terus diberikan dengan gewang dan alat yang berkualiti dihantar setiap bulan! Dengan Mystery Tackle Box, Hari Bapa baru sahaja menjadi percutian sepanjang tahun!

Artikel Berkaitan: 12 Hadiah Untuk Nelayan Yang Pasti Memikatnya (shopkarls.com); Panduan Beli-belah Percutian Karl untuk Kacang Memancing Terbang (shopkarls.com)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *