Onesie penunggang kalis air dan kalendar Advent kuda antara produk baharu yang inovatif

 • Onesies penunggang kalis air, semburan lalat roll-on dan kalendar Advent untuk kuda adalah antara inovasi yang diiktiraf di [British Equestrian Trade Association] BETA Antarabangsa 2022.

  Pemenang anugerah produk baharu telah dipilih oleh panel peruncit dan pakar runcit, pada hari pertama acara (11 September).  Keputusan mengambil kira kriteria garis panduan seperti inovasi produk, reka bentuk, kualiti, pembungkusan, nilai untuk wang dan kemampanan.

  “Para hakim bersetuju bahawa pameran produk baharu telah menghasilkan penyertaan berkaliber tinggi dengan jumlah inovasi yang luar biasa,” kata jurucakap BETA.

  Tajuk pakaian dan kasut menjadi milik Supreme Active Show Rider Waterproof Onesie.

  Para hakim berkata: “Produk ini adalah inovatif, dibuat dengan cantik dan mudah untuk digunakan. Ia adalah produk serba boleh untuk semua cuaca dengan fabrik bernafas, dan ia juga bernilai baik.”

  Kuki Sokongan Bersama Premier Performance memenangi kategori suapan dan makanan tambahan, dengan apa yang hakim katakan sebagai “idea yang bagus untuk penyelesaian jangka pendek untuk kuda yang tidak akan mengambil makanan tambahan”.

  “Kami sangat berbangga,” kata Camilla Zanna dari Premier Performance. “Kuki Sokongan Bersama ialah makanan tambahan bersaiz gigitan yang hebat yang boleh anda berikan kepada semua kuda dan kuda yang memerlukan tahap sokongan sendi tambahan. Memberi makan dalam bentuk biskut ialah cara terbaik untuk mengetahui bahawa kuda anda telah makan semua suplemen yang anda berikan kepadanya.”

  Tajuk umum diberikan kepada kalendar Kedatangan Maxima Mix ‘N’ Munch, yang “mesra alam, boleh dikitar semula dan sangat boleh dijual”.

  “Kalendar Advent kami benar-benar mesra alam dan dibuat tanpa sebarang plastik,” kata Jamie Rudgley dari Maxima Mix ‘N’ Munch.

  “Ia mengandungi empat perisa baharu, semuanya dibuat menggunakan bahan semula jadi dan bebas daripada molase, soya dan perisa tiruan. Kami sangat berbesar hati untuk memenangi anugerah itu dan telah mendapat banyak pertanyaan di pameran itu daripada kedai yang ingin membelinya.”

  Produk yang menang dalam penjagaan kuda ialah Leovet/Mackey Equestrian Power Phaser roll-on, yang menurut hakim adalah “mudah digunakan dan sangat praktikal semasa keluar dan sekitar… sesuai untuk kuda yang tidak suka semburan”.

  “Roll-on baharu sangat berguna untuk mengelilingi muka, mata dan lubang hidung kuda, dan juga mempunyai kemudahan tambahan yang tidak sampai ke tangan anda,” kata Charlotte Ridge dari Mackey Equestrian.

  But latihan Zon Oxi Shires Equestrian memenangi kategori pakaian kuda dan peralatan; ia adalah “reka bentuk yang baik, bernafas dan boleh dibasuh”.

  Permainan kad Tricks & Trivia Goodchap memenangi kategori produk haiwan peliharaan, dan gelaran pelana dan tack diberikan kepada rangkaian pelana Teknikal & Tradisional II Ideal dan Syarikat WRS, “produk pintar pada harga yang berpatutan”.

  Anugerah keselamatan diberikan kepada topi keledar Pikeur-ABUS Air Luxe. Hakim berkata: Piawaian keselamatan pada topi keledar memuncak ini adalah titik jualan yang unik. Ia adalah produk yang sangat baik dengan ciri keselamatan yang baik.”

  “Topi boleh didapati dengan sama ada puncak tetap pendek atau panjang, menjadikannya benar-benar bergaya,” kata Catherine Powell dari Shaws Equestrian.

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk menaik taraf langganan anda untuk mengakses perkhidmatan dalam talian kami yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *