Menikmati Memancing Bersama Carlos Correa

Vamos A Pescar menganjurkan acara memancing eksklusif bersama bintang Houston Astros Carlos Correa dan tunangnya Daniela Rodríguez, memukau lebih 100 keluarga dan peminat memancing di klinik memancing belia di Katy, Texas. Acara ini dihasilkan dan dianjurkan oleh Vamos A Pescar dan telah diadakan di Bass Pro Shops Outdoor World dengan kerjasama Fishing’s Future.

Carlos dan Daniela bertunang di atas padang selepas kemenangan Siri Dunia Astros. Semasa acara memancing, mereka menikmati masa berbual dengan anak-anak, menandatangani autograf, mengambil gambar dan bermain sedikit pertandingan memancing dengan kanak-kanak (yang menurut Daniella menang dengan margin yang kecil, menurut Carlos).

Carlos Correa adalah seorang nelayan yang gemar sejak kecil, dia dibesarkan di sebuah perkampungan nelayan di Puerto Rico. Memancing adalah salah satu hobi kegemaran Carlos apabila dia tidak berada di ladang. Carlos dan Rodríguez membantu belia dalam aktiviti ini untuk mempraktikkan kemahiran asas memancing, daripada cara melontar tali, melabuh mata kail, kepada cara mengenal pasti pelbagai jenis ikan.

Carlos berkata “Memancing ialah cara terbaik untuk berhubung dengan alam semula jadi dan mencipta kenangan bersama Daniella dan keluarga saya”, dia turut mengulas “Ia juga mengajar anda kepentingan dedikasi, kemahiran penting untuk saya dalam bidang permainan”. “Tiada apa-apa seperti menangkap ikan pertama anda dan mendapat kepuasan setelah mencapai sesuatu yang anda telah bekerja keras untuk.” “Setelah bekerjasama dengan RBFF dan Vamos a Pescar untuk meneruskan hobi ini kepada generasi muda adalah satu usaha yang saya bangga menjadi sebahagian daripadanya”

Acara itu mendapat liputan umum di kawasan Houston dengan enam stesen televisyen tempatan, serta wartawan MLB.com di tapak untuk menemu bual Carlos dan Daniella tentang hubungan mereka dengan RBFF dan Vamos a Pescar. Kisah ini juga dipromosikan oleh Houston Chronicle dan banyak saluran nasional yang lain.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang memancing, teknik dan petua yang berbeza lawati Vamosapescar.org


Anda mungkin juga berminat

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *