Mengapa Yellowstone Tidak Tersedia untuk Tonton di Video Amazon Prime?

Pembaca kami menyokong kami. Catatan ini mungkin mengandungi pautan gabungan. Kami mendapat hasil daripada pembelian yang layak. Ketahui Lebih Lanjut

Dengan episod pertama Yellowstone musim 5 ditayangkan pada hari Ahad, 13 November jam 8 malam ET, gembar-gembur itu akan memuncak.

Dengan treler musim 5 yang memecahkan rekod penonton, tidak syak lagi ini akan menjadi yang terbesar di Yellowstone.

Terdapat banyak kekeliruan dalam talian tentang tempat untuk menonton musim 5, dan ramai telah memilih untuk prapesan pada Amazon Prime Video.

Walaupun pembeli akan memiliki dan boleh menonton episod atas permintaan apabila mereka suka, mereka tidak akan dapat menonton episod baharu secara langsung, tetapi hanya selepas ia disiarkan di saluran Paramount Network.

John Dutton dan Rip Wheeler bersandar pada pagar dalam siri TV Yellowstone

Walau bagaimanapun, sesetengah yang telah memesan Yellowstone musim 5 di Amazon Prime Video melaporkan bahawa episod baharu itu tidak tersedia terus selepas ia disiarkan secara langsung di Saluran Rangkaian Paramount.

Mengapa Yellowstone Musim 5 Tidak Tersedia untuk Tonton Lagi di Video Amazon Prime?

Yellowstone musim 5 tidak akan tersedia untuk ditonton di Amazon Prime Video sehingga Isnin, 14 November jam 10 malam ET.

Kami mendapati maklumat ini dengan bercakap dengan sokongan pelanggan Amazon.com.

Jika anda ingin menonton tayangan perdana sekarang, ketahui cara anda boleh menontonnya secara percuma.

Bilakah Episod Seterusnya Yellowstone Musim 5 Keluar?

Musim 5 mempunyai 14 episod yang dibahagikan kepada dua bahagian. 7 episod pertama akan disiarkan setiap minggu, bermula Ahad, 13 November jam 8 malam ET, dengan 7 episod yang lain dikeluarkan pada tarikh yang belum disahkan kemudian.

Di mana saya boleh menonton Yellowstone Seasons Sebelumnya?

Tempat terbaik untuk menonton Yellowstone musim 1 – 4 ialah Peacock. Peacock menawarkan percubaan percuma selama 7 hari. Anda juga boleh membeli musim Yellowstone sebelumnya pada Video Perdana Amazon.

Di dalam UK dan Kanadaanda boleh mengakses musim 1 – 4 (dan 5) dengan Paramount+. Percubaan percuma selama 7 hari juga tersedia.

Walaupun Yellowstone musim 5 tidak tersedia untuk ditonton di Peacock, ia akan berada pada tarikh yang belum disahkan pada masa hadapan kerana semua episod telah disiarkan secara langsung di saluran Paramount Network.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *