MENANGI Pek Hadiah RompiCatz

Kami memulakan bulan Mei dengan satu lagi peraduan yang menarik. Rakan kita di Pet Ki Enterprises Inc. pakar dalam mainan buatan tangan yang direka bentuk untuk merangsang naluri memburu semula jadi kucing/kucing dengan memiliki mainan yang menyerupai pepijat dan makhluk hidup sebenar yang biasanya dikejar kucing di alam liar.

Koleksi mainan RompiCatz mereka adalah kualiti premium, ketahanan yang sangat baik dan dibina dengan keselamatan terdepan. Kucing tidak pernah jemu bermain dengan mereka.

Sesetengah daripada anda mungkin masih ingat yang sangat popular Neko Lalat koleksi mainan kucing – mereka baru-baru ini telah dijenamakan semula di AS sebagai Koleksi Critter. Kedua-duanya kini berada di bawah jenama payung bernama RompiCatz.

Kami teruja untuk mengumumkan bahawa Pet-Ki menawarkan kami 2 pek hadiah yang menarik daripada mereka Koleksi Critter bahawa dua pembaca Purrington Post yang bertuah akan MENANG! Setiap pek hadiah bernilai $78 USD dan inilah kandungannya:

  • 2 – batang klasik
  • 1 – bugzbird/birbug
  • 1 – cattipede/cattipede
  • 1 – kucing licik/musang kucing

* Butiran Peraduan

Peraduan ini tamat pada 22 Mei 2022 dan tersedia untuk semua penduduk Amerika Utara. Untuk memasukkan anda hanya perlu menyerahkan ulasan di bahagian “Tinggalkan Balasan” kami di bahagian bawah halaman ini dengan mengatakan:

Nama kucing saya ialah [names of your cats] dan kami ingin memenangi pek hadiah RomiCatz ini kerana [your answer]

2 pemenang akan dipilih oleh pasukan Pet-Ki daripada semua penyertaan yang dihantar dengan betul dan dihubungi melalui e-mel pada atau sekitar 30 Mei 2022. Bergembiralah dengan penyertaan anda dan sudah tentu, SELAMAT BERJAYA!

Ketahui lebih lanjut tentang Mainan RompiCatz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *