MENANGI Bekalan Sampah selama 3 Bulan daripada Kelab Kitty Poo

Salah satu aduan yang paling kerap kita dengar daripada pemilik kucing ialah kekecewaan menangani sampah. Bau, kekacauan, ketidakselesaan. Jika anda boleh mengaitkan kami ada berita baik untuk anda!

Berikut ialah cara untuk memudahkan proses secara dramatik dan mengurangkan keterukan … memperkenalkan Kelab Kitty Poo.

KPC (Kitty Poo Club) ialah perkhidmatan berasaskan langganan yang menawarkan kotak sampah bulanan paling mudah yang pernah ada. Anda akan menerima kotak sampah baharu setiap bulan, pra-diisi dengan sampah pemusnah bau pilihan anda daripada pelbagai pilihan sampah. * Anda boleh MENANG bekalan sampah dan kotak selama 3 bulan (butiran peraduan di bawah).

Pilihan kotak berpaten dan sampah revolusioner mereka menetapkan standard untuk kemudahan dan kesederhanaan. Bayangkan kurang masa membersihkan dan lebih banyak masa bersama!

Bahagian terbaik? Semuanya berharga kurang daripada satu beg sampah langganan daripada pesaing terkemuka dan termasuk penghantaran PERCUMA! Bermula pada $25.99 sebulan, anda akan menerima kotak baharu dan beg sampah pilihan anda. Bercakap tentang kemudahan minda tanpa bimbang.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda juga boleh memilih daripada mana-mana jenis sampah premium mereka, dan bertukar dengan mudah pada bila-bila masa. Pilihan pilihan sampah termasuk: silika bijirin halus, silika biasa, soya organik dan tanah liat.

Semua sampah KPC bebas daripada bau, pewarna dan bahan kimia, dan yang paling penting selamat untuk haiwan peliharaan dan rumah anda.

Jika anda mempunyai soalan tentang perkara yang hendak dipesan, pasukan profesional perkhidmatan pelanggan mereka yang berdedikasi akan bertindak balas dengan cepat, bersemangat untuk membantu dan komited terhadap kecemerlangan dalam sokongan pelanggan.

Kotak sampah Kitty Poo Club yang dipatenkan dan mesra alam diperbuat daripada bahan kitar semula dan boleh dikitar semula sendiri pada akhir setiap bulan. Setiap kotak adalah kalis bocor dan dibina untuk bertahan selama 30 hari penuh untuk seekor kucing.

Tidak dimaksudkan untuk disembunyikan, kotak ini direka bentuk untuk menarik di mana sahaja anda meletakkannya. Sudahkah minat anda tercetus?

Kami teruja untuk mengumumkannya Kelab Kitty Poo sila tawarkan kami 2 x (3 bulan bekalan sampah dan kotak) untuk sehingga 2 isi rumah kucing yang dua pembaca Purrington Post bertuah akan MENANG.

* Butiran Peraduan

Peraduan ini tamat pada 22 April 2022 dan tersedia untuk penduduk AS sahaja. Untuk memasukkan anda hanya perlu menyerahkan ulasan di bahagian “Tinggalkan Balasan” kami di bahagian bawah halaman ini dengan mengatakan:

Nama kucing saya ialah [names of your cats] dan kami ingin memenangi bekalan sampah & kotak selama 3 bulan daripada Kelab Kitty Poo kerana [your answer]

2 pemenang akan dipilih oleh pasukan pasukan Kitty Poo Club daripada semua penyertaan yang dihantar dengan betul dan dihubungi melalui e-mel pada atau sekitar 29 April 2022. Berseronoklah dengan penyertaan anda dan sudah tentu, SELAMAT BERJAYA!

Pendedahan: Sila ambil perhatian bahawa dengan menyertai peraduan ini peserta bersetuju bahawa alamat e-mel mereka akan disediakan kepada Kitty Poo Club. Siaran ini ialah peletakan promosi berbayar.

Ketahui lebih lanjut tentang Kelab Kitty Poo.

Tawaran bonus: Dapatkan diskaun 25% daripada pesanan sampah pertama anda menggunakan kod solek PURR25 semasa pembayaran. Pesan di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *