Menang untuk Georgia Darlington dalam akhir pemburu kuda pemburu kerja pertengahan HOYS

 • Penghakiman di Arena TopSpec bermula pada hari ketiga Pertunjukan Kuda Tahun Ini (HOYS) 2022 dengan Persatuan Kuda Kuda Kebangsaan/Peladang Mole Valley HOYS perantaraan kejohanan pemburu kuda terbaik tahun ini, dan muncul di tempat teratas ialah Georgia Darlington dan beliau. Jara, kuda betina Sam Darlington.

  Berangan berusia lapan tahun oleh Bugatti VDL muncul di HOYS untuk kali kedua dalam kerjayanya; tahun lepas dia melonjak jelas dan menduduki tempat keenam.  “Trek itu bagus, tetapi seperti biasa di sini, setiap pagar menghampiri anda dengan pantas,” kata Georgia. “Saya melakukan banyak acara lompat dengan Jara, jadi jenis kursus ini sesuai dengannya.”

  Jara sangat berjaya tahun ini. Pada kejohanan musim sejuk BSPS dia merangkul kejuaraan Piala Emas dan pada kejohanan musim panas yang setara dia memenangi kedua-dua gelaran Simply the Best dan Champion of Champions. Dia juga muncul di Royal International (RIHS) dalam kedua-dua peringkat akhir pekerja pertengahan dan kuda.

  “Dia membesar dalam dirinya musim ini,” tambah Georgia, yang memenangi kejuaraan pekerja M&M di HOYS pada 2015 bersama Tynwydd Good Friday. “Dia masih kuda muda yang banyak untuk diberikan.”

  Georgia agak lewat untuk memulakan musim 2022nya selepas terjatuh dari kuda muda yang sedang memburu menyebabkan dia tidak dapat beraksi sepanjang musim sejuk. Pada perlawanan pertamanya kembali dalam pelana, dia memenangi kelayakan pemburu kerja pertengahan RIHS di BSPS Kawasan 7 bersama Jara.

  William Pittendrigh, kedua dalam final pekerja kuda pada hari pertama HOYS dengan tunggangan berbeza, mendapat tempat kedua dalam kejohanan kuda pemburu pertengahan HOYS tahun ini dengan Silver Lough berwarna kelabu miliknya sendiri.

  Anda juga mungkin berminat dengan…

  Jangan lepaskan satu detik aksi dari HOYS pada HorseandHound.co.uk tanpa had pada jumlah yang anda boleh membaca dari serendah £1 setiap minggu dengan a Langganan laman web Horse & Hound tanpa had. Sertai sekarang. Selain itu, nikmati laporan majalah HOYS setebal 22 halaman penuh kami, termasuk analisis mendalam bagi semua tayangan dan lompat tunjuk, serta ulasan eksklusif, yang dijual pada hari Khamis 13 Oktober

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *