Mempertingkatkan perjalanan memancing dengan penambahan 3 aksesori ringkas

Musim panas sudah tiba dan dengannya datang peluang untuk perjalanan jauh memancing atau bermalas-malasan memancing bersama keluarga. Sentiasa terdapat banyak peralatan untuk dikemas, tetapi adakah anda tahu terdapat kombo aksesori auto 3 keping yang tersedia yang memudahkan anda mengatur joran, kekili, wader dan penyejuk yang sangat penting itu? Mereka juga menyediakan perlindungan untuk penumpang dan untuk kereta anda sendiri. Pengawal Travall, Pembahagi dan Pelapik, tiga item khusus kenderaan dari Travall, akan menyediakan peralatan memancing anda, rakan memancing dan anjing anda, bersedia untuk perjalanan.

Pengawal

Dengan pemasangan penghadang khusus kenderaan kami, anda tidak perlu risau tentang membebankan bagasi atau ruang kargo anda. Anda akan dapat memuatkan lebih banyak gear dengan selamat di dalam bagasi atau kawasan kargo anda. Pengadang dibuat dengan jaring keluli supaya anda mempunyai pandangan yang jelas melalui cermin pandang belakang anda. Memasang penghadang haiwan peliharaan khusus kenderaan melindungi penumpang daripada kargo yang longgar. Ia memberikan alternatif yang serba boleh kepada penghalang kargo yang dipasang secara kekal, kerana penghadang haiwan peliharaan boleh dipasang secara purata dalam 30 minit, tidak memerlukan pengubahsuaian pada kenderaan anda. Ia boleh ditanggalkan dalam sekelip mata, sedia untuk dipasang semula apabila diperlukan.

Pembahagi

Pembahagi batang dengan mudah memisahkan wader dan penyejuk anda daripada alat pancing anda, atau, jika anda membawa anjing anda bersama-sama, jauhkan dia dari gear. Pembahagi berfungsi secara eksklusif dengan pengawal Travall. Kedua-dua pelindung dan pembahagi dibuat dalam keluli dengan salutan unik bukan toksik yang tahan calar dan calar, yang bagus jika anjing anda seorang pengunyah. Pemasangan dan penyingkiran adalah mudah dan dicapai dalam beberapa minit.

Pelapik

Tikar batang getah adalah satu kemestian bagi mana-mana nelayan, kerana ia melindungi permaidani batang anda daripada peralatan basah, kotoran dan cetakan kaki. Ia memberikan keselesaan untuk anjing anda dalam perjalanan, dengan permukaan bertekstur membantu kestabilan kargo. Tikar batang dibuat dalam gred getah yang sama dengan tayar kenderaan anda, tetapi ia diselitkan dengan bau vanila yang halus untuk menghilangkan bau getah yang tidak menyenangkan dan memastikan kereta anda berbau segar. Reka bentuk bibir yang bijak memastikan kotoran dan cecair kekal di atas tikar dan jauh dari permaidani batang anda, jadi anda akan mendapat pembersihan yang mudah selepas perjalanan anda. Tikar batang ini menahan suhu yang melampau, jadi anda boleh yakin ia tidak akan merosot atau retak dari semasa ke semasa.

Ketiga-tiga produk ini direka khusus untuk setiap pembuatan dan model kenderaan, memastikan kesesuaian yang sempurna dan menjadikan halangan yang bergemuruh sebagai perkara yang sudah berlalu. Memasang kombo 3 keping ini memberikan kemudahan dan perlindungan untuk seluruh kumpulan yang pasti menjadikannya kegemaran keluarga. Lindungi kenderaan anda daripada kesukaran mengangkut peralatan, supaya anda boleh meneruskan perniagaan penting untuk berehat dan menikmati pengalaman memancing anda. Tiada anjing atau barang peralatan memancing yang tertinggal, semua orang menikmati perjalanan.

 

Temui produk yang tersedia untuk kenderaan anda di www.travall.com


Anda mungkin juga berminat

Anne Bernard

Anne Bernard

Anne Bernard ialah penulis salinan untuk Travall yang suka menulis tentang keseluruhan rangkaian produk khusus kenderaan untuk membantu orang ramai mengemudi kehidupan seharian dan meneruskan hobi mereka dengan lebih selesa. Sertai Anne di Travall.com sambil dia mengikuti kecintaannya terhadap aktiviti luar yang hebat dan semua perkara yang kreatif sambil cuba mengalami pengalaman terbaik dalam perjalanan hidup.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *