Memancing Laut Dalam Wildwood NJ: Apa yang Anda Boleh Tangkap

Jika anda seorang peminat memancing luar pesisir, anda mungkin ingin merancang perjalanan untuk memancing di laut dalam di Wildwood, NJ semasa musim panas atau musim luruh. Pertimbangkan untuk melakukan pengembaraan memancing laut dalam Wildwood dengan menempah perjalanan menaiki bot sewa. Terdapat banyak sewaan memancing New Jersey di Cape May County yang boleh membawa anda keluar berhampiran parit ngarai dalam untuk ikan buruan besar.

Adakah anda ingin tahu masa tahun berapa dan di mana untuk memancing di New Jersey untuk spesies luar pesisir? Jika ya, lihat ringkasan ini tentang perkara yang boleh anda tangkap dan masa terbaik dalam setahun untuk pergi:

Tuna Sirip Kuning

Anda akan perasan bahawa apabila kapten piagam mengeluarkan laporan memancing Wildwood NJ, bulan Mei dan Jun lazimnya adalah masa utama untuk tuna sirip kuning di sekitar Wilmington Canyon. Banyak sirip kuning ditangkap semasa bermain ballyhoo secara langsung di sekitar tepi ngarai.

Tuna Sirip Biru

Dari Mei hingga bulan Oktober, tuna sirip biru besar menjadi sasaran luar pesisir yang popular dan boleh ditangkap semasa sama ada trolling atau jigging. Jika anda mencari “NJ memancing di laut dalam,” anda boleh menemui senarai bot berasaskan Wildwood yang boleh membantu anda menangkap senarai baldi tuna sirip biru.

Wahoo

Walaupun spesies ini agak sukar difahami di perairan luar pesisir New Jersey, masih terdapat peluang untuk menangkap wahoo jika anda menetapkan masa perjalanan anda dengan betul. Julai dan Ogos biasanya menawarkan anda peluang terbaik. Bukan sesuatu yang luar biasa bagi kapten nelayan laut dalam Wildwood untuk bergaul dengan wahoo semasa berada di troll untuk tuna sirip kuning.

Marlin

Kedua-dua marlin putih dan biru boleh ditemui di perairan laut luar pesisir New Jersey semasa musim panas dan awal musim gugur. Bulan-bulan terbaik biasanya Jun, Julai dan Ogos.

Ikan todak

Gigitan ikan todak malam boleh menjadi baik dari Julai hingga Oktober. Kebanyakan bot sewaan menjalankan perjalanan selama 24 hingga 48 jam untuk keluar ke tempat terbaik, dan kemudian memancing sepanjang malam dalam kira-kira 600 hingga 1200 kaki air.

Sekarang setelah anda mengetahui apa yang anda mungkin berpeluang menangkap semasa memancing di laut dalam di Wildwood, NJ, pastikan anda menyemak peraturan memancing negeri. Walaupun New Jersey tidak mempunyai lesen memancing air masin, mereka memerlukan pemancing rekreasi untuk mendaftar dengan Program Pendaftaran Rekreasi Air Masin NJ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *