Memancing adalah keghairahan mereka. Ketahui lebih lanjut tentang penyumbang kami

Temui blogger kami; Debbie, Alycia, Andy dan Ken adalah pemancing berpengalaman yang berminat dengan memancing dan berperahu. Setiap hari dalam blog kami, mereka berkongsi cerita peribadi mereka, petua memancing kegemaran mereka, dan helah serta pengembaraan memancing. Ikuti blog Take Me Fishing dan pelajari kemahiran memancing baharu, dapatkan sumber berperahu, maklumat tentang etika memancing, pemuliharaan, cara mendapatkan lesen memancing anda dan cara mendaftar bot anda.

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Halaman Alycia

Alycia Page ialah seorang penulis, ahli sukan yang gemar, dan penduduk asli Florida Barat Daya di mana akarnya ditanam empat generasi lalu. Alycia bekerja sebagai penulis blog yang menyumbang kepada banyak organisasi yang mempromosikan pelancongan, pemuliharaan, memancing dan penglibatan luar. Apabila tidak membuat barisan di sepanjang Pantai Teluk, dia boleh didapati memburu, berkhemah atau mengejar pengembaraan baharu. Untuk lebih banyak inspirasi luar, lawati blog peribadinya di tideandtale.com atau di Instagram @tideandtale.

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb ialah kolumnis, ahli humor luar dan Ayah yang tertekan. Dia adalah pencipta justkeepreeling.com. Dia berkata ada “orang yang memancing”… dan ada “nelayan”. Salah satu daripada beberapa perkara yang dia tahu ialah dia adalah seorang “nelayan”… Sampai tahap ia boleh diklasifikasikan sebagai penyakit sempadan. Berkongsi obsesi ini bermanfaat, terapeutik. Dia suka menggalakkan orang ramai untuk “berhenti dan menghidu crappie.” Gemar menangkap ikan, tetapi mendapat keseronokan yang lebih besar daripada membantu orang lain menyambung. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma. Kini dipindahkan ke Pennsylvania barat . Dia telah memancing, bekerja, tinggal di seluruh AS. Dia mempunyai BS dalam Zoologi dari Oklahoma State juga…Dan dia bertemu isterinya semasa memancing elektrik. Dia telah menyumbang setiap minggu ke www.takemefishing.org sejak 2011.

Ken Schultz

Ken Schultz ialah seorang penulis kakitangan lama untuk majalah Field & Stream dan merupakan bekas Editor Memancing ESPNoutdoors.com. Dia telah menulis dan mengambil gambar sembilan belas buku mengenai topik sukan memancing, serta kalendar petua memancing tahunan., dan tulisannya telah muncul di pelbagai tapak web selama hampir dua dekad. Laman web pengarangnya ialah kenschultz.com.

Untuk mengetahui lebih lanjut di mana untuk mendapatkan lesen memancing anda dalam talian atau cara mendaftar bot anda, lawati Takemefishing.org.


Bruna Carincotte

Bruna Carincotte

Bruna Carincotte membawa kepada RBFF pengalaman antarabangsa yang luas dalam pemasaran, komunikasi dan perhubungan awam. Berasal dari Brazil, dan fasih berbahasa Portugis, Sepanyol dan Inggeris, Bruna mempunyai pengalaman selama 13 tahun dalam komunikasi, dengan kemahiran pengurusan projek yang berkaitan dibangunkan di Amerika Latin, Eropah dan Amerika Utara.
Bruna kini menyelia perhubungan awam dan strategi media sosial, serta pembangunan kandungan untuk saluran media sosial RBFF dan ia Take Me Fishing™ | Kempen jenama Vamos a Pescar™.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *