Manjakan Diri Anda dengan Produk Bertemakan Ekuestrian Ini

Manjakan diri anda dengan beberapa produk santai baharu.

Produk kecantikan yang menenangkan

Kawan saya Rosanna daripada minat lilin telah menambahkan lebih banyak produk kecantikan yang hebat ke kedai Etsynya. Baru-baru ini dia menghantar saya beberapa perkara baru untuk dicuba. Garam mandian yang menenangkan dan mentega badan yang lazat sesuai untuk dihadiahkan atau merawat diri sendiri. Saya suka mempunyai mentega badan yang kaya dan menghidratkan pada waktu malam. Sama seperti lilinnya, haruman ini sangat mengagumkan!

Mentega badan dan garam epson

Terdapat dua jenis garam mandian. Ekuestrian mempunyai bau vanila, tembakau dan kulit. Ia berbau hebat. Garam mandian X mempunyai bauan eucalyptus dan pudina yang menyegarkan. Gunakan ini dalam tab mandi atau taburkannya di atas lantai bilik mandi anda untuk menikmati baunya, ia akan menyejat dalam wap.

Oat dan mentega badan madu

Mentega badan Oats Please sangat melembapkan, menjadikan kulit anda lembut dan anjal. Selepas berhari-hari di kandang, ia adalah mentega badan terbaik untuk disimpan di dalam beg anda atau berguna di tepi meja.

Menghidratkan oat dan mentega badan madu

Nantikan lebih banyak perkara hebat daripada Rosanna, serta tambahkan ini pada senarai anda untuk rakan-rakan yang sukar untuk mencari hadiah. Saya tahu saya sentiasa menghargai barangan boleh guna untuk hadiah kerana saya tinggal di ruang yang kecil. Ini juga merupakan idea yang baik untuk seseorang yang anda tidak begitu kenali, mereka akan menghargai hadiah yang bernas.

Horses & Heels berkongsi cadangan produk yang dipilih dengan teliti untuk tontonan dan keseronokan anda membeli-belah. Anda menyokong Horses & Heels melalui pautan pilihan tangan ini, kebanyakannya mendapat komisen kepada kami. Jika anda sedang mencari produk tertentu atau mengalami kesukaran membeli-belah untuk produk, sila hantarkan e-mel kepada Raquel.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *